• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso

Wyniki dla

Mięso

FrancjaLyon i Rodan-AlpyProducent/wytwórca
  1. PROFIL EXPORT VIANDES

    Francja

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT firma rodzinna usytuowana w Isere, wyspecjalizowana w rozbiorze mięsa końskiego, wyrobów z mięsa końskiego & przeróbce mięsa końskiego. Hodowla koni, ubój koni, obieranie z kości, rozbiór, przeróbka mięsa końskiego, pakowanie próżniowe, na tackach, hurtem, w konserwach, dystrybucja. Opanowanie całego sektora rodziny koniowatych we Francji. Nasz zakład produkcyjny posiada CERTYFIKAT IFS.

  2. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

  3. LE BATISTOU SA

    Francja

    Firma LE BATISTOU SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Przetwory mięsne wędzone i peklowane, Przetwory mięsne wędzone i peklowane, kiełbasa, handel surowymi szynkami, i sucha kiełbasa. Ma siedzibę w Saint-André-Le-Puy, Francja.

  4. CHARLES FRÈRES

    Francja

    Firma CHARLES FRÈRES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wołowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach Podroby, i Podroby. Ma siedzibę w L'étrat, Francja.

  5. HENRI RAFFIN

    Francja

    Firma HENRI RAFFIN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, kiełbasa, szynka surowa, kiełbaski, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w LA ROCHETTE, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. CHENNAH VIANDE

    Francja

    Firma CHENNAH VIANDE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso mrożone. Ma siedzibę w Venissieux, Francja.

  2. MAISON ALPIN

    Francja

    Firma MAISON ALPIN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny wieprzowe, i handel szynkami gotowanymi. Ma siedzibę w Amancy, Francja.

  3. ETS RANDY

    Francja

    Firma ETS RANDY, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach babka drożdżowa na maśle. Ma siedzibę w Chaponost, Francja.

  4. LA BRESSE SAS

    Francja

    Firma LA BRESSE SAS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Import-eksport artykułów rolno-spożywczych. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, dania gotowe metodą przemysłową, i Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Servas, Francja.

  5. LES FILS DE BENOIT DIENNET SA

    Francja

    Firma LES FILS DE BENOIT DIENNET SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wieprzowina - mięso z rzeźni, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Montmerle Sur Saone, Francja.

  1. ETABLISSEMENTS ROGER AUDIGIER

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS ROGER AUDIGIER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Aubenas, Francja.

  2. AUX SALAISONS SAVOYARDES

    Francja

    Firma AUX SALAISONS SAVOYARDES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Cognin, Francja.

  1. EUROPEENNE GASTRONOMIQUE DE CHARCUTERIE

    Francja

    Firma EUROPEENNE GASTRONOMIQUE DE CHARCUTERIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Salavre, Francja.

  2. ETABLISSEMENTS MERLE ET COMPAGNIE

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS MERLE ET COMPAGNIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Pouilly-Lès-Feurs, Francja.

  3. GUEZE ETS

    Francja

    Firma GUEZE ETS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Vernoux En Vivarais, Francja.

  4. AOSTE

    Francja

    Firma AOSTE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Mięso z rzeźni i świeży drób, i Mięso z rzeźni i świeży drób. Ma siedzibę w Aoste, Francja.

  5. ETABLISSEMENT M. OGIER

    Francja

  6. ARGENTAL SARL

    Francja

  7. MAISON DIDIER

    Francja

  8. ROMANS SALAISONS

    Francja

  1. GACON FRERES

    Francja

  2. AOSTE EXPORT

    Francja

  3. STE DE VIANDES ET DE SALAISONS SARL

    Francja

  4. TROPAL VIANDES SA

    Francja

  5. LARGERON BERNARD ET ROBERT

    Francja

  6. SALAISONS ROBERT FANTON

    Francja