• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mieso i wyroby masarskie

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Mieso i wyroby masarskie

Producent/wytwórca
  1. SIRION SEAFOOD APS

    Dania

    Verified by europages badge

    SIRION SEAFOOD APS – Twój dostawca ryb i owoców morza w Europie. Założona w 2007 roku w København, w Danii, firma SIRION SEAFOOD APS stała się jedną z wiodących firm w Europie zajmujących się pozyskiwaniem & kontrolą jakości ryb i owoców morza. Jako kompleksowy dostawca rozwiązań w zakresie ryb i owoców morza w Europie, możemy zaoferować szeroką gamę mrożonych/świeżych ryb i owoców morza oraz nasze profesjonalne usługi (audyt fabryczny / kontrola jakości / nadzór załadunku / rozwój produktu). Dzięki naszej rozległej sieci dostawców, wysoce doświadczonej kadrze kierowniczej, wykwalifikowanemu zespołowi kontroli jakości, profesjonalnej obsłudze i sprawnej komunikacji, zbudowaliśmy solidną reputację w skandynawskim przemyśle ryb i owoców morza jako godny zaufania partner, który zaspokaja wszystkie potrzeby związane z rybami i owocami morza w całej Europie. Obecnie współpracujemy z wieloma sprawdzonymi fabrykami mającymi certyfikaty HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI, HALAL. Nasze główne rynki: Europa, USA, Kanada, Azja (Japonia, Korea itp.) & inne. Nasze główne produkty to: łosoś, dorsz, homar, makrela, ośmiornica, tuńczyk, małże, mintaj, kawior/ikra, mięso wieprzowe, wołowina, karma dla zwierząt. Krewetki (black tiger, vannamei, scampi, cat tiger itp.), panga/sum rekini, ryby dziko żyjące (tuńczyk, mahi-mahi, grouper itp.), ryby hodowlane (czerwona/czarna tilapa, barramundi itp.), głowonogi (ośmiornice, mątwy, kalmary), mięczaki (małże, kraby), ryby i owoce morza o wartości dodanej (sushi, nobashi, torpedo itp.), ryby i owoce morza w puszkach, inne (żaby, surimi itp.). Nogi wieprzowe, świeże udko wieprzowa bez kości, mrożony ogon wieprzowy, plędwica wieprzowa, żeberka wieprzowe, półtusza wieprzowa, wołowe omasum, be

  2. MAZETTO COMPANY

    Brazylia

    Verified by europages badge

    Witamy! Jesteśmy MAZETTO COMPANY; Szybko rozwijająca się firma importowo-eksportową skoncentrowana na eksporcie brazylijskich produktów rolnych. Pracujemy nad transformacją handlu zagranicznego, prowadzimy negocjacje na całym świecie i rozwiązujemy problemy biurokracji w kupnie i sprzedaży w handlu zagranicznym, zapewniając klientom najlepsze produkty i warunki. W zglobalizowanym świecie naszą misją jest zapewnienie kompetencji, przejrzystości i lojalności. Dlatego zawsze dostarczamy produkty najwyższej jakości i doskonałe relacje międzynarodowe. Lokalizacje: MAZETTO COMPANY ma swoje biura strategiczne w São Paulo i Lizbonie. Produkty: Zajmujemy się głównie importem i eksportem brazylijskiej kawy, marchwi, pomidorów, ziemniaków, kukurydzy, soi, brazylijskiej wołowiny i kurczaków. Odwiedź naszą stronę internetową i skontaktuj się z naszym zespołem!

