• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • cukier

Wyniki dla

Cukier

FrancjaLille Nord-Pas-de-Calais
  1. TEREOS SA

    Francja

    Firma TEREOS SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Przemysł spożywczy - maszyny i urządzenia. Jest również obecna w dziedzinach Cukrownie - maszyny i urządzenia, Cukier, Cukrownie - maszyny i urządzenia, Cukier, i alkohole. Ma siedzibę w Lille, Francja.

  2. NORTH CIES INTERNATIONAL

    Francja

    Firma NORTH CIES INTERNATIONAL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Cukier. Jest również obecna w dziedzinach dodatki żywnościowe, i artykuły dla branży farmaceutycznej. Ma siedzibę w Marcq en Baroeul, Francja.

  3. TRANS TERMINAL SERVICE

    Francja

  4. FIZZY ET COMPAGNIE

    Francja

    Firma FIZZY ET COMPAGNIE, jest Usługi dostawcze, roku i działającą w sektorze SŁODYCZE. Jest również obecna w dziedzinach cukierki, i wyroby cukiernicze i cukier. Ma siedzibę w Sars et Rosières, Francja.

  5. SETHNESS ROQUETTE

    Francja

    Verified by europages badge

    Od 1880 roku Sethness Roquette specjalizuje się w produkcji karmelków w różnych formach (płynnej, pasty, proszku lub kruszony) dla rzemieślników i przemysłu spożywczego. Dzięki obecności na całym świecie i 4 zakładom produkcyjnym, firma Sethness Roquette stała się wiodącym producentem karmelków. KARMELKI BARWIĄCE: Karmelki barwiące są najczęściej stosowanymi barwnikami w przemyśle spożywczym. Karmelki barwiące, znane ze swojej jakości, oferują szeroką gamę rozpuszczalnych rozwiązań do wszelkich zastosowań w celu ujednolicenia koloru. CUKRY PALONE: W postaci płynnej lub sproszkowanej, cukry palone są karmelizowanymi cukrami, które dodają produktom spożywczym smaku i/lub karmelowego koloru. KARMELKI AROMATYCZNE: Aromatyczny karmel powstaje w wyniku kontrolowanego działania ciepła na cukry jadalne. W postaci płynnej lub stałej zapewnia mniej lub bardziej wyraźny smak karmelu, w zależności od potrzeb. W zależności od sposobu przyrządzenia można znaleźć karmelki miodowe, tradycyjne lub mocne. KARMELKI SPECJALNE: Karmelki specjalne to duża rodzina karmelków, od karmelków mlecznych po karmelki z solonym masłem, karmelki wegańskie i karmelki o obniżonej zawartości cukru… Te karmelki, w formie pasty lub kruszone, oferują unikalną teksturę i smak każdego produktu. Można stosować różne składniki (miód, mleko, śmietanę, czekoladę, masło, tłuszcze roślinne itp...).

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. SERENITY LE CANDY BAR

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SERENITY LE CANDY BAR, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze SŁODYCZE. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby cukiernicze, czekolady, cukierki, drobne cukierki, i Wyroby cukiernicze. Ma siedzibę w Airon-Saint-Vaast, Francja.