• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • cukier trzcinowy bio

Wyniki dla

Cukier trzcinowy bio - Import eksport

Litwa

Zweryfikowane przez Europages

Cukier Demerara w kostkach "Dodo Cukrus" ma wyjątkowy, bogaty aromat, który może zaskoczyć niektórych ludzi, którzy uważają, że cukier nie ma zapachu. Pierwsza myśl - coś dodano do tego cukru. Ale tak naprawdę tak pachnie melasa z przetwarzania trzciny cukrowej - to naprawdę bardzo naturalny produkt. Miłośnicy kawy, którzy próbują kawy z tym cukrem, twierdzą, że nadaje on napojowi wyjątkowy smak. Cukier Demerara nadaje się do aromatyzowania napojów, ciast, sosów i syropów, nada potrawom wyjątkowo łagodny karmelowy smak. Te aromatyczne kostki cukru są przeznaczone do powolnego rozpuszczania, pozostawiając przyjemny smak syropu melasowego, równoważąc go ze smakiem i przyjemnym doświadczeniem picia kawy.

Poproś o wycenę

Litwa

Zweryfikowane przez Europages

,,Dodo Cukrus" Golden Granulated to jasnożółte kryształy, idealne do kawy, herbaty, sałatek owocowych i kasz. Błyszczący cukier o złotym kolorze, suchy i sypki, o subtelnym maślanym smaku. Jest stosowany jako zamiennik białego cukru rafinowanego w herbacie, płatkach zbożowych, a także w produkcji dżemów, marmolady i wina. Jest również używany do produkcji ciast i herbatników. Idealny do kawy, herbaty, sałatek owocowych i owsianki. Produkt jest wytwarzany z soku trzcinowego w naturalnym procesie, tj. bez chemikaliów i dodatków.

Poproś o wycenę

Litwa

Zweryfikowane przez Europages

,,Dodo Cukrus" Coffee Crystals - te kryształki, które przypominają małe kawałki bursztynu, są doskonałym dodatkiem do kawy. Nadają kawie pysznej i subtelnej słodyczy, ponieważ cukier powoli rozpuszcza się i ujawnia cały smak i słodycz, która pozostaje w kawie przez dłuższy czas, pozostawiając przyjemny smak syropu melasowego, równoważąc go ze smakiem i przyjemnym doznaniem picia kawy.

Poproś o wycenę

Litwa

Zweryfikowane przez Europages

,,Dodo cukrus" Demerara to sypki, złoto-brązowy cukier z jednorodnymi, błyszczącymi kryształkami o chrupiącej teksturze. Ma wyjątkowy, bogaty aromat, który może zaskoczyć niektórych ludzi, którzy uważają, że cukier nie ma zapachu. Tak właśnie pachnie melasa powstająca podczas przetwarzania trzciny cukrowej - to naprawdę bardzo naturalny produkt. Miłośnicy kawy, którzy próbują kawy z tym cukrem, twierdzą, że nadaje on napojowi wyjątkowy smak. Cukier Demerara nadaje się do aromatyzowania napojów, ciast, sosów i syropów, nadając potrawom wyjątkowo łagodny karmelowy smak i bogaty aromat dzięki obecności melasy trzcinowej otaczającej każdy kryształ. Idealnie nadaje się do słodzenia kawy, posypywania płatków śniadaniowych, przygotowywania sosów i syropów. Demerara wykorzystywana jest w produkcji musli oraz jako chrupiąca posypka do ciast i owoców. Cukier Demerara nada potrawom wyjątkowo łagodny karmelowy smak.

Poproś o wycenę

Litwa

Zweryfikowane przez Europages

Stymuluje układ odpornościowy; Poprawia naturalny koloryt i jędrność skóry; Obniża poziom złego cholesterolu; Chroni wątrobę i serce; Minimalizuje efekt procesu starzenia; Może zmniejszać ryzyko niektórych form raka...

Poproś o wycenę

Sprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?

Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby

Dodaj moją firmę
Filtry

Wyniki dla

Cukier trzcinowy bio - Import eksport

Liczba wyników

5 Produkty

Kategorii firm