• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • czekolada

Wyniki dla

Czekolada - Producent Wytwórca - Rosja

RosjaProducent/wytwórca
  1. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

    Rosja

    PIEKARNIA SOFI – to kreatywny warsztat. Tam, gdzie wytwarzane są słodycze najwyższej jakości – zdobione pierniki miodowe, batoniki i twarde cukierki robione ręcznie przez zespół professjonalistów: piekarzy, cukierników, twórców cukierków i artystów. PIEKARNIA SOFI – sztuka robienia prezentów. Cukiernicy w studio SOFI pieką i dekorują pierniki wyłącznie ręcznie. Nieustannie rozwijamy i utrzymujemy najlepsze tradycje przemysłu cukierniczego w Rosji. W procesie produkcji wykorzystujemy wyłącznie naturalne składniki wysokiej jakości w unikalnych kombinacjach. PIEKARNIA SOFI – sekret sukcesu. Receptury naszych pierników miodowych są oparte na dawnych tradycjach rosyjskich i odpowiednio uzupełnione tajemnicami europejskich mistrzów cukiernictwa, w tym także szczodrymi ilościami miodu i przypraw, takich jak imbir, cynamon, kakao itp., co nadaje naszym piernikom wyjątkowy czekoladowy kolor, świąteczny smak i delikatną konsystencję. Pierniki imbirowe SOFI to najlepszy produkt roku. Złoty medal!

  2. ALLURE LLC

    Rosja

    Nasza firma Allure LLC ma siedzibę w Moskwie, Rosja. Jesteśmy producentami wysokiej klasy maszyn do rzemieślniczej produkcji czekolad. Do naszych klientów należą producenci czekolady z ponad 25 krajów. Nasze maszyny są wykonane z najlepszych europejskich komponentów. Nasza wysoka jakość jest potwierdzona europejskimi certyfikatami, które są także ważne w Stanach Zjednoczonych. Wysoko cenimy zaufanie naszych klientów i gwarantujemy wysoką jakość oraz niezawodność naszych urządzeń. Maszyny te są odzwierciedleniem nowatorskich pomysłów inżynieryjnych, gwarantują 100 procentową jakość i niezawodność. Korzystająć z urządzeń Allure, będzieśz w stanie osiągnąć niespotykane wyżyny smaku czekolady Bean-to-Bar! Skuteczność, wydajność, niezawodność, są podstawą końcowego wyniku: smak, aromat, przyjazność dla środowiska i naturalność czekolady rzemieślniczej — oto podstawowe zasady ideologi wytwarzania urządzeń Allure Bean-to-Bar!

  3. ROYAL FOREST

    Rosja

    Firma Royal Forest produkuje zdrowe wyroby żywnościowe i dostarcza wysokiej jakości surowce organiczne. Firma istnieje od ponad 9 lat i w tym czasie ugruntowała swoją pozycję niezawodnego dostawcy nowych przydatnych produktów na rosyjskim rynku zdrowej żywności. Gama produktów Royal Forest obejmuje produkty z mączki chleba świętojańskiego (karob) i kakao, bezcukrowe syropy naturalne, herbaty i super żywność. Produkty Royal Forest są dobrze reprezentowane na rynku rosyjskim, a także eksportowane do Republiki Białorusi, Republiki Kazachstanu i krajów Azji Środkowej. Trwają negocjacje w sprawie wprowadzenia marki Royal Forest na rynek europejski i amerykański. Nasza marka jest dobrze reprezentowana w mediach społecznościowych. Prowadzimy kursy mistrzowskie, publikujemy przepisy kulinarne, organizujemy promocje i wydarzenia dla ponad 100 000 subskrybentów. Firma aktywnie uczestniczy w międzynarodowych wystawach i targach poświęconych zdrowemu żywieniu i produktom ekologicznym oraz jest członkiem Moskiewskiej Izby Handlu i Przemysłu.

  4. KADZAMA LLC

    Rosja

    Projektujemy łatwy w użyciu sprzęt typu bean-to-bar do przetwarzania ziaran. KADZAMA to firma założonaa w 2012 roku i prowadzona przez Dmitrija Mateychika - specjalistę w dziedzinie wyrobu czekolady. Produkty, które tworzymy są oparte na jego doświadczeniu jako rzemieślnika i biznesmena oraz opiniach i doświadczeniach innych światowych specjalistów od wyrobu czekolady, z którymi współpracujemy. Jesteśmy tutaj po to, aby poznawać problemy, z jakimi spotykają się wytwórcy czekolady i wprowadzać rozwiązania technologiczne, aby poprawić sposób, w jaki wytwarzają swoje najlepsze produkty. Teraz Ty decydujesz, jak pyszna jest Twoja czekolada. Smak jest pod Twoją kontrolą. Urządzenia KADZAMA służą do wyrobu takich produktów jak: • Czekolada (z ziaren i masy kakaowej); • Pasty orzechowe; • Humus, urbech i inne przekąski; • Mąka ze składników stałych — (gryka, ryż, groszek itp.); • Woda, mleko na bazie maku, migdałów, cedru. Najważniejsze jest to, że nasz sprzęt jest narzędziem dla Twojej wyobraźni. Co powiesz o czekoladzie bez cukru lub emulgatora? A może tak czekolada ze zdrowymi dodatkami biologicznymi? — To zależy od Ciebie!