Niemcy
Producent/ Wytwórca
Ręczna maszynka do kotletów Schnitzelmaster dla gastronomów, sklepów mięsnych i firm cateringowych – automatyczna maszynka do kotletów Schnitzelmaster do kuchni przemysłowych i rzeźni. Można rozbić kotlety, to głośna i brudząca praca, lub „spulchnić“ mięso, jakość mięsa nie ulega polepszeniu, mięso jest siekane. Różnicę robi Schnitzelmaster. „Mastern®“ to szczególny proces skruszania mięsa (możne być stosowany do wszystkich kawałków mięsa bez kości), w którym włókna mięsa są rozciągane bez zrywania, charakter świeżego mięsa zostaje zachowany.
Polska
Struktura ścian: Płyta sandwich grubość 33mm powłoka zewnętrzna laminat , rdzeń XPS Podłoga: Sklejka wodoodporna pokryta wykładziną PCV o podwyższonej ścieralności Rama: Stalowa, cynkowana ogniowo Dodatkowo w przyczepie: Koło podporowe Podpory stabilizujące 4szt Klucz do podpór
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców