Wyniki dla
Polska
Pasta Pomidorowa to gęsta pasta otrzymywana z dojrzałych pomidorów. Proces produkcji polega na gotowaniu pomidorów przez kilka godzin w celu zmniejszenia zawartości wody, wyciskaniu nasion i skórki oraz ponownym gotowaniu płynu w celu zredukowania bazy do gęstego, bogatego koncentratu. Produkt końcowy ma świeży i bogaty smak pomidorów oraz głęboki czerwony kolor. Ma gładką i gęstą konsystencję. Jest wolny od niepożądanych dodatków i jest również dobrym źródłem likopenu, przeciwutleniacza występującego w gotowanych pomidorach. Nie zawiera sztucznego cukru.
Poproś o wycenęPolska
Hiszpański ostry sos z papryczek pili-pili.Doskonały do różnych potraw, niezastąpiony w każdej kuchni.
Poproś o wycenęPolska
Cebula smażona to dodatek smakowy przeznaczony do stosowania jako dodatek do potraw w celu nadania im specyficznych walorów smakowych. Wykorzystywana jest w przetwórstwie spożywczym, gastronomicznym, piekarnictwie, zakładach mięsnych, garmażeryjnych oraz rybnych.
Poproś o wycenęSprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?
Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby
Wyniki dla
Sosy i przyprawy kuchenne - Import eksportLiczba wyników
3 ProduktyKategorii firm
Rubryki