• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • wędliny

Wyniki dla

Wędliny - Polska

Polska
  1. WYTWÓRNIA WĘDLIN SWOSZOWICE K.KOWALCZYK I B.LEHMAN SP.J.

    Polska

    Wytwórnia Wędlin Swoszowiece to firma rodzinna, która została założona przez Władysława Mraza w latach 30 XX wieku. Po roku 1945 została bezprawnie odebrana właścicielowi i przekazana Gminnej spółdzielni rolniczej. Zwrot firmy rodzinie nastąpił w kwietniu 1989 roku. Od tamtej pory Wytwórnię Wędlin Swoszowice prowadzili dwaj wspólnicy Adolf Mraz i Krzysztof Kowalczyk. Od 1995 główna działalność produkcyjna prowadzona jest przy ulicy Myślenickiej 132 i 132a. Obok wytwórni znajduje się sklep firmowy, do którego serdecznie zapraszamy na degustacje i po świeże wędliny oraz mięso.

  2. BERGER MEAT WORKS

    Polska

    Rodzinna firma Zakłady Mięsne Berger jest producentem śląskich tradycyjnych wędlin o wysokiej jakości. Zaopatrujemy hurtownie na terenie Unii Europejskiej oraz posiadamy własną sieć sklepów detalicznych. Posiadamy szeroką gamę oferowanych produktów.

  3. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

    Polska

    Masarnia Wędliny z Dębiny jest czołowym producentem wędlin w województwie mazowieckim. Wyroby Masarni Wędliny z Dębiny przygotowywane są według tradycyjnej receptury. Cechuje je niepowtarzalny smak i aromat, uzyskane dzięki zastosowaniu specjalnej metody wędzenia w tradycyjnych kadziach opalanych drewnem owocowym, dębowym i akacjowym. Nasi klienci wiedzą, że kupując wyroby w Masarni Wędliny z Dębiny, otrzymują świeże wędliny bez dodatku konserwantów.

  4. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

    Polska

    Jesteśmy niewielką firmą wędliniarską położoną w miejscowości Budzyń, gmina Liszki. Nasze wyroby produkowane są według starych receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Starannie dobrane składniki oraz przyprawy sprawiają, że wszystkie nasze wędliny mają bardzo wyrazisty smak oraz aromat, są kruche i bardzo smaczne. Wędzenie odbywa się w tradycyjnych wędzarniach opalanych drewnem bukowo-olchowym. Produkujemy kiełbasy, szynki, boczki, wędzonki, polędwice, balerony, wyroby podrobowe. Mamy nadzieję, że dzięki przywiązaniu do tradycji i trosce o zachowanie doskonałego smaku nasze wyroby wędliniarskie przypadną Państwu do gustu.

  5. P.P.H.U. KAROL

    Polska

    Firma powstała w 1998 roku. Główna działalność firmy to rozbiór, wykrawanie mięsa wieprzowego i drobiowego, produkcja wyrobów wędliniarskich takich jak kiełbasy, wędzonki, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz produkty drobiowe. Nowoczesne technologie połączone z tradycyjnymi przepisami wędliniarskimi pozwalają na produkcję wyrobów o najwyższej jakości. Produkujemy wędzonki, kiełbasy, wyroby podrobowe oraz garmażeryjne. Starannie dobierany surowiec oraz perfekcyjne wykonanie produktu przyczyniły się do osiągnięcia przez zakład sukcesu rynkowego. Poza sprzedażą i produkcją wyrobów prowadzimy sprzedaż mięsa wieprzowego w elementach oraz drobiu w postaci świeżej i mrożonej. Nasze motto Specjalnie dla Ciebie określa nasz główny cel. Pragniemy by nasi klienci byli zadowoleni z wyrobów pochodzących z naszej firmy. Szeroki asortyment naszych produktów pozwala trafić w gusta najbardziej wymagających smakoszy. Naszym priorytetem jest wytwarzanie wędlin w sposób tradycyjny i naturalny.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. JN PACK ( JN FOOD )

    Polska

    W oparciu o wieloletnie doświadczenie firma JN Pack stworzyła swoją własną markę: JN Food®. Posiada ona w swojej ofercie szeroką gamę produktów bezpośrednio gotowych do spożycia i o długiej dacie przydatności. Naszym głównym polem działalności jest sprzedaż żywności zarówno pod własnymi markami, jak i marką JN Food®. Specjalizujemy się w: konserwach rybnych, mięsnych, pasztetach, konserwowych warzywach i daniach gotowych. Wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom rynku i naszych Klientów, oferując produkty gwarantujące wysoką jakość i walory smakowe. Zachęcamy importerów i dystrybutorów do nawiązania współpracy w sprzedaży wysokiej jakości produktów JN Food - marki należącej do firmy JN Pack Sp. z o.o., która od lat współpracuje z wieloma firmami m.in. w Niemczech, Hiszpanii, Włoszech, Łotwie, Estonii, Litwie i Rosji. Stale poszukujemy nowych partnerów, importerów i dystrybutorów jednocześnie dbając o wysoki poziom w relacjach z obecnymi partnerami.

  2. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

    Polska

    Zakład Mięsny Rolmat powstał w 1997 roku. Jest firmą rodzinną, która poświęca bardzo dużo uwagi na każdy szczegół w funkcjonowaniu Zakładu. Dbałość o wysoką jakość produktów, to misja która jest realizowana od początku działalności firmy. Wędliny produkowane są metodą tradycyjną w oparciu o sprawdzone receptury, dlatego cieszą się dużym uznaniem klientów. Wędzenie wyrobów w tradycyjnej wędzarni przy użyciu drzewa, powoduje ich niepowtarzalny smak i zapach. Szczególnie polecamy Państwu wędzonki, kabanosy, kiełbasy suche, kiełbasy cienkie, boczki, wędliny podrobowe.Ubojnia trzody chlewnej i bydła to kolejny krok w rozwoju firmy.Oferta ubojni dostosowana jest do potrzeb małych i średnich zakładów mięsnych.Oferta: półtusze wieprzowe, elementy mięsa wieprzowego , wędliny

  3. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

    Polska

    Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. jest firmą rodzinną powstałą w 1990 roku. Na chwilę obecną zatrudnia około tysiąca osób. Głównym filarem sprzedaży są przetwory mięsne na bazie mięsa z indyka i kurczaka. Miesięczna produkcja wynosi 3000 ton produktów przetworzonych i 4000 ton elementów z indyka w postaci świeżej oraz mrożonej. W ofercie znajdują się także produkty typu convenience food i mięsa kulinarne. Produkcja odbywa się w trzech zakładach: Zakład Produkcyjny Chybie - gdzie odbywa się produkcja kiełbas, bloków, salcesonów i innych. Potencjał produkcyjny osiąga 50 ton dziennie. Zakład Produkcyjny Czerwionka-Leszczyny - gdzie odbywa się produkcja parówek i produktów typu convenience takich jak nuggetsy czy cordon bleu. Potencjał produkcyjny osiąga 120 ton dziennie Ubojnia Drobiu w Ostródzie - gdzie odbywa się ubój i rozbiór indyka. Potencjał produkcyjny osiąga 200 ton dziennie Zakład w Czerwionce-Leszczynach a także Ubojnia w Ostródzie posiadają certyfikowane systemy zarządzania, zgodne z normami: IFS i BRC. Dla wszystkich wyrobów istnieje możliwość produkcji HALAL. Dystrybucja produktów prowadzona jest na terenie całej Polski oraz poza jej granicami do m.in.: Wielkiej Brytanii, Irlandii, Niemiec, Francji, Austrii, Węgier, Rumunii, Litwy, Łotwy, Estonii i Czech, a także na rynki Afrykańskie i Azjatyckie.

  4. TARCZYNSKI S.A.

    Polska

    Firma Tarczyński to jednen z najbardziej znanych producentów wędlin w Polsce. Wszystkie produkty wytwarzane są z niezwykłą starannością w jednym z najbardziej nowoczesnych zakładów w Europie. Wielu konsumentów doceniło już tradycyjny smak kabanosów, szynki, wędzonki i innych wyrobów mięsnych. Przedsiębiorstwo ma na swoim koncie wiele nagród, wyróżnień i certyfikatów, które są gwarancją najwyższej jakości produktów.

  5. MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO

    Polska

    Jesteśmy producentem wędlin wytwarzanych w sposób tradycyjny, czyli wędzone drewnem bukowym, parzone w kotle i peklowane . Nasze kiełbasy posiadają zawartośc mięsa wieprzowego minimum 90 %.

  1. ZAKŁAD MIĘSNY JASIOŁKA DUKLA

    Polska

    Tradycyjne i ekologiczne wędliny bez konserwantów z Podkarpacia.

  2. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

    Polska

    Firma ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Szynka. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, Przetwory mięsne wędzone i peklowane, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, Przetwory mięsne wędzone i peklowane, i wędliny drobiowe. Ma siedzibę w Aleksandria, Polska.

  1. NIFICO

    Polska

    Firma NIFICO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kury i kurczaki, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, drób, Świeże kury i kurczaki, i Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Ma siedzibę w Goczalkowice Zdroj, Polska.

  2. ST.RĄBAŁA SP Z O O

    Polska

    Firma ST.RĄBAŁA SP Z O O, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Trzoda chlewna. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, mięso, wędliny tradycyjne, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Pelplin, Polska.

  3. GETROM S.C. MIESO, WEDLINY PRODUKCJA I SPRZEDAZ

    Polska

    Firma GETROM S.C. MIESO, WEDLINY PRODUKCJA I SPRZEDAZ, roku i działającą w sektorze Warzywa, korzenie i bulwy spożywcze. Jest również obecna w dziedzinach Przetwory mleczne, Pasze dla zwierząt hodowlanych, Oleje, oliwa i tłuszcze spożywcze, Mięso z rzeźni i świeży drób, Przetwory mleczne, Pasze dla zwierząt hodowlanych, Oleje, oliwa i tłuszcze spożywcze, i Mięso z rzeźni i świeży drób. Ma siedzibę w Myslowice, Polska.

  4. STOCZEK NATURA

    Polska

    Firma STOCZEK NATURA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy apertyzowane. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny konserwowe. Ma siedzibę w Stoczek Lukowski, Polska.

  5. PROSIACZEK SP. Z O.O.

    Polska

    Firma PROSIACZEK SP. Z O.O., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Wieprzowina - mięso z rzeźni, Wędliny i mięso peklowane, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Jezewo, Polska.

  6. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O

    Polska

    Firma ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Wyroby masarskie konserwowe, Wędliny i mięso peklowane, i Wyroby masarskie konserwowe. Ma siedzibę w Kuznia Raciborska, Polska.

  7. ZAKLADY MIESNE SKIBA ANDRZEJ SKIBA

    Polska

    Firma ZAKLADY MIESNE SKIBA ANDRZEJ SKIBA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, Wędliny i mięso peklowane, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, i Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Chojnice, Polska.

  8. SOKOLOW S.A.

    Polska

    Firma SOKOLOW S.A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, Wędliny i mięso peklowane, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, i Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Sokolow Podlaski, Polska.

  1. BRAT - POL SP. Z O.O. ZAKLADY MIESNE

    Polska

    Firma BRAT - POL SP. Z O.O. ZAKLADY MIESNE, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w Wielgomlyny, Polska.

  2. ZAKLAD MIESNY DOBROWOLSCY SP. Z O.O.

    Polska

    Firma ZAKLAD MIESNY DOBROWOLSCY SP. Z O.O., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Mięso z rzeźni i świeży drób, i Mięso z rzeźni i świeży drób. Ma siedzibę w Wadowice Gorne, Polska.

  3. OLEWNIK - BIS ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESA

    Polska

    Firma OLEWNIK - BIS ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESA, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w Drobin, Polska.

  4. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO JBB IMPORT - EXPORT

    Polska

    Firma ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO JBB IMPORT - EXPORT, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w Lyse, Polska.

  5. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE VITPOL PRZYGODZKI JOZEF ZAKLAD PRACY CHRONIONEJ

    Polska

    Firma PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE VITPOL PRZYGODZKI JOZEF ZAKLAD PRACY CHRONIONEJ, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Żywność i napoje - składniki, Przyprawy, Żywność i napoje - składniki, i Przyprawy. Ma siedzibę w Stawiszyn, Polska.

  6. SEDAR S.A.

    Polska

    Firma SEDAR S.A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Mięso z rzeźni i świeży drób, i Mięso z rzeźni i świeży drób. Ma siedzibę w Miedzyrzec Podlaski, Polska.

  7. B.E.S.T. ZAKLAD PRZETWÓRSTWA ZIEMNIACZANEGO E. B. M. BARYCKI S.J.

    Polska

    Firma B.E.S.T. ZAKLAD PRZETWÓRSTWA ZIEMNIACZANEGO E. B. M. BARYCKI S.J., roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w Parczew, Polska.

  8. REGIS SP. Z O.O.

    Polska

    Firma REGIS SP. Z O.O., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, i Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Krakow, Polska.

  9. IKO KOMPANIA DROBIARSKA SP. Z O.O.

    Polska

    Firma IKO KOMPANIA DROBIARSKA SP. Z O.O., roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w Wielichowo, Polska.

  10. LUKULLUS DEWELOPMENT

    Polska

    Firma LUKULLUS DEWELOPMENT, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w Leoncin, Polska.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo