• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso

Wyniki dla

Mięso - Producent Wytwórca - Polska

PolskaProducent/wytwórca
  1. PW DAREX

    Polska

    Jesteśmy firmą handlowo-produkcyjną Zajmujemy się handlem drobiem, wieprzownią. Produkujemy trymmingi indycze jasne i ciemne

  2. ST.RĄBAŁA SP Z O O

    Polska

    Firma ST.RĄBAŁA SP Z O O, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Trzoda chlewna. Jest również obecna w dziedzinach Mięso i wyroby masarskie, mięso, wędliny tradycyjne, i Mięso i wyroby masarskie. Ma siedzibę w Pelplin, Polska.

  3. ZAKLADY MIESNE NOWAK

    Polska

    Firma ZAKLADY MIESNE NOWAK, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso mrożone. Jest również obecna w dziedzinach mięso. Ma siedzibę w Gdańsk, Polska.

  4. RESDROB SP. Z O.O.

    Polska

    Prowadzony przez nas zakład przetwórstwa drobiowego nieustannie się modernizuje i wprowadza nowoczesne technologie przetwórcze. Działamy jako prężnie rozwijająca się firma, która swoje produkty sprzedaje nie tylko w Polsce, ale również za granicą. Wyroby eksportujemy między innymi do Niemiec, Francji i Czech, ale nie ograniczamy się do Europy i drób eksportujemy również do Hong Kongu czy krajów Afryki środkowej. Aktywnie współpracujemy ze sprawdzonymi dostawcami. Zawsze dokładnie monitorujemy jakość drobiu. Drób sprawdzamy zaczynając: od etapu pisklęcia, a na gotowe tuszce kończąc. Wiemy w jakich miejscach nasi hodowcy zaopatrują się w pisklęta i badamy paszę, którą je karmią. Gwarantujemy, że pasze, którymi pisklaki są karmione nie zawierają żadnych dodatków hormonalnych. Dodatkowo kontrolujemy czy ściółka jest sucha, a w kurniku panuje odpowiednia temperatura. Dbamy, aby zawsze wystarczyło urządzeń do pojenia i karmienia kurczaków oraz, żeby mogły swobodnie chodzi w kurniku. W sprzedaży mamy między innymi uda kurczaka, ćwiartkę z kurczaka i skrzydło drobiowe. Gwarantujemy najwyższą jakość produktów i konkurencyjne ceny. Serdecznie zapraszamy!

  5. MOKOBODY SP. Z O.O.

    Polska

    Zakłady Mięsne Mokobody sp. z o.o. w Mokobodach powstały w 2008 r. Zakład zajmuje się skupem żywca wołowego, ubojem zwierząt oraz sprzedażą ćwierci, skór i podrobów wołowych. Poza eksportem do krajów Unii Europejskich, od marca roku 2010 uzyskaliśmy uprawnienia weterynaryjne do produkcji na rynek państw trzecich: Malezja, Irak, Iran, Kazachstan, Zjednoczone Emiraty Arabskie. Posiadamy również uprawnienia exportowe na wysyłkę wołowiny do Turcji, Libanu, Libii, Jordanii, Syrii, Afganistanu, Kataru, Tunezji, Bahrajnu, Egiptu, Nigerii, Tadżykistanu, Turkmenistanu, Macedonii, Kosowa, Bośni i Hercegowiny, Albanii, Malezji, Kazachstanu, Uzbekistanu, Algierii, Azerbejdżanu, Republiki Mołdawii, Hongkongu, Japonii oraz Gruzji.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. KISZECZKA

