• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso

Wyniki dla

Mięso - Producent Wytwórca - Francja

FrancjaProducent/wytwórca
  1. SOMEXPORT

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SOMEXPORT powstała w 1994 r. Zaopatrujemy centrale handlowe, dystrybutorów, a przede wszystkim Afrykę, Indie Zachodnie, klientów na Oceanie Indyjskim i Pacyfiku, a także Bliski Wschód. Jesteśmy firmą zajmującą się importem-eksportem produktów suchych, świeżych i mrożonych współpracując z ponad 300 dostawcami francuskimi i europejskimi. Specjalizujemy się w następujących produktach spożywczych: - Produkty mleczne (sery, jogurty, mleko, śmietana ...), - Wędliny i produkty peklowane, - Ciasta i wyroby cukiernicze (viennoiseries), - Produkty Halal, - Artykuły spożywcze, - Produkty morza, - Mrożonki. Możemy zaoferować Państwu różne gamy produktów spożywczych. SOMEXPORT jest Państwa partnerem w eksporcie. Istotnie, towarzyszymy Państwu w poznawaniu najlepszych produktów z każdego regionu świata, aby zadowolić Państwo potrzeby i wymagania Państwa klientów. Od ponad 20 lat podróżujemy po świecie w poszukiwaniu regionalnych produktów, lokalnych specjałów i tradycyjnych receptur. Na życzenie naszych klientów zaopatrujemy się również w określone składniki i produkty. Wszystko to dzięki spotkaniom z producentami, hodowcami, szefami kuchni, dystrybutorami, konsumentami i wieloma innymi podmiotami sektora rolnego i rolno-spożywczego. Prosimy bez wahania kontaktować się z nami, aby uzyskać więcej informacji!

  2. KRILL

    Francja

    Firma KRILL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Żywność - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach mięso, i mięso wołowe. Ma siedzibę w Brive Cedex, Francja.

  3. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  4. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  5. PROFIL EXPORT VIANDES

    Francja

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT firma rodzinna usytuowana w Isere, wyspecjalizowana w rozbiorze mięsa końskiego, wyrobów z mięsa końskiego & przeróbce mięsa końskiego. Hodowla koni, ubój koni, obieranie z kości, rozbiór, przeróbka mięsa końskiego, pakowanie próżniowe, na tackach, hurtem, w konserwach, dystrybucja. Opanowanie całego sektora rodziny koniowatych we Francji. Nasz zakład produkcyjny posiada CERTYFIKAT IFS.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Sarrola-Carcopino, Francja.

  2. PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Tworzywa sztuczne - opakowania. Jest również obecna w dziedzinach Opakowania spożywcze, Żywność - import-eksport, tacki plastikowe do żywności, Tacki spożywcze, Tacki zamykane, Pude?ka z zawiasem, produkcja opakowa? termoformowanych na specjalne zamówienie, Opakowania spożywcze, i tacki zamykane do pakowania pró?niowego. Ma siedzibę w Auray, Francja.

  3. ARAMENDI

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma ARAMENDI, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Hodowla bydła - usługi. Jest również obecna w dziedzinach Uprawa ziemi - usługi rolnicze, owce, Jagnięcina, Uprawa ziemi - usługi rolnicze, i mięso jagnięce. Ma siedzibę w Hasparen, Francja.

  4. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

  5. MAISON VOISINE

    Francja

    Firma MAISON VOISINE, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby masarskie konserwowe, ser wyrabiany metodą rzemieślniczą, Wyroby masarskie konserwowe, szynka surowa, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Auros, Francja.

  1. LE BATISTOU SA

    Francja

    Firma LE BATISTOU SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Przetwory mięsne wędzone i peklowane, Przetwory mięsne wędzone i peklowane, kiełbasa, handel surowymi szynkami, i sucha kiełbasa. Ma siedzibę w Saint-André-Le-Puy, Francja.

  2. VALIA

    Francja

    Firma VALIA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso mrożone. Ma siedzibę w Queven Cedex, Francja.

  1. JEAN LARNAUDIE

    Francja

    Firma JEAN LARNAUDIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze, Całe bloki foie gras, mięso kaczki, regional dishes and specialities, i Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze. Ma siedzibę w Figeac, Francja.

  2. MAISON CONQUET

    Francja

    Firma MAISON CONQUET, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach sklep mięsny, mięso wołowe, mięso cielęce, i mięso wieprzowe. Ma siedzibę w Laguiole, Francja.

  3. SAS LE REVELOIS

    Francja

    Firma SAS LE REVELOIS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Mięso konserwowe, Mięso konserwowe, Preserves, i Całe bloki foie gras. Ma siedzibę w Revel, Francja.

  4. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Francja

    Firma MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby masarskie konserwowe, Szynka, Wyroby masarskie konserwowe, Szynka, mięso kaczki, i Całe bloki foie gras. Ma siedzibę w Saint-Jean-Le-Vieux, Francja.

  5. GRENIER DES GASTRONOMES

    Francja

    Firma GRENIER DES GASTRONOMES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Całe bloki foie gras, dostawcy confit de canard, mięso kaczki, i pasztety z kaczki. Ma siedzibę w Hagetmau, Francja.

  6. AQUITAINE SELECTION

    Francja

    Firma AQUITAINE SELECTION, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Drób i dziczyzna mrożona. Jest również obecna w dziedzinach drób, i mięso drobiowe. Ma siedzibę w Bazas, Francja.

  7. FAMILLE DUMECQ

    Francja

    Firma FAMILLE DUMECQ, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach dostawcy confit de canard, Całe bloki foie gras, mięso kaczki, i pasztety z kaczki. Ma siedzibę w Pomarez, Francja.

  8. GOURMET FOOD FRANCE

    Francja

    Firma GOURMET FOOD FRANCE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso mrożone. Ma siedzibę w Paris, Francja.

  1. LA FERME UHARTIA

    Francja

    Firma LA FERME UHARTIA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach mięso kaczki, Całe bloki foie gras, zestawy upominkowe, i dostawcy confit de canard. Ma siedzibę w Barcus, Francja.

  2. ETABLISSEMENTS SUDREAU

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS SUDREAU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Całe bloki foie gras, mięso kaczki, dostawcy potraw cassoulet, i dostawcy confit de canard. Ma siedzibę w Cahors, Francja.

  3. CHARCUTERIE BERNIER

    Francja

    Firma CHARCUTERIE BERNIER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Bressuire, Francja.

  4. VARACHAUX SAS

    Francja

    Firma VARACHAUX SAS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach urządzenia i sprzęt do przetwarzania mięsa oraz pakowania produktów. Ma siedzibę w Wissous Cedex, Francja.

  5. LA BOYAUDERIE SISTERONAISE

    Francja

    Firma LA BOYAUDERIE SISTERONAISE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Sisteron, Francja.

  6. SALAISONS LABORIE FILS

    Francja

    Firma SALAISONS LABORIE FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, wędliny wieprzowe, Szynka, Kiełbasy i parówki, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Parlan, Francja.

  7. HENRI RAFFIN

    Francja

    Firma HENRI RAFFIN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, kiełbasa, szynka surowa, kiełbaski, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w LA ROCHETTE, Francja.

  8. SACOR

    Francja

    Firma SACOR, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny - hurt, eksport szynki, sucha kiełbasa, i kiełbasa. Ma siedzibę w Villefranche De Rouergue, Francja.

  9. CHARLES FRÈRES

    Francja

    Firma CHARLES FRÈRES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wołowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach Podroby, i Podroby. Ma siedzibę w L'étrat, Francja.

  10. ETS PIERRE OTEIZA

    Francja

    Firma ETS PIERRE OTEIZA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Żywność - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Wędliny i mięso peklowane, Sery, Kiełbasy i parówki, Wędliny i mięso peklowane, wątróbka, i Sery. Ma siedzibę w Les Aldudes, Francja.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo