• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • chorizo

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Chorizo

Producent/wytwórca
  1. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  2. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Uprawiamy własną ziemię i hodujemy własną trzodę chlewną.Pracujemy na bazie genetycznej rasy DUROC, która charakteryzuje się wysoką jakością mięsa, w połączeniu z naturalną paszą składającą się głównie z lokalnych zbóż, a także utrzymaniem nienagannych warunków higienicznych w gospodarstwach położonych w nieporównywalnym środowisku. Oznacza to, że dysponujemy najlepszymi, dostępnymi surowcami do produkcji naszych KIEŁBASEK, MIĘS MARYNOWANYCH i SZYNKI.

  3. JAMONES PESÓN

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Firma JAMONES PESÓN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach szynka hiszpańska, surowa szynka postarzana, eksport szynki, kiełbasa, soppressa (wędliniarstwo), szynka surowa, szynka - hurt, Chorizo, i chorizo cular ibérico. Ma siedzibę w Monroyo (teruel), Hiszpania.

  4. CÉSAR NIETO

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Firma CÉSAR NIETO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Chorizo, krzyżówka wieprzowa, KIEŁBASA, IBERYJSKIE, szynka iberyjska "de bellota", polędwica "de bellota", i szynki iberyjskie. Ma siedzibę w Guijuelo-Salamanca, Hiszpania.

  5. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Firma SIMÓN MARTÍN GUIJUELO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, szynka iberyjska, Wędliny i mięso peklowane, Produkcja wędlin i szynek., kiełbasa, Chorizo, i Simon Martin. Ma siedzibę w Guijuelo-Salamanca, Hiszpania.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. PORTALCONSA

    Hiszpania

    PORTALCONSA stawia na typowy produkt Galicji, taki jak chorizo tradycyjne i chorizo z cebulą, golonka, boczek, cacheira (głowa wieprzowa)..., nie zaniedbując jednocześnie produktów bardziej generycznych, takich jak stek siekany, kiełbaska lub criollo, a także, oczywiście, zachowując doskonałą jakość surowca z naszego obszaru oraz know-how rąk ekspertów i posiadając infrastrukturę technologiczną, która może jedynie przyczynić się do doskonałości naszych wyrobów.

  2. SADEPOR

    Hiszpania

    Firma EMBUTIDOS OBRADOIRO jest skoncentrowana na wytwarzaniu produktów przetworzonych, sprzedawanych pod marką Sadepor. Celem naszej firmy od momentu jej założenia jest stworzenie wachlarza produktów o wysokiej jakości. Te produkty wprowadzone na rynek pod marką Sadepor zostały wytworzone z najlepszych surowców, dostarczonych przez firmę matkę i wyprodukowanych zgodnie z galicyjskimi regułami sztuki.

  3. NIETO MARTÍN

    Hiszpania

    Produkty iberyjskie Guijuelo. Produkcja wędlin i szynek iberyjskich: szynki, palety, chorizo, filet.

  4. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

    Hiszpania

    Firma EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, dojrzewanie szynek, wędliny, Szynka, i Chorizo. Ma siedzibę w Loja, Hiszpania.

  5. RAMÓN VENTULA

    Hiszpania

    Firma RAMÓN VENTULA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, Chorizo, szynka, i Szynka. Ma siedzibę w La Canya-La Vall De Bianya-Girona, Hiszpania.

  1. FRANRODEL S.L.

    Hiszpania

    Firma FRANRODEL S.L., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Chorizo, wędliny, wędliny hiszpańskie, i chorizo ibérico. Ma siedzibę w Guijuelo-Salamanca, Hiszpania.

  2. FONT - SANS, S.A.

    Hiszpania

    Firma FONT - SANS, S.A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach Chorizo, szynka hiszpańska, i wędliny hiszpańskie. Ma siedzibę w Sant Feliu de Pallerols, Hiszpania.

  1. SALAISONS SALAMONE

    Belgia

    Firma SALAISONS SALAMONE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Mięso suszone, Mięso suszone, Wędliny włoskie, i Chorizo. Ma siedzibę w Casteau, Belgia.

  2. SALAISONS JOUVIN

    Francja

    Firma SALAISONS JOUVIN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Mięso z rzeźni i świeży drób, Mięso z rzeźni i świeży drób, i Chorizo. Ma siedzibę w Nogent Sur Oise, Francja.

  3. BÔFUMEIRO, LDA

    Portugalia

    Firma BÔFUMEIRO, LDA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kiełbasy i parówki. Jest również obecna w dziedzinach Chorizo. Ma siedzibę w Bragança, Portugalia.

  4. FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL"

    Hiszpania

    Firma FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL", jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Mięso suszone, Szynka, Chorizo, Mięso suszone, i Szynka. Ma siedzibę w Ponferrada, Hiszpania.

  5. CHORIZO TERORERO

    Hiszpania

    Firma CHORIZO TERORERO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach Chorizo. Ma siedzibę w Teror, Hiszpania.

  6. QUINTA DOS FUMEIROS

    Portugalia

    Firma QUINTA DOS FUMEIROS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Przetwory mięsne wędzone i peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Chorizo, i kiełbasa. Ma siedzibę w Ponte De Lima, Portugalia.

  7. MANUEL AMARO CAETANO, LDA

    Portugalia

    Firma MANUEL AMARO CAETANO, LDA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Chorizo. Ma siedzibę w Moinhos da Funcheira, Portugalia.

  8. EMBUTIDOS GAMBOA SRL

    Hiszpania

    Firma EMBUTIDOS GAMBOA SRL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach szynka hiszpańska, i Chorizo. Ma siedzibę w Casalarreina, Hiszpania.

  1. FERJU C.B.

    Hiszpania

    Firma FERJU C.B., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach butarga (wysuszona ikra), i Chorizo. Ma siedzibę w Pobladura de Pelayo García, Hiszpania.

  2. GRAMP'S FRESH FOOD

    Kolumbia

    Firma GRAMP'S FRESH FOOD, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach kiełbaski, wędliny, i Chorizo. Ma siedzibę w Bogota, Kolumbia.

  3. GROUPE RIVIERE

    Francja

    Verified by europages badge

    Mając silne lokalne korzenie na południu Francji, Grupa Rivière od trzech pokoleń tworzy innowacyjne i smaczne dania gotowe, oparte na tradycyjnych francuskich recepturach. Wykonane z naturalnych składnikó receptury są wolne od barwników, konserwantów i sztucznych aromatów. Grupa Rivière poprzez swoje marki pokazuje przywiązanie do jakości swoich produktów oraz zaangażowanie w działania CSR. Maison Rivière podkreśla tradycyjne francuskie przepisy na gotowane dania mięsne z południowo-zachodniej Francji. Les Mets de Provence wnosi słońce na talerzu dzięki kulinarnym pomocom, przyprawom, smarowidłom do aperitifu oraz gotowanym potrawom i warzywom z prowansalskimi nutami. Aroma One to specjalista od przecierów ziołowych i przyprawowych w tubach, do praktycznego i smacznego gotowania. Solvia przenosi kubki smakowe i 5 zmysłów za granicę dzięki ekologicznym przyprawom, sosom i gotowanym warzywom. Nasze zaangażowanie w jakość produktów: - produkowane we Francji - mięso i warzywa z Francji - czysta etykieta i odżywczo zbilansowane receptury - certyfikacja SME+ naszych zakładów produkcyjnych (CSR) - wysokowydajne narzędzia produkcyjne i akredytacja na międzynarodowe standardy (IFS, BRC, Organic)

  4. AURELIO CASTRO Y GONZÁLEZ SA

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Szynki i wędliny iberyjskie. Nasze iberyjskie produkty są odzwierciedleniem środowiska, w którym się rodzą: łąki, prawdziwy dar natury, na których rośnie i rozwija się nasza doskonała trzoda, aby zaoferować najlepsze iberyjskie produkty. W Castro y González naszym priorytetem jest dbałość o to źródło życia i jego zrównoważony rozwój. Jesteśmy świadomi, że każdy ze strumieni, dębów szypułkowych, dębów korkowych, równin i źródeł na naszych pastwiskach to fundamentalna część naszych produktów.

  5. IBERICOS GUILLEN

    Hiszpania

    Manuel Guillén, S.A łączy tradycję wielkich mistrzów rzeźników i najnowocześniejsze oraz najbardziej zaawansowane urządzenia, co pozwala otrzymać najlepszej jakości szynki i wędliny iberyjskie. Wszystkie etapy, od hodowli trzody chlewnej do wytwarzania i do dystrybucji swoich produktów, są przedmiotem szczególnych starań i podlegają najsurowszym kontrolom jakości.

  6. LUALCO SL

    Hiszpania

    LUALCO S.L. jest przedsiębiorstwem branży mięsnej, wyspecjalizowanym w rozbieraniu tuszy i handlu świeżym mięsem mrożonym oraz głęboko mrożonym. Jego zakłady, poświadczone przez EWG, znajdują się w Vilamoure Santiago de Saa (Lugo, Hiszpania). Głównymi działalnościami i produktami są: rozbieranie tuszy, wędliny (chorizo z Galicji, kiełbasa, rillons, drozd, itd.), produkty peklowane (szynka z Galicji, boczek, flaki, itd.), mięso mielone, chłodnie, podroby i produkty uboczne.