    Polska

    Firma Kiszeczka istnieje od 1936 roku, kiedy to dziadek obecnych właścicieli rozpoczął produkcję nieskazitelnie pysznych wędlin, którymi już od ponad siedemdziesięciu lat delektują się mieszkańcy Mazowsza. Zlokalizowanie naszej firmy w Karczewie pod Warszawą pozwala połączyć doskonałą jakość wyrobów z dogodnym położeniem przedsiębiorstwa. Trzy pokolenia właścicieli, ponad siedemdziesiąt lat ciężkiej pracy i doświadczenie, któremu nie może równać się żadna inna firma z branży wędliniarskiej. Smak naszych wyrobów, to wynik doświadczenia i pasji, z którą podchodzimy do naszej pracy. Nie ustajemy jednak w walce o powrót zdrowej i smacznej tradycji na polskie stoły. Naturalne składniki oraz idealnie dobrane przyprawy tworzą symfonię każdego posiłku, która fascynuje miłośników najlepszych wędlin. Trzy pokolenia właścicieli, ponad siedemdziesiąt lat ciężkiej pracy

  2. P.P.H.U. KAROL

    Polska

    Firma powstała w 1998 roku. Główna działalność firmy to rozbiór, wykrawanie mięsa wieprzowego i drobiowego, produkcja wyrobów wędliniarskich takich jak kiełbasy, wędzonki, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz produkty drobiowe. Nowoczesne technologie połączone z tradycyjnymi przepisami wędliniarskimi pozwalają na produkcję wyrobów o najwyższej jakości. Produkujemy wędzonki, kiełbasy, wyroby podrobowe oraz garmażeryjne. Starannie dobierany surowiec oraz perfekcyjne wykonanie produktu przyczyniły się do osiągnięcia przez zakład sukcesu rynkowego. Poza sprzedażą i produkcją wyrobów prowadzimy sprzedaż mięsa wieprzowego w elementach oraz drobiu w postaci świeżej i mrożonej. Nasze motto Specjalnie dla Ciebie określa nasz główny cel. Pragniemy by nasi klienci byli zadowoleni z wyrobów pochodzących z naszej firmy. Szeroki asortyment naszych produktów pozwala trafić w gusta najbardziej wymagających smakoszy. Naszym priorytetem jest wytwarzanie wędlin w sposób tradycyjny i naturalny.

  3. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

    Polska

    Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. jest firmą rodzinną powstałą w 1990 roku. Na chwilę obecną zatrudnia około tysiąca osób. Głównym filarem sprzedaży są przetwory mięsne na bazie mięsa z indyka i kurczaka. Miesięczna produkcja wynosi 3000 ton produktów przetworzonych i 4000 ton elementów z indyka w postaci świeżej oraz mrożonej. W ofercie znajdują się także produkty typu convenience food i mięsa kulinarne. Produkcja odbywa się w trzech zakładach: Zakład Produkcyjny Chybie - gdzie odbywa się produkcja kiełbas, bloków, salcesonów i innych. Potencjał produkcyjny osiąga 50 ton dziennie. Zakład Produkcyjny Czerwionka-Leszczyny - gdzie odbywa się produkcja parówek i produktów typu convenience takich jak nuggetsy czy cordon bleu. Potencjał produkcyjny osiąga 120 ton dziennie Ubojnia Drobiu w Ostródzie - gdzie odbywa się ubój i rozbiór indyka. Potencjał produkcyjny osiąga 200 ton dziennie Zakład w Czerwionce-Leszczynach a także Ubojnia w Ostródzie posiadają certyfikowane systemy zarządzania, zgodne z normami: IFS i BRC. Dla wszystkich wyrobów istnieje możliwość produkcji HALAL. Dystrybucja produktów prowadzona jest na terenie całej Polski oraz poza jej granicami do m.in.: Wielkiej Brytanii, Irlandii, Niemiec, Francji, Austrii, Węgier, Rumunii, Litwy, Łotwy, Estonii i Czech, a także na rynki Afrykańskie i Azjatyckie.

  4. KORFEZ-KEBAB TOMASZ JĘDRZEJAK

    Polska

    Firma Korfez-Kebab od przeszło 20 lat specjalizuje się w produkcji kebabu i gyrosa. Dzięki zdobytemu przez ten czas doświadczeniu w branży mięsnej, oraz doskonałej znajomości potrzeb rynku potrafimy dostosowywać nasze produkty do indywidualnych wymagań odbiorców. Posiadamy uprawnienia do sprzedaży naszych wyrobów na terenie całej Unii Europejskiej. Posiadamy również wdrożony system HACCP mający na celu zapewnienie bezpieczeństwa naszych produktów. Dzięki temu mają Państwo pewność, że oferowane przez nas wyroby są najwyższej jakości. Do produkcji naszych kebabów stosowane jest najwyższej jakości mięso wyłącznie polskiego pochodzenia. Zdobyte doświadczenie oraz ceniona przez klientów wysoka jakość naszych produktów sprawiają, że obecnie zaopatrujemy punkty gastronomiczne na terenie całego kraju. Zapewniamy Państwu szybką realizację zamówień oraz terminowe wywiązywanie się z nich, a w przypadku dobrej długoterminowej współpracy również atrakcyjne rabaty. Zapraszamy do współpracy.

  5. AL-EM MIERNIK S.C.

    Polska

    Zakład Rozbioru Mięsa AL-EM Od 30 lat jako firma rodzinna zajmujemy się produkcją mięsa wieprzowego, wołowego cielęcego i drobiowego. Codziennie rozbieramy około 60 ton mięsa. Zaopatrujemy hurtownie, zakłady mięsne, sklepy, restauracje i hotele jak również stołówki, szkoły czy szpitale. Dla gastronomii proponujemy porcjowane elementy mięsa o odpowiedniej gramaturze, co znacznie usprawni pracę w Państwa kuchni. Prowadzimy również sprzedaż detaliczną w wyspecjalizowanych punktach. Dysponujemy dwoma zakładami rozbioru mięsa pod Krakowem skąd zaopatrujemy swoich klientów. Posiadamy własne chłodnie oraz sieć transportową. Możemy dostarczyć każdą ilość mięsa w wybranej przez Ciebie obróbce. Zapraszamy do współpracy!

  1. STRUSIA KRAINA & MOBAX DUDKA MOTZ SP.J.

    Polska

    Jesteśmy producentami mięsa strusiego od 2002 roku, aktualnie produkujemy 30 ton mięsa pierwszej klasy. Posiadamy nowoczesny zakład konfekcjonowania mięsa strusiego. Od wielu lat dostarczamy mięso do Szwajcarii, Belgii i Niemiec. Pracujemy z hodowcami z Polski, Słowacji, Czech czy Węgier. Współpracujemy z hodowcami w celu ulepszenia hodowli, poprawy dobrostanu zwierząt. Stawiamy na rozwój hodowli strusi. Rodzinna atmosfera w pracy wpływa korzystnie na jakość produktu. Nasze produkty również trafiają do firm produkujących zdrową karmę dla psów. Obecnie opracowujemy zdrowe produkty wykorzystujące mięso strusie, jak burgery ze strusia, parówki, kiełbaski czy marynowane mięso strusie. Stawiamy na jakość produktów i ich walory zdrowotne, które mięso strusie ma wiele. Zachęcamy do zakupu naszych produktów świeżych czy mrożonych. Mamy własny transport chłodniczy, dzięki czeku możemy dostosować dostawy tak, aby zachować łańcuch chłodniczy. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, do zakupów, zamówień czy pozytywnej rozmowy. Pozdrawiamy.

  2. IZMIR KEBAB

    Polska

    Izmir to producent kebabów działający w branży mięsnej od ponad 35 lat, firma szczyci się 100% Polskim kapitałem, a lata spędzone na rynku pozwoliły zebrać doświadczenie, dzięki któremu firma uplasowała się na pozycji lidera w swojej branży. Producent kebabów oferuje mieszanki mięs w wielu różnych konfiguracjach smakowych, oraz objętościowych, jednak sam skład mieszanki może zostać dostosowany w zależności od preferencji klienta. Wysoką jakość oferowanych wyrobów potwierdzają liczne certyfikaty jakości, takie jak na przykład PL32100301WE.

  1. P.P.H.U. DROBGEN

    Polska

    Zakład drobiarski .P.P.H.U. „Drobgen” jest firmą działającą od 1993 roku na terenie Kaszub w województwie pomorskim. Zajmuje się produkcją wyrobów drobiowych z kaczki, gęsi, