• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • czekolada bez cukru

Wyniki dla

Czekolada bez cukru

RosjaMoskwa - miasto
  1. ROYAL FOREST

    Rosja

    Firma Royal Forest produkuje zdrowe wyroby żywnościowe i dostarcza wysokiej jakości surowce organiczne. Firma istnieje od ponad 9 lat i w tym czasie ugruntowała swoją pozycję niezawodnego dostawcy nowych przydatnych produktów na rosyjskim rynku zdrowej żywności. Gama produktów Royal Forest obejmuje produkty z mączki chleba świętojańskiego (karob) i kakao, bezcukrowe syropy naturalne, herbaty i super żywność. Produkty Royal Forest są dobrze reprezentowane na rynku rosyjskim, a także eksportowane do Republiki Białorusi, Republiki Kazachstanu i krajów Azji Środkowej. Trwają negocjacje w sprawie wprowadzenia marki Royal Forest na rynek europejski i amerykański. Nasza marka jest dobrze reprezentowana w mediach społecznościowych. Prowadzimy kursy mistrzowskie, publikujemy przepisy kulinarne, organizujemy promocje i wydarzenia dla ponad 100 000 subskrybentów. Firma aktywnie uczestniczy w międzynarodowych wystawach i targach poświęconych zdrowemu żywieniu i produktom ekologicznym oraz jest członkiem Moskiewskiej Izby Handlu i Przemysłu.

  2. KADZAMA LLC

    Rosja

    Projektujemy łatwy w użyciu sprzęt typu bean-to-bar do przetwarzania ziaran. KADZAMA to firma założonaa w 2012 roku i prowadzona przez Dmitrija Mateychika - specjalistę w dziedzinie wyrobu czekolady. Produkty, które tworzymy są oparte na jego doświadczeniu jako rzemieślnika i biznesmena oraz opiniach i doświadczeniach innych światowych specjalistów od wyrobu czekolady, z którymi współpracujemy. Jesteśmy tutaj po to, aby poznawać problemy, z jakimi spotykają się wytwórcy czekolady i wprowadzać rozwiązania technologiczne, aby poprawić sposób, w jaki wytwarzają swoje najlepsze produkty. Teraz Ty decydujesz, jak pyszna jest Twoja czekolada. Smak jest pod Twoją kontrolą. Urządzenia KADZAMA służą do wyrobu takich produktów jak: • Czekolada (z ziaren i masy kakaowej); • Pasty orzechowe; • Humus, urbech i inne przekąski; • Mąka ze składników stałych — (gryka, ryż, groszek itp.); • Woda, mleko na bazie maku, migdałów, cedru. Najważniejsze jest to, że nasz sprzęt jest narzędziem dla Twojej wyobraźni. Co powiesz o czekoladzie bez cukru lub emulgatora? A może tak czekolada ze zdrowymi dodatkami biologicznymi? — To zależy od Ciebie!