CÔTE2BOEUF - Fabricant de charcuteries artisanales sans nitrite en Aveyron

Francja

Factory icon Producent/ Wytwórca

CÔTE2BOEUF
Web icon

Przegląd katalogu wyrobów

Français Zobacz 29 produkty

COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

Dokumenty

Filmy

https://youtube.com/shorts/V81RbB6OSuU?feature=share

Domain icon Producent/ Wytwórca

CÔTE2BOEUF

49 impasse des combes

12310 Laissac - Francja

N° VAT
Skontaktuj się

Dane firmy

Kluczowe cyfry

  • Ilość pracowników
    1 – 10
  • Handlowcy
    1 – 10

Organizacja

  • Rok utworzenia
    2013
  • Typ przedsiębiorstwa
    Siedziba – Firma macierzysta
  • Działalność podstawowa
    Producent/ Wytwórca

Dane działalności

Obsługiwane strefy

  • Check Circle Outline icon Międzynarodowy

Działalność CÔTE2BOEUF

  • Wędliny i mięso peklowane
  • wędliny
  • guanciale
  • bresaola
  • chorizo
  • mięso z Gryzonii
  • lomo
  • Wędliny bez azotynów
  • wędliny do raclette
  • kiełbasa