Stymuluje układ odpornościowy; Poprawia naturalny koloryt i jędrność skóry; Obniża poziom złego cholesterolu; Chroni wątrobę i serce; Minimalizuje efekt procesu starzenia; Może zmniejszać ryzyko niektórych form raka...
Litwa
Kakao w proszku jest pożywnym pokarmem, który zawiera jednocześnie wysokokaloryczny tłuszcz, bogate białko i węglowodany. Proszek kakaowy zawiera również pewną ilość alkaloidów, teobrominy i teiny. Ich funkcją jest rozszerzanie naczyń krwionośnych i promowanie krążenia krwi. Produkty kakaowe są bardzo korzystne dla zdrowia ludzkiego.
Poproś o wycenęLitwa
Kakao w proszku jest pożywnym pokarmem, który zawiera jednocześnie wysokokaloryczny tłuszcz, bogate białko i węglowodany. Proszek kakaowy zawiera również pewną ilość alkaloidów, teobrominy i teiny. Ich funkcją jest rozszerzanie naczyń krwionośnych i promowanie krążenia krwi. Produkty kakaowe są bardzo korzystne dla zdrowia ludzkiego.
Poproś o wycenęLitwa
Powolne uwalnianie poziomu cukru we krwi; Pomaga kontrolować poziom insuliny; Certyfikat Glycemic Index Foundation. Testowany na ochotnikach z cukrzycą i niezależnych konsumentach; Produkt przetestowany i zatwierdzony z IG na poziomie 51 przez niezależne organizacje międzynarodowe: Oxford Brookes University, Anglia; Sucre Roux zmieszany z przeciwutleniaczami, naturalnie pozyskiwanymi z trzciny cukrowej; Pakowany w plastikową torebkę 300g/500g w pudełku, opakowanie nadające się do recyklingu; Zdrowszy i smaczniejszy cukier; Kostki cukru pozwalają lepiej kontrolować spożycie cukru; Wzmacnia smak i aromat napojów i potraw kulinarnych; Produkt przyczynia się do stabilizacji poziomu cukru we krwi; Powolne uwalnianie energii; Po spożyciu przez diabetyka nie występuje szczytowy poziom cukru we krwi, w przeciwieństwie do standardowych cukrów.
Poproś o wycenęLitwa
,,Dodo Cukrus" Golden Caster to bardzo drobnoziarniste jasnożółte kryształki, idealne do kawy, herbaty, sałatek owocowych i kasz. Bardzo wygodne do posypywania wypieków. Błyszczący cukier o złotym kolorze, suchy i sypki, o subtelnym maślanym smaku. Jest stosowany jako substytut białego cukru rafinowanego w herbacie, płatkach zbożowych, a także w dżemach, marmoladzie i produkcji wina. Jest również używany do produkcji ciast i herbatników. Idealny do kawy, herbaty, sałatek owocowych i owsianki. Produkt jest wytwarzany z soku trzcinowego w naturalnym procesie, tj. bez chemikaliów i dodatków.
Poproś o wycenę