  3. THE FAMILY BUTCHERS GERMANY GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    The Family Butchers (TFB) to druga co do wielkości firma przetwórstwa wędlin w Niemczech, z ośmioma zakładami produkcyjnymi, ztarudniająca 2400 pracowników i osiągająca roczny obrót w wysokości 720 mln. euro. Firma rodzinna łączy wieloletnie doświadczenie i wiedzę fachową jako specjalista w dziedzinie produkcji marek własnych oraz jako producent dla znanych marek, takich jak Reinert Bärchen, Reinert Sommerwurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz i Reinert HerzensSACHE. Idea innowacji jest silnie zakorzeniona w firmie: Dzięki kiełbaskom Reinert Bärchen firma TFB z powodzeniem rozwinęła segment wędlin dla dzieci, a wraz z firmą Reinert HerzensSACHE wprowadziła na niemiecki rynek pierwszą markę kiełbas z hodowli 100 % bez antybiotyków. Każdego roku produkowanych jest ponad 660 milionów produktów do sklepów samoobsługowych, od klasycznych kiełbas surowych, parzonych i gotowanych, po kreacje z wariantami przyprawowymi oraz produkty hybrydowe przeznaczone na półki samoobsługowe, ale także na ladę sklepową.

  4. GK KUSHPIT-AGRO

    Ukraina

    Verified by europages badge

    KUSHPIT-AGRO jest stowarzyszeniem ukraińskich rolników (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), którego główną działalnością jest uprawa zbóż, roślin technicznych i roślin oleistych. Zajmujemy się magazynowaniem i sprzedażą, utrzymując krajowy sektor spożywczy produktów roślinnych poprzez uprawę roślin ziarnistych i zaangażowanie wykwalifikowanych pracowników oraz wykorzystanie najnowszych technologii. GC KUSHPIT-AGRO to firma rodzinna prosperująca od prawie 30 lat. Obszar uprawny wynosi około 5 000 hektarów. Główne uprawy: pszenica jara, pszenica ozima, słonecznik, kukurydza, soja, gryka. Gospodarstwa posiadają własną flotę maszyn i ciągników. W 2020 roku uruchomiliśmy własny kompleks czyszczenia ziarna z suszarnią. Pojemność elewatora wynosi 40 tysięcy ton. Posiadamy również własne laboratorium i własny transport - ciężarówki do przewozu zboża. Krótkie informacje o nas można znaleźć na naszej stronie internetowej: www.kushpit-agro.com - Sprzedajemy nasze produkty zarówno na Ukrainie, jak i za granicą. Możemy pracować według warunków dostaw DAP i CIF. Dostarczamy produkty własnymi pojazdami zbożowymi, możemy również użyć transportu kontenerowego i kolejowego.

  5. BRAZIL FROZEN FOOD EXPORTERS

    Brazylia

    Verified by europages badge

    Witamy w firmie Brazil Frozen Food Exporters, wiodącym międzynarodowym producencie i dystrybutorze mrożonego kurczaka, wieprzowiny i wołowiny. Nasza działalność obejmuje Europę, Bliski Wschód, Azję, Amerykę Północną i Południową oraz Afrykę. Z centralną lokalizacją w Azji i z doświadczeniem specjalistycznym w rozwiązaniach z zakresu łańcucha dostaw, obsługujemy ponad 600 światowych firm i instytucji. Dzięki naszemu doświadczeniu dostosowujemy rozwiązania do specyficznych wymagań naszych klientów. Wyróżnia nas podejście nastawione na proces, które konsekwentnie zapewnia lepsze wyniki, dzięki wyspecjalizowanym usługom. Współpracujemy z wiodącymi na świecie producentami materiałów pośrednich i jako dostawca najwyższej klasy zapewniamy niższe koszty całkowite produktu. Nasza sieć zakładów produkcyjnych i systemów dystrybucji zapewnia wydajne rozwiązania dla klientów na całym świecie. Nasze podstawowe wartości, takie jak ciężka praca, uczciwość, przejrzystość, niezawodność i rzetelność mają priorytetowo na celu satysfakcję klienta, dobre relacje z dostawcami, rentowność dla akcjonariuszy i dobro naszego zespołu.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. PROFIL EXPORT VIANDES

    Francja

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT firma rodzinna usytuowana w Isere, wyspecjalizowana w rozbiorze mięsa końskiego, wyrobów z mięsa końskiego & przeróbce mięsa końskiego. Hodowla koni, ubój koni, obieranie z kości, rozbiór, przeróbka mięsa końskiego, pakowanie próżniowe, na tackach, hurtem, w konserwach, dystrybucja. Opanowanie całego sektora rodziny koniowatych we Francji. Nasz zakład produkcyjny posiada CERTYFIKAT IFS.

  2. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Uprawiamy własną ziemię i hodujemy własną trzodę chlewną.Pracujemy na bazie genetycznej rasy DUROC, która charakteryzuje się wysoką jakością mięsa, w połączeniu z naturalną paszą składającą się głównie z lokalnych zbóż, a także utrzymaniem nienagannych warunków higienicznych w gospodarstwach położonych w nieporównywalnym środowisku. Oznacza to, że dysponujemy najlepszymi, dostępnymi surowcami do produkcji naszych KIEŁBASEK, MIĘS MARYNOWANYCH i SZYNKI.

  3. AURELIO CASTRO Y GONZÁLEZ SA

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Szynki i wędliny iberyjskie. Nasze iberyjskie produkty są odzwierciedleniem środowiska, w którym się rodzą: łąki, prawdziwy dar natury, na których rośnie i rozwija się nasza doskonała trzoda, aby zaoferować najlepsze iberyjskie produkty. W Castro y González naszym priorytetem jest dbałość o to źródło życia i jego zrównoważony rozwój. Jesteśmy świadomi, że każdy ze strumieni, dębów szypułkowych, dębów korkowych, równin i źródeł na naszych pastwiskach to fundamentalna część naszych produktów.

  4. DETRY

    Belgia

    Verified by europages badge

    Od 1963 roku, oferujemy asortyment pysznych wędlin, renomowanych z uwagi na ich wyjątkowy smak i kunszt naszych masarzy. Od szynki po kiszkę, poprzez pasztety i wyroby surowe, 9 wielkich rodzin tworzy asortyment o coraz bogatszym smaku! Czy chcesz wprowadzić markę AUBEL do Twojego sklepu? Kupić nasze wędliny hurtowo lub pakowane pod Twoją marką? Skontaktuj się z nami, porozmawiajmy o Twoim projekcie

  5. JAMONES PESÓN

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Firma JAMONES PESÓN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach szynka hiszpańska, surowa szynka postarzana, eksport szynki, kiełbasa, soppressa (wędliniarstwo), szynka surowa, szynka - hurt, Chorizo, i chorizo cular ibérico. Ma siedzibę w Monroyo (teruel), Hiszpania.

  1. COQ DES PRES

    Belgia

    Verified by europages badge

    Firma COQ DES PRES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze ROLNICTWO BIOLOGICZNE. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kury i kurczaki, Mięso z rzeźni i świeży drób, Drób, króliki i dziczyzna – hodowla, Jaja, pasztety z kurczaka, kury biologiczne, vol-au-vent, udka kurczaka, i Mielonki. Ma siedzibę w Fernelmont, Belgia.

  2. CÉSAR NIETO

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Firma CÉSAR NIETO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Chorizo, krzyżówka wieprzowa, KIEŁBASA, IBERYJSKIE, szynka iberyjska "de bellota", polędwica "de bellota", i szynki iberyjskie. Ma siedzibę w Guijuelo-Salamanca, Hiszpania.

  1. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Firma SIMÓN MARTÍN GUIJUELO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, szynka iberyjska, Wędliny i mięso peklowane, Produkcja wędlin i szynek., kiełbasa, Chorizo, i Simon Martin. Ma siedzibę w Guijuelo-Salamanca, Hiszpania.

  2. JAMONES EUTIQUIO

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Firma JAMONES EUTIQUIO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, fabryki szynki, Wędliny i mięso peklowane, szynka bez kości, szynka surowa, i suszarnia do szynek. Ma siedzibę w Cuarte De Huerva-Zaragoza, Hiszpania.

  3. VAN DER JEUGT BV

    Belgia

    Verified by europages badge

    Firma VAN DER JEUGT BV, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, casings for the butchery industry, i Szynka. Ma siedzibę w Lokeren, Belgia.

  4. MONICA E GROSSI SPA

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma MONICA E GROSSI SPA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, fabryki szynki, Wędliny i mięso peklowane, szynka surowa, szynka parmeńska, szynka z san daniel, handel surowymi szynkami, i culatello. Ma siedzibę w Langhirano, Włochy.

  5. JOKO GASTRONOMIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma JOKO GASTRONOMIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, Rzemiosło, produkt gastronomiczny, Gastronomic products, świnie, wędliny, wędliny wołowe, wędliny z dziczyzny, i wędliny wieprzowe. Ma siedzibę w Lyon, Francja.

  6. OPTIMEAT LTD.

    Rumunia

    Optimeat działa w sektorze mięsnym (wieprzowina, wołowina, baranina/jagnięcina i drób), dostarczając świeże mięso oraz porcje do sprzedaży detalicznej, świeże, chłodzone i mrożone. Większość sprzedaży Optimeat stanowią podstawowe mięsa surowe do przetwórni, zakładów mięsnych i zakładów konserw mięsnych, obejmujące pełny asortyment, w tym: tusza mięsna, mięso z kością i bez kości, skrawki, tłuszcze i podroby. Dostawy dla sektora sprzedaży hurtowej obejmują wysokiej jakości mięsa cięte i specjalne, w różnych opakowaniach i porcjach. Optimeat posiada zatwierdzony przez UE zakład, w którym mięso jest krojone i pakowane, tusze są oczyszczane z kości, porcjowane i pakowane z przeznaczeniem na rynek detaliczny, dla supermarketów, sklepów mięsnych, restauracji, hoteli i garmażerii. Grupa Optimeat posiada magazyn chłodniczy zatwierdzony przez UE znajdujący się w centrum Bukaresztu oraz system logistyczny do dystrybucji. Cel Optimeat – stać się Twoim źródłem OPTYMALNEGO MIĘSA – dzięki najświeższym produktom, spełnianiu specyficznych wymagań, zawsze po konkurencyjnych cenach.

  7. MOKOBODY SP. Z O.O.

    Polska

    Zakłady Mięsne Mokobody sp. z o.o. w Mokobodach powstały w 2008 r. Zakład zajmuje się skupem żywca wołowego, ubojem zwierząt oraz sprzedażą ćwierci, skór i podrobów wołowych. Poza eksportem do krajów Unii Europejskich, od marca roku 2010 uzyskaliśmy uprawnienia weterynaryjne do produkcji na rynek państw trzecich: Malezja, Irak, Iran, Kazachstan, Zjednoczone Emiraty Arabskie. Posiadamy również uprawnienia exportowe na wysyłkę wołowiny do Turcji, Libanu, Libii, Jordanii, Syrii, Afganistanu, Kataru, Tunezji, Bahrajnu, Egiptu, Nigerii, Tadżykistanu, Turkmenistanu, Macedonii, Kosowa, Bośni i Hercegowiny, Albanii, Malezji, Kazachstanu, Uzbekistanu, Algierii, Azerbejdżanu, Republiki Mołdawii, Hongkongu, Japonii oraz Gruzji.

