• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mieso z indyka

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Mieso z indyka

Producent/wytwórca
  1. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

    Polska

    Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. jest firmą rodzinną powstałą w 1990 roku. Na chwilę obecną zatrudnia około tysiąca osób. Głównym filarem sprzedaży są przetwory mięsne na bazie mięsa z indyka i kurczaka. Miesięczna produkcja wynosi 3000 ton produktów przetworzonych i 4000 ton elementów z indyka w postaci świeżej oraz mrożonej. W ofercie znajdują się także produkty typu convenience food i mięsa kulinarne. Produkcja odbywa się w trzech zakładach: Zakład Produkcyjny Chybie - gdzie odbywa się produkcja kiełbas, bloków, salcesonów i innych. Potencjał produkcyjny osiąga 50 ton dziennie. Zakład Produkcyjny Czerwionka-Leszczyny - gdzie odbywa się produkcja parówek i produktów typu convenience takich jak nuggetsy czy cordon bleu. Potencjał produkcyjny osiąga 120 ton dziennie Ubojnia Drobiu w Ostródzie - gdzie odbywa się ubój i rozbiór indyka. Potencjał produkcyjny osiąga 200 ton dziennie Zakład w Czerwionce-Leszczynach a także Ubojnia w Ostródzie posiadają certyfikowane systemy zarządzania, zgodne z normami: IFS i BRC. Dla wszystkich wyrobów istnieje możliwość produkcji HALAL. Dystrybucja produktów prowadzona jest na terenie całej Polski oraz poza jej granicami do m.in.: Wielkiej Brytanii, Irlandii, Niemiec, Francji, Austrii, Węgier, Rumunii, Litwy, Łotwy, Estonii i Czech, a także na rynki Afrykańskie i Azjatyckie.

  2. CIPRESSI IN CHIANTI SRL

    Włochy

    Firma CIPRESSI IN CHIANTI SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach prosię mleczne pieczone, i pieczeń z indyka. Ma siedzibę w Siena, Włochy.

  3. HÖHENRAINER DELIKATESSEN GMBH

    Niemcy

    Firma Hohenrainer produkuje kiełbaski z indyka, wykonane z 100% czystego mięsa indyczego. Nasze różnorodne, wszechstronne i obfite produkty charakteryzują się niską zawartością tłuszczu i dużą zawartością wysokiej jakości białka. Proponujemy ponad 35 najwyższej jakości tradycyjnych niemieckich produktów. Najwyższa jakość i pełne zadowolenie naszych klientów to nasz priorytet. Używamy tylko najlepszych składników i stosujemy tradycyjne receptury pochodzące z niemieckiej branży wędliniarskiej. Produkujemy nasze wyroby w naszej rodzimej Bawarii. Nazwa firmy Hohenrainer pochodzi od miejscowości Großhöhenrain, gdzie mieści się siedziba naszej firmy. Założyciel firmy, Georg Lechner, zakupił indyki w Bawarii – od tamtej pory firma należy do rodziny – zgodnie z bawarską tradycją. Bawarska tradycja wędliniarska w połączeniu z naszym doświadczonym personelem. 200 pracowników. Ciągle szkolimy się: wielu naszych byłych praktykantów zajmuje teraz odpowiedzialne stanowiska w firmie.

Filtry

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Mieso z indyka

Liczba wyników

3 Przedsiębiorstwa

Kategorii firm