• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • wędliny i mięso peklowane

Wyniki dla

Wędliny i mięso peklowane - Import eksport

  1. SOMEXPORT

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SOMEXPORT powstała w 1994 r. Zaopatrujemy centrale handlowe, dystrybutorów, a przede wszystkim Afrykę, Indie Zachodnie, klientów na Oceanie Indyjskim i Pacyfiku, a także Bliski Wschód. Jesteśmy firmą zajmującą się importem-eksportem produktów suchych, świeżych i mrożonych współpracując z ponad 300 dostawcami francuskimi i europejskimi. Specjalizujemy się w następujących produktach spożywczych: - Produkty mleczne (sery, jogurty, mleko, śmietana ...), - Wędliny i produkty peklowane, - Ciasta i wyroby cukiernicze (viennoiseries), - Produkty Halal, - Artykuły spożywcze, - Produkty morza, - Mrożonki. Możemy zaoferować Państwu różne gamy produktów spożywczych. SOMEXPORT jest Państwa partnerem w eksporcie. Istotnie, towarzyszymy Państwu w poznawaniu najlepszych produktów z każdego regionu świata, aby zadowolić Państwo potrzeby i wymagania Państwa klientów. Od ponad 20 lat podróżujemy po świecie w poszukiwaniu regionalnych produktów, lokalnych specjałów i tradycyjnych receptur. Na życzenie naszych klientów zaopatrujemy się również w określone składniki i produkty. Wszystko to dzięki spotkaniom z producentami, hodowcami, szefami kuchni, dystrybutorami, konsumentami i wieloma innymi podmiotami sektora rolnego i rolno-spożywczego. Prosimy bez wahania kontaktować się z nami, aby uzyskać więcej informacji!

  2. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  3. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Uprawiamy własną ziemię i hodujemy własną trzodę chlewną.Pracujemy na bazie genetycznej rasy DUROC, która charakteryzuje się wysoką jakością mięsa, w połączeniu z naturalną paszą składającą się głównie z lokalnych zbóż, a także utrzymaniem nienagannych warunków higienicznych w gospodarstwach położonych w nieporównywalnym środowisku. Oznacza to, że dysponujemy najlepszymi, dostępnymi surowcami do produkcji naszych KIEŁBASEK, MIĘS MARYNOWANYCH i SZYNKI.

  4. DETRY

    Belgia

    Verified by europages badge

    Od 1963 roku, oferujemy asortyment pysznych wędlin, renomowanych z uwagi na ich wyjątkowy smak i kunszt naszych masarzy. Od szynki po kiszkę, poprzez pasztety i wyroby surowe, 9 wielkich rodzin tworzy asortyment o coraz bogatszym smaku! Czy chcesz wprowadzić markę AUBEL do Twojego sklepu? Kupić nasze wędliny hurtowo lub pakowane pod Twoją marką? Skontaktuj się z nami, porozmawiajmy o Twoim projekcie

  5. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Sarrola-Carcopino, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Firma SIMÓN MARTÍN GUIJUELO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, szynka iberyjska, Wędliny i mięso peklowane, Produkcja wędlin i szynek., kiełbasa, Chorizo, i Simon Martin. Ma siedzibę w Guijuelo-Salamanca, Hiszpania.

  2. JAMONES EUTIQUIO

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Firma JAMONES EUTIQUIO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, fabryki szynki, Wędliny i mięso peklowane, szynka bez kości, szynka surowa, i suszarnia do szynek. Ma siedzibę w Cuarte De Huerva-Zaragoza, Hiszpania.

  3. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma SALUMIFICIO MERLOTTI SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach kiełbasa, typowe produkty, szynka, bresaola, culatello, kiełbaski, mortadela bez polifosforanów, i słonina produkcji rzemieślniczej. Ma siedzibę w Marmirolo, Włochy.

  4. AIMARETTI SPA

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma AIMARETTI SPA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Mięso mrożone, rzeźnie - mięso, dojrzewanie szynek, Mięso mrożone, szynka, i wędliny - hurt. Ma siedzibę w Villafranca Piemonte, Włochy.

  5. MONICA E GROSSI SPA

    Włochy

    Verified by europages badge

    Firma MONICA E GROSSI SPA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, fabryki szynki, Wędliny i mięso peklowane, szynka surowa, szynka parmeńska, szynka z san daniel, handel surowymi szynkami, i culatello. Ma siedzibę w Langhirano, Włochy.

  1. EMBUTIDOS ARÉVALO

    Hiszpania

    Nasze rodzinne przedsiębiorstwo potrafiło stworzyć harmonijną równowagę między odziedziczonym po przodkach doświadczeniem i nowoczesnymi technologiami, uzyskując dzięki temu dużą linię, która uszlachetnia naszą pracę i nasze pragnienie posuwania się naprzód, codziennie po trochu. Tradycyjne produkty dla przyjemności podniebienia, najczęściej występujące produkty (szynka, lomo, chorizo) najstaranniej przygotowane z dokładną kontrolą jakości wyrobów umieszczanych w bardzo nowoczesnych suszarniach, by otrzymać produkt o wyjątkowej jakości.

  2. SALUMI CORSINI SRL

    Włochy

    Lonza, lonzini, szynka, kiełbaski i kiełbasy: wykwintne specjały przygotowane na bazie wyselekcjonowanej wieprzowiny i umiejętnie aromatyzowane doświadczonymi rękoma naszych rzemieślników. Przestrzegamy minimalnego czasu suszenia w stosunku do każdej kiełbasy i dbamy o idealny klimat, w którym operacja wykonywana na każdym etapie sprawia, że powstaje smakowity i doskonały produkt. Pracujemy z wieprzowiną już od trzech pokoleń. Śledzenie tendencji na rynku, dbałość o jakość suszenia, autentyczność, szybka obsługa - to nasze silne strony.

  1. FELSINEO SPA

    Włochy

    Główny włoski producent mortadeli posiadający certyfikat IGP. Produkcja wyłączna i certyfikowanej jakości prawdziwej mortadeli, przygotowywanej według tradycyjnej, bolońskiej receptury - Certyfikaty VISION 2000, ISO 9001: 2000, ISO 22000: 2005, ISO 14001: 2004, BRC, IFS Mortadela bezglutenowa. 1963 Mortadella Artisanale, A.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport na cały świat.

  2. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

    Włochy

    Od 1957 roku Rodzina Vitali z pasją poświęca się rzemieślniczemu przetwarzaniu podrobów. Zwraca szczególną uwagę na potrzeby klientów i jakość swoich wyrobów. Nowoczesne techniki produkcji pozwoliły nam rozwinąć specyfikę, która zbudowała i utrwala reputację naszej firmy. Sami uprawiamy zboża przeznaczone do karmienia naszych zwierząt.

  3. BAUWENS THEO

    Belgia

    Theo Bauwens SA to firma rodzinna założona w 1909 roku, prowadzona już przez 4 pokolenie. Jesteśmy jednym z największych producentów wędlin w Europie. Nasza reputacja w zakresie wysokiego poziomu jakości i higieny jest potwierdzona certyfikatem IFS (International Food Standard) i stale weryfikowana przez nasze akredytowane wewnętrzne laboratorium mikrobiologiczne oraz laboratorium chemiczne. Nasze produkty podlegają ciągłym innowacjom i jesteśmy znani z naszej elastyczności i jakości usług.

  4. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

    Hiszpania

    Specjalista z zakresu przygotowywania potraw na bazie kaczki. Foie gras z kaczki. Catering. Wędliny i dania gotowe. Mięsa, łopatka i wędlina przyrządzona. Drób i pasztety. Specjalności z kaczki. Mięsa pieczone.

  5. PORTALCONSA

    Hiszpania

    PORTALCONSA stawia na typowy produkt Galicji, taki jak chorizo tradycyjne i chorizo z cebulą, golonka, boczek, cacheira (głowa wieprzowa)..., nie zaniedbując jednocześnie produktów bardziej generycznych, takich jak stek siekany, kiełbaska lub criollo, a także, oczywiście, zachowując doskonałą jakość surowca z naszego obszaru oraz know-how rąk ekspertów i posiadając infrastrukturę technologiczną, która może jedynie przyczynić się do doskonałości naszych wyrobów.

