• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • urządzenia do ubijania mięsa

Wyniki dla

Urządzenia do ubijania mięsa - Import eksport

  1. SCHNITZELMASTER GMBH

    Niemcy

    Ręczna maszynka do kotletów Schnitzelmaster dla gastronomów, sklepów mięsnych i firm cateringowych – automatyczna maszynka do kotletów Schnitzelmaster do kuchni przemysłowych i rzeźni. Można rozbić kotlety, to głośna i brudząca praca, lub „spulchnić“ mięso, jakość mięsa nie ulega polepszeniu, mięso jest siekane. Różnicę robi Schnitzelmaster. „Mastern®“ to szczególny proces skruszania mięsa (możne być stosowany do wszystkich kawałków mięsa bez kości), w którym włókna mięsa są rozciągane bez zrywania, charakter świeżego mięsa zostaje zachowany.

  2. ALCO FOOD MACHINES GMBH & CO. KG

    Niemcy

    Firma ALCO FOOD MACHINES GMBH & CO. KG, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Przemysł spożywczy - maszyny i urządzenia. Jest również obecna w dziedzinach Piekarnie, ciastkarnie, cukiernie - maszyny i urządzenia przemysłowe, Piekarnie, ciastkarnie, cukiernie - maszyny i urządzenia przemysłowe, urządzenia do ubijania mięsa, autoklawy do sterylizacji i pasteryzacji, i piekarniki do pieczenia mięsa. Ma siedzibę w Bad Iburg, Niemcy.

  3. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Od krojenia z dokładną wagą, po precyzyjny załadunek i pakowanie wędlin, mięsa i serów: Weber Maschinenbau jest jednym z wiodących dostawców systemów do krojenia, a także automatyzacji i pakowania świeżych produktów. Głównym celem firmy jest ułatwienie życia klientom za pomocą wyjątkowych, indywidualnych rozwiązań oraz umożliwienie im optymalnej obsługi swoich linii, przez ich cały cykl życia. W firmie Weber Maschinenbau zatrudnionych jest obecnie około 1450 pracowników w 22 lokalizacjach w 18 krajach, a ich zaangażowanie i pasja każdego dnia przyczyniają się do sukcesu Grupy Weber. Od samego początku firma była własnością rodziny, a obecnie jest zarządzana przez CEO Tobiasa Webera, najstarszego syna założyciela firmy, pana Günthera Webera.

  4. TVI GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Czy chodzi o steki, sznycle, rolady, kotlety, kebaby czy szaszłyki – klienci na całym świecie korzystają z naszych potężnych rozwiązań wydajnie, ekonomicznie, higienicznie i bezpiecznie. W handlu detalicznym, jak i w gastronomii. Dzień po dniu i bezkompromisowo dobre. Od momentu powstania w 2004 roku specjalizujemy się w porcjonowaniu mięsa – jesteśmy czołowym producentem maszyn do porcjonowania mięsa oraz kompletnych linii porcjujących. Nasza szeroka gama produktów obejmuje wydajne, dostosowane do potrzeb rozwiązania w zakresie prawidłowej regulacji temperowania i mrożenia, sprasowywania, porcjowania, automatyzacji, owijania kebabów oraz szybiej produkcji szaszłyków. Zaawansowane technologicznie systemy firmy TVI obejmują zakres od kontroli temperatury mięsa produktu wyjściowego do prawie każdego rodzaju porcjonowania, ręcznego lub automatycznego umieszczania na tackach z późniejszą kontrolą wagi, aż po przeniesienie gotowej porcji do maszyny pakującej.

  5. VARLET MACHINES

    Francja

    Verified by europages badge

    Varlet Machines, francuskie przedsiębiorstwo mieszczące się w Boulogne-sur-Mer, specjalizuje się w projektowaniu, produkcji i sprzedaży maszyn do przetwórstwa ryb, mięsa i drobiu. Wszystkie nasze maszyny są zaprojektowane z zastosowaniem solidnych materiałów i wyprodukowane we Francji, w naszych zakładach. Nasi technicy przybywają na miejsce, żeby dostarczyć i zainstalować Twoje maszyny. Bogaci w 80 letnie doświadczenie, projektujemy nowatorskie maszyny, starannie dobierając ich wszystkie komponenty i materiały, aby spełnić specyficzne potrzeby podmiotów przemysłu rolnospożywczego: -Handlowców, -Rzemieślników, -Zakładów przemysłowych. Nasze zespoły produkują co roku ponad 200 maszyn w naszym zakładzie, z czego ponad 50% jest przeznaczone na eksport. Firma jest obecna w ponad 30 krajach na świecie. Opiera się na szerokiej sieci partnerów, dystrybutorów i zaufanych przedstawicieli. Przedsiębiorstwo Varlet rozwinęło się, aby służyć swoim klientom na całym świecie. Varlet jest czołowym francuskim producentem maszyn do patroszenia i przetwórstwa ryb, mięsa i drobiu.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. ABCTEST GMBH

    Niemcy

    Firma ABCTEST GMBH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso mrożone. Jest również obecna w dziedzinach mięsa suszone, urządzenia i sprzęt do przetwarzania mięsa oraz pakowania produktów, urządzenia i sprzęt do rozbiórki mięsa, i mięsa ekologiczne. Ma siedzibę w Berlin, Niemcy.

  2. ROVOM

    Włochy

    Firma ROVOM, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Rzeźnie i wędliniarnie - maszyny i urządzenia. Jest również obecna w dziedzinach Peklowanie mięsa - urządzenia, urządzenia i sprzęt do rozbiórki mięsa, blaty robocze dla przemysłu mięsnego, Peklowanie mięsa - urządzenia, i systemy szynowe do transportu wewnętrznego w rzeźniach. Ma siedzibę w Basilicanova-Montechiarugolo, Włochy.

  3. VE.MA.C. SRL

    Włochy

    Vemac to wiodąca firma w dziedzinie projektowania i produkcji linii automatycznych do przetwarzania mięsz surowego, gotowanego i doprawianego. Od maszyn do automatycznego rozładunku mięsa do systemów mrożenia, poprzez linie automatycznego ładowania wędlin do systemów selekcji szynki, Vemac spełnia wszystkie wymagania w dziedzinie konserwacji, automatyzacji i robotyki przemysłu mięsnego.