• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso

Wyniki dla

Mięso

FrancjaMontpellier i Langwedocja-RoussillonProducent/wytwórca
  1. CABROL LA SALVETAT

    Francja

    Firma CABROL LA SALVETAT, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Mięso liofilizowane, i Mięso liofilizowane. Ma siedzibę w La Salvetat Sur Agout, Francja.

  2. BOUCHERIE SALTEL

    Francja

    Firma BOUCHERIE SALTEL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Chirac, Francja.

  3. ENTREPRISE CABANES SARL

    Francja

  4. REGIE ABATTOIR MUNICIPAL

    Francja

  5. GROUPE RIVIERE

    Francja

    Verified by europages badge

    Mając silne lokalne korzenie na południu Francji, Grupa Rivière od trzech pokoleń tworzy innowacyjne i smaczne dania gotowe, oparte na tradycyjnych francuskich recepturach. Wykonane z naturalnych składnikó receptury są wolne od barwników, konserwantów i sztucznych aromatów. Grupa Rivière poprzez swoje marki pokazuje przywiązanie do jakości swoich produktów oraz zaangażowanie w działania CSR. Maison Rivière podkreśla tradycyjne francuskie przepisy na gotowane dania mięsne z południowo-zachodniej Francji. Les Mets de Provence wnosi słońce na talerzu dzięki kulinarnym pomocom, przyprawom, smarowidłom do aperitifu oraz gotowanym potrawom i warzywom z prowansalskimi nutami. Aroma One to specjalista od przecierów ziołowych i przyprawowych w tubach, do praktycznego i smacznego gotowania. Solvia przenosi kubki smakowe i 5 zmysłów za granicę dzięki ekologicznym przyprawom, sosom i gotowanym warzywom. Nasze zaangażowanie w jakość produktów: - produkowane we Francji - mięso i warzywa z Francji - czysta etykieta i odżywczo zbilansowane receptury - certyfikacja SME+ naszych zakładów produkcyjnych (CSR) - wysokowydajne narzędzia produkcyjne i akredytacja na międzynarodowe standardy (IFS, BRC, Organic)