  8. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

    Polska

    Jesteśmy niewielką firmą wędliniarską położoną w miejscowości Budzyń, gmina Liszki. Nasze wyroby produkowane są według starych receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Starannie dobrane składniki oraz przyprawy sprawiają, że wszystkie nasze wędliny mają bardzo wyrazisty smak oraz aromat, są kruche i bardzo smaczne. Wędzenie odbywa się w tradycyjnych wędzarniach opalanych drewnem bukowo-olchowym. Produkujemy kiełbasy, szynki, boczki, wędzonki, polędwice, balerony, wyroby podrobowe. Mamy nadzieję, że dzięki przywiązaniu do tradycji i trosce o zachowanie doskonałego smaku nasze wyroby wędliniarskie przypadną Państwu do gustu.

  1. HÖHENRAINER DELIKATESSEN GMBH

    Niemcy

    Firma Hohenrainer produkuje kiełbaski z indyka, wykonane z 100% czystego mięsa indyczego. Nasze różnorodne, wszechstronne i obfite produkty charakteryzują się niską zawartością tłuszczu i dużą zawartością wysokiej jakości białka. Proponujemy ponad 35 najwyższej jakości tradycyjnych niemieckich produktów. Najwyższa jakość i pełne zadowolenie naszych klientów to nasz priorytet. Używamy tylko najlepszych składników i stosujemy tradycyjne receptury pochodzące z niemieckiej branży wędliniarskiej. Produkujemy nasze wyroby w naszej rodzimej Bawarii. Nazwa firmy Hohenrainer pochodzi od miejscowości Großhöhenrain, gdzie mieści się siedziba naszej firmy. Założyciel firmy, Georg Lechner, zakupił indyki w Bawarii – od tamtej pory firma należy do rodziny – zgodnie z bawarską tradycją. Bawarska tradycja wędliniarska w połączeniu z naszym doświadczonym personelem. 200 pracowników. Ciągle szkolimy się: wielu naszych byłych praktykantów zajmuje teraz odpowiedzialne stanowiska w firmie.

  2. KISZECZKA

    Polska

    Firma Kiszeczka istnieje od 1936 roku, kiedy to dziadek obecnych właścicieli rozpoczął produkcję nieskazitelnie pysznych wędlin, którymi już od ponad siedemdziesięciu lat delektują się mieszkańcy Mazowsza. Zlokalizowanie naszej firmy w Karczewie pod Warszawą pozwala połączyć doskonałą jakość wyrobów z dogodnym położeniem przedsiębiorstwa. Trzy pokolenia właścicieli, ponad siedemdziesiąt lat ciężkiej pracy i doświadczenie, któremu nie może równać się żadna inna firma z branży wędliniarskiej. Smak naszych wyrobów, to wynik doświadczenia i pasji, z którą podchodzimy do naszej pracy. Nie ustajemy jednak w walce o powrót zdrowej i smacznej tradycji na polskie stoły. Naturalne składniki oraz idealnie dobrane przyprawy tworzą symfonię każdego posiłku, która fascynuje miłośników najlepszych wędlin. Trzy pokolenia właścicieli, ponad siedemdziesiąt lat ciężkiej pracy

  3. AGARAS, UAB

    Litwa

    UAB Agaras skupuje inwentarz żywy na Litwie, Łotwie, w Estonii i Polsce. Wydajność ubojni to 40 sztuk bydła na godzinę i 120 świń na godzinę. 40 ton tusz zwierzęcych jest oczyszczanych z kości w ciągu jednej zmiany w naszym dziale rozbiórki mięsa. W 2014 r. wyprodukowaliśmy 6300 ton tusz wołowych. Firma posiada certyfikat ISO 14001: 2004 BRC Global w dziedzinie bezpieczeństwa żywności oraz spełnia kryteria zamieszczone w standardach dobrej praktyki zawodowej i wymagań McDonalda dot. rzeźni wołowych oraz zakładów oczyszczania z kości.