  6. SADEPOR

    Hiszpania

    Firma EMBUTIDOS OBRADOIRO jest skoncentrowana na wytwarzaniu produktów przetworzonych, sprzedawanych pod marką Sadepor. Celem naszej firmy od momentu jej założenia jest stworzenie wachlarza produktów o wysokiej jakości. Te produkty wprowadzone na rynek pod marką Sadepor zostały wytworzone z najlepszych surowców, dostarczonych przez firmę matkę i wyprodukowanych zgodnie z galicyjskimi regułami sztuki.

  7. CÁRNICAS SÁNCHEZ MARTÍN

    Hiszpania

    Cárnicas Sánchez Martín: usługi oraz doradztwo, które świadczymy naszym klientom to nasza najlepsza gwarancja. Doskonały stosunek jakości do ceny oraz profesjonalizm naszego personelu to symbol proponowanych usług. Odwiedź nas, a sam się przekonasz.

  8. IBERICOS GUILLEN

    Hiszpania

    Manuel Guillén, S.A łączy tradycję wielkich mistrzów rzeźników i najnowocześniejsze oraz najbardziej zaawansowane urządzenia, co pozwala otrzymać najlepszej jakości szynki i wędliny iberyjskie. Wszystkie etapy, od hodowli trzody chlewnej do wytwarzania i do dystrybucji swoich produktów, są przedmiotem szczególnych starań i podlegają najsurowszym kontrolom jakości.

  1. EMBUTIDOS Y JAMONES LUENGO MARTÍN

    Hiszpania

    Nasza mała firma rodzinna istnieje od dwóch dekad z wielką dbałością o wytwarzane produkty, aby oferować klientom pierwszorzędne wyroby. Przygotowanie i wyrób produktów iberyjskich. Wędliny i szynki iberyjskie z Guijuelo. Szynka iberyjska. Szynka z Guijuelo. Wędliny iberyjskie. Wędliny z Guijuelo. Świeże mięso.

  2. DI GIUSEPPE PORCELLI

    Włochy

    To przedsiębiorstwo, pracujące według najbardziej tradycyjnych technik produkcji i rzemiosła, dąży do powiększenia swojego horyzontu, poszerzając swoją gamę produktów i rynki docelowe, dzięki ciągłemu i niesłabnącemu procesowi badań i rozwoju, wprowadzonemu w celu odniesienia długoterminowego sukcesu we wprowadzeniu na rynek swoich produktów, również za granicą. Livasì jest firmą rodzinną, której rozwój jest wynikiem woli trzeciego pokolenia.

  3. GARRUDO BENITO

    Hiszpania

    Produkcja wędlin i szynek. Szynki bez kości i pokrojone w plastry. Łopatki, polędwice, wędliny i mięsa wieprzowe iberyjskie.

  4. LOS QUIJALES

    Hiszpania

    Produkcja rzemieślnicza, owoc bogatej i wiekowej tradycji wędliniarskiej Levantu hiszpańskiego. Nasze wyroby to referencja w regionie.

  5. MARTÍN MARTÍN BLÁZQUEZ

    Hiszpania

    Wyrób szynek, rzeźnie i sala rozbiórki mięsa, sklep.

  6. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

    Hiszpania

    Firma EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, dojrzewanie szynek, wędliny, Szynka, i Chorizo. Ma siedzibę w Loja, Hiszpania.

  7. COURTIN HERVOUET

    Francja

    Firma COURTIN HERVOUET, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Mięso i wyroby masarskie, Wędliny i mięso peklowane, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, certyfikacja halal, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Rungis, Francja.

  8. MAISON VOISINE

    Francja

    Firma MAISON VOISINE, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby masarskie konserwowe, ser wyrabiany metodą rzemieślniczą, Wyroby masarskie konserwowe, szynka surowa, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Auros, Francja.

  9. SALUMIFICIO CORBISIERO

    Włochy

    Firma SALUMIFICIO CORBISIERO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, sale of delicatessen meats, wędlina delikatesowa, i salami. Ma siedzibę w Mugnano Del Cardinale, Włochy.

  10. SAGEM SRL - ROSA DELL'ANGELO

    Włochy

    Firma SAGEM SRL - ROSA DELL'ANGELO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Parma, Włochy.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo
Filtry

Wyniki dla

Wędliny i mięso peklowane - Import eksport

Liczba wyników

11 365 Przedsiębiorstwa