SCHNITZELMASTER GMBH

Ręczna maszynka do kotletów Schnitzelmaster dla gastronomów, sklepów mięsnych i firm cateringowych – automatyczna maszynka do kotletów Schnitzelmaster do kuchni przemysłowych i rzeźni. Można rozbić kotlety, to głośna i brudząca praca, lub „spulchnić“ mięso, jakość mięsa nie ulega polepszeniu, mięso jest siekane. Różnicę robi Schnitzelmaster. „Mastern®“ to szczególny proces skruszania mięsa (możne być stosowany do wszystkich kawałków mięsa bez kości), w którym włókna mięsa są rozciągane bez zrywania, charakter świeżego mięsa zostaje zachowany.

Strony internetowe przedsiębiorstwa

działalność

Słowa kluczowe związane z przedsiębiorstwem

  • Wyposażenie kuchni dla gastronomii
  • Maszyny do przetwarzania mięsa
  • przetwórstwo mięsa
  • rozmiękczacze
  • urządzenia do ubijania mięsa

 Dodatkowe informacje

Edytuj treści związane z moim przedsiębiorstwem

Kluczowe cyfry

  • 1 – 10
    Ilość pracowników

Organizacja

  • Działalność podstawowa
    Typ przedsiębiorstwa
    Producent/ Wytwórca

Rynki i strefy wymiany

Obsługiwane strefy

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

To przedsiębiorstwo nie podało jeszcze informacji o swoich strefach importu i eksportu

To przedsiębiorstwo nie podało jeszcze informacji o swoich strefach importu i eksportu

Informacje handlowe

Incotermes

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Sposoby płatności

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Banki

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Podobna strona dla Twojej firmy? I Ty też daj się znaleźć. Łatwo stwórz swoją stronę, by zindeksować swoją firmę na witrynie EUROPAGES. Dodaj swoją firmę
103