KADZAMA LLC KADZAMA LLC - Verified by Europages

Do your chocolate business. We will take care of production launching routine.

Projektujemy łatwy w użyciu sprzęt typu bean-to-bar do przetwarzania ziaran. KADZAMA to firma założonaa w 2012 roku i prowadzona przez Dmitrija Mateychika - specjalistę w dziedzinie wyrobu czekolady. Produkty, które tworzymy są oparte na jego doświadczeniu jako rzemieślnika i biznesmena oraz opiniach i doświadczeniach innych światowych specjalistów od wyrobu czekolady, z którymi współpracujemy. Jesteśmy tutaj po to, aby poznawać problemy, z jakimi spotykają się wytwórcy czekolady i wprowadzać rozwiązania technologiczne, aby poprawić sposób, w jaki wytwarzają swoje najlepsze produkty. Teraz Ty decydujesz, jak pyszna jest Twoja czekolada. Smak jest pod Twoją kontrolą. Urządzenia KADZAMA służą do wyrobu takich produktów jak: • Czekolada (z ziaren i masy kakaowej); • Pasty orzechowe; • Humus, urbech i inne przekąski; • Mąka ze składników stałych — (gryka, ryż, groszek itp.); • Woda, mleko na bazie maku, migdałów, cedru. Najważniejsze jest to, że nasz sprzęt jest narzędziem dla Twojej wyobraźni. Co powiesz o czekoladzie bez cukru lub emulgatora? A może tak czekolada ze zdrowymi dodatkami biologicznymi? — To zależy od Ciebie!

Strony internetowe przedsiębiorstwa

Przegląd katalogu wyrobów

Nie ma katalogu w tej wersji. Ale firma posiada katalogi w następujących wersjach:

Wideo

Drageing drum

Professional equipment for the production of Bean-To-Bar

Vibration sieve - chocolate filter

Melanger 57 kg

Coating machine

How to wash Melanger?

Set of compact equipment for chocolate prodution from cocoa liquor to bar | KADZ

Making chocolate from grated cocoa is what the business needs. High margin and high quality chocolate with low costs.

działalność

Słowa kluczowe związane z przedsiębiorstwem

  • Kakao i czekolada - maszyny i sprzęt
  • Wyroby cukiernicze
  • Kakao i czekolada
  • Cukiernictwo - maszyny i urządzenia przemysłowe
  • urządzenia do produkcji kakao
  • Mieszadło
  • Bean-to-bar czyli od ziarna do tabliczki
  • Sprzęt do wyrobów cukierniczych
  • Młynek kamienny
  • Maszyny do topienia czekolady
  • Bęben do suszenia
  • cocoa
  • urządzenia i sprzęt do wytwarzania kakao oraz produkcji czekolady
  • urządzenia do przetwarzania czekolady
  • urządzenia do produkcji czekolady
  • produkcja czekolady
  • fabryka czekolady
  • instalacje do produkcji czekolady
  • czekolady produkcji rzemieślniczej robione ręcznie
  • draże czekoladowe
  • Rzemieślnicza produkcja czekolady
  • tabliczki czekolady
  • słodycze z czekoladą i kakao
  • urządzenia i sprzęt dla przemysłu cukierniczego
  • Maszyny DO ZANURZANIA
  • urządzenia do przetwarzania kakaa
  • Ziarna kakao
  • kruszarka do kakao
  • maszyny do przetwarzania kakao
  • maszyny do wyrobu ciepłej czekolady

Powiększ listę

 Dodatkowe informacje

Edytuj treści związane z moim przedsiębiorstwem

Kluczowe cyfry

  • 11 – 50
    Ilość pracowników
  • 1 – 10
    Handlowcy
  • 50%
    % obrotów na eksport
  • < 999 K€
    Obroty

Organizacja

  • Rok utworzenia
    2012
  • Typ przedsiębiorstwa
    Typ przedsiębiorstwa
    Siedziba, Firma macierzysta
  • Działalność podstawowa
    Działalność podstawowa
    Producent/ Wytwórca

Rynki i strefy wymiany

Obsługiwane strefy

Regionalny
Krajowy
Europejski
Międzynarodowy
Zielony : obszar w zasięgu
Szary: obszar poza zasięgiem

Informacje handlowe

Incotermes

  • EXW Z zakładu
    [DELIVERY1 - DELIVERY1_LABEL]
  • FCA Franco przewoźnik
    [DELIVERY2 - DELIVERY2_LABEL]
  • FOB Franco statek
    [DELIVERY4 - DELIVERY4_LABEL]
  • CIF Koszt, ubezpieczenie, fracht
    [DELIVERY6 - DELIVERY6_LABEL]
  • CIP Przewoźne i ubezpieczenie opłacone do
    [DELIVERY8 - DELIVERY8_LABEL]
  • DAT Delivered At Terminal
    [DELIVERY11 - DELIVERY11_LABEL]
Odpowiedzialność sprzedającego
Odpowiedzialność kupującego

Sposoby płatności

  • Przelew Swift

Banki

  • Bank Otkritie Financial Corporation
  • UNICREDIT BANKA SLOVENIJA
4051 p v