  4. P.P.H.U. KAROL

    Polska

    Firma powstała w 1998 roku. Główna działalność firmy to rozbiór, wykrawanie mięsa wieprzowego i drobiowego, produkcja wyrobów wędliniarskich takich jak kiełbasy, wędzonki, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz produkty drobiowe. Nowoczesne technologie połączone z tradycyjnymi przepisami wędliniarskimi pozwalają na produkcję wyrobów o najwyższej jakości. Produkujemy wędzonki, kiełbasy, wyroby podrobowe oraz garmażeryjne. Starannie dobierany surowiec oraz perfekcyjne wykonanie produktu przyczyniły się do osiągnięcia przez zakład sukcesu rynkowego. Poza sprzedażą i produkcją wyrobów prowadzimy sprzedaż mięsa wieprzowego w elementach oraz drobiu w postaci świeżej i mrożonej. Nasze motto Specjalnie dla Ciebie określa nasz główny cel. Pragniemy by nasi klienci byli zadowoleni z wyrobów pochodzących z naszej firmy. Szeroki asortyment naszych produktów pozwala trafić w gusta najbardziej wymagających smakoszy. Naszym priorytetem jest wytwarzanie wędlin w sposób tradycyjny i naturalny.

  5. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

    Polska

    Zakład Mięsny Rolmat powstał w 1997 roku. Jest firmą rodzinną, która poświęca bardzo dużo uwagi na każdy szczegół w funkcjonowaniu Zakładu. Dbałość o wysoką jakość produktów, to misja która jest realizowana od początku działalności firmy. Wędliny produkowane są metodą tradycyjną w oparciu o sprawdzone receptury, dlatego cieszą się dużym uznaniem klientów. Wędzenie wyrobów w tradycyjnej wędzarni przy użyciu drzewa, powoduje ich niepowtarzalny smak i zapach. Szczególnie polecamy Państwu wędzonki, kabanosy, kiełbasy suche, kiełbasy cienkie, boczki, wędliny podrobowe.Ubojnia trzody chlewnej i bydła to kolejny krok w rozwoju firmy.Oferta ubojni dostosowana jest do potrzeb małych i średnich zakładów mięsnych.Oferta: półtusze wieprzowe, elementy mięsa wieprzowego , wędliny

  6. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

    Polska

    Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. jest firmą rodzinną powstałą w 1990 roku. Na chwilę obecną zatrudnia około tysiąca osób. Głównym filarem sprzedaży są przetwory mięsne na bazie mięsa z indyka i kurczaka. Miesięczna produkcja wynosi 3000 ton produktów przetworzonych i 4000 ton elementów z indyka w postaci świeżej oraz mrożonej. W ofercie znajdują się także produkty typu convenience food i mięsa kulinarne. Produkcja odbywa się w trzech zakładach: Zakład Produkcyjny Chybie - gdzie odbywa się produkcja kiełbas, bloków, salcesonów i innych. Potencjał produkcyjny osiąga 50 ton dziennie. Zakład Produkcyjny Czerwionka-Leszczyny - gdzie odbywa się produkcja parówek i produktów typu convenience takich jak nuggetsy czy cordon bleu. Potencjał produkcyjny osiąga 120 ton dziennie Ubojnia Drobiu w Ostródzie - gdzie odbywa się ubój i rozbiór indyka. Potencjał produkcyjny osiąga 200 ton dziennie Zakład w Czerwionce-Leszczynach a także Ubojnia w Ostródzie posiadają certyfikowane systemy zarządzania, zgodne z normami: IFS i BRC. Dla wszystkich wyrobów istnieje możliwość produkcji HALAL. Dystrybucja produktów prowadzona jest na terenie całej Polski oraz poza jej granicami do m.in.: Wielkiej Brytanii, Irlandii, Niemiec, Francji, Austrii, Węgier, Rumunii, Litwy, Łotwy, Estonii i Czech, a także na rynki Afrykańskie i Azjatyckie.

  7. PHU SUŁKOWSKI

    Polska

    Jesteśmy nową firmą produkcyjno-usługową o zasięgu krajowym, lecz pragniemy rozwinąć się na rynek międzynarodowy. Specjalizujemy się w sprzedaży mięsa drobiowego. Nasze produkty są doceniane przez wiele firm. Aby sprostać wymaganiom klienta postawiliśmy na profesjonalizm zespołu i jego doświadczenie w branży spożywczej. Jesteśmy atrakcyjni dla naszych kontrahentów zarówno pod względem ceny jak też jakości. Jeżeli szukasz wysokiej jakości, kompleksowej oferty i nowego kontrahenta zapraszamy do bliższego zapoznania się z naszą ofertą. Serdecznie zapraszamy do współpracy.

  8. AL-EM MIERNIK S.C.

    Polska

    Zakład Rozbioru Mięsa AL-EM Od 30 lat jako firma rodzinna zajmujemy się produkcją mięsa wieprzowego, wołowego cielęcego i drobiowego. Codziennie rozbieramy około 60 ton mięsa. Zaopatrujemy hurtownie, zakłady mięsne, sklepy, restauracje i hotele jak również stołówki, szkoły czy szpitale. Dla gastronomii proponujemy porcjowane elementy mięsa o odpowiedniej gramaturze, co znacznie usprawni pracę w Państwa kuchni. Prowadzimy również sprzedaż detaliczną w wyspecjalizowanych punktach. Dysponujemy dwoma zakładami rozbioru mięsa pod Krakowem skąd zaopatrujemy swoich klientów. Posiadamy własne chłodnie oraz sieć transportową. Możemy dostarczyć każdą ilość mięsa w wybranej przez Ciebie obróbce. Zapraszamy do współpracy!

  9. STRUSIA KRAINA & MOBAX DUDKA MOTZ SP.J.

    Polska

    Jesteśmy producentami mięsa strusiego od 2002 roku, aktualnie produkujemy 30 ton mięsa pierwszej klasy. Posiadamy nowoczesny zakład konfekcjonowania mięsa strusiego. Od wielu lat dostarczamy mięso do Szwajcarii, Belgii i Niemiec. Pracujemy z hodowcami z Polski, Słowacji, Czech czy Węgier. Współpracujemy z hodowcami w celu ulepszenia hodowli, poprawy dobrostanu zwierząt. Stawiamy na rozwój hodowli strusi. Rodzinna atmosfera w pracy wpływa korzystnie na jakość produktu. Nasze produkty również trafiają do firm produkujących zdrową karmę dla psów. Obecnie opracowujemy zdrowe produkty wykorzystujące mięso strusie, jak burgery ze strusia, parówki, kiełbaski czy marynowane mięso strusie. Stawiamy na jakość produktów i ich walory zdrowotne, które mięso strusie ma wiele. Zachęcamy do zakupu naszych produktów świeżych czy mrożonych. Mamy własny transport chłodniczy, dzięki czeku możemy dostosować dostawy tak, aby zachować łańcuch chłodniczy. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, do zakupów, zamówień czy pozytywnej rozmowy. Pozdrawiamy.

  10. GIŻEWSKI PRODUCENT WĘDLIN Z DROBIU

    Polska

    Polski Producent wędlin z drobiu (indyk, kurczak) oraz wieprzowiny.Własna chodowla indyka , ubói i rozbiór.Przedsiębiorstwo rodzinne z tradycjami i wykwalifikowaną kadrą pracowniczą.Działamy na rynku mięsnym od 1990 roku.Posiadamy własną dystrybucję zarówno do3, 5T jak i 24T, dzieki czemu nasze produkty zawsze dostarczane są na czas.Obecnie zaopatrujemy klientów hurtowych jak i detalicznych na terenie całego kraju oraz eksportujemy produkty do krajów Unii Europejskiej .Stawiamy na profesjonalizm i najwyższą jakość produktów zgodnie z systemem HACCP.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo
Filtry

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Mieso i wyroby masarskie

Liczba wyników

1720 Przedsiębiorstwa