Belgia
Dystrybutor
Comtoir Sucrier sprl. Cukier do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Comptoir Sucrier istnieje od roku 1908. Od ponad 100 lat sprzedajemy i rozprowadzamy cukier i sól. Dysponujemy wszystkimi rodzajami cukru i soli w opakowaniach odpowiednich dla produkcji rzemieślniczej lub przemysłowej, sprzedaży detalicznej, hurtowej dla branży restauracyjnej i hotelarskiej (horeca) lub dla piekarni. Nasza gama obejmuje cukier buraczany biały i brązowy, cukier z trzciny cukrowej, cukier płynny oraz karmele, dostępny luzem, w dużych workach, paczkach, beczkach, w małych opakowaniach i w porcjach indywidualnych. Jakość jest dla nas bardzo ważna, zarówno jeśli chodzi o produkty jak usługi. Zapraszamy na naszą stronę internetową i do skontaktowania się z nami. Jesteśmy do waszych usług!
Dystrybutor
Toekomstlaan 41G
2200 Herentals - Belgia
Litwa
,,Dodo cukrus" Demerara to sypki, złoto-brązowy cukier z jednorodnymi, błyszczącymi kryształkami o chrupiącej teksturze. Ma wyjątkowy, bogaty aromat, który może zaskoczyć niektórych ludzi, którzy uważają, że cukier nie ma zapachu. Tak właśnie pachnie melasa powstająca podczas przetwarzania trzciny cukrowej - to naprawdę bardzo naturalny produkt. Miłośnicy kawy, którzy próbują kawy z tym cukrem, twierdzą, że nadaje on napojowi wyjątkowy smak. Cukier Demerara nadaje się do aromatyzowania napojów, ciast, sosów i syropów, nadając potrawom wyjątkowo łagodny karmelowy smak i bogaty aromat dzięki obecności melasy trzcinowej otaczającej każdy kryształ. Idealnie nadaje się do słodzenia kawy, posypywania płatków śniadaniowych, przygotowywania sosów i syropów. Demerara wykorzystywana jest w produkcji musli oraz jako chrupiąca posypka do ciast i owoców. Cukier Demerara nada potrawom wyjątkowo łagodny karmelowy smak.
Poproś o wycenęLitwa
,,Dodo Cukrus" Light Muscovado to miękki, wilgotny cukier z drobnoziarnistymi, jasnobrązowymi kryształkami, bogaty w naturalną melasę, która nadaje mu lepką konsystencję, wyjątkowy smak i aromat. Stosowany jest w cukiernictwie, w piekarnictwie, zwłaszcza w pikantnych ciastach owocowych i piernikach, a także do przygotowywania pikantnych potraw oraz słodko-kwaśnych sosów. Doskonale nadaje się również do karmelizowania popcornu. Produkt ten jest wytwarzany z soku trzcinowego w naturalnym procesie, tj. bez chemikaliów i dodatków.
Poproś o wycenęLitwa
Powolne uwalnianie poziomu cukru we krwi; Pomaga kontrolować poziom insuliny; Certyfikat Glycemic Index Foundation. Testowany na ochotnikach z cukrzycą i niezależnych konsumentach; Produkt przetestowany i zatwierdzony z IG na poziomie 51 przez niezależne organizacje międzynarodowe: Oxford Brookes University, Anglia; Sucre Roux zmieszany z przeciwutleniaczami, naturalnie pozyskiwanymi z trzciny cukrowej; Pakowany w plastikową torebkę 300g/500g w pudełku, opakowanie nadające się do recyklingu; Zdrowszy i smaczniejszy cukier; Kostki cukru pozwalają lepiej kontrolować spożycie cukru; Wzmacnia smak i aromat napojów i potraw kulinarnych; Produkt przyczynia się do stabilizacji poziomu cukru we krwi; Powolne uwalnianie energii; Po spożyciu przez diabetyka nie występuje szczytowy poziom cukru we krwi, w przeciwieństwie do standardowych cukrów.
Poproś o wycenęLitwa
Stymuluje układ odpornościowy; Poprawia naturalny koloryt i jędrność skóry; Obniża poziom złego cholesterolu; Chroni wątrobę i serce; Minimalizuje efekt procesu starzenia; Może zmniejszać ryzyko niektórych form raka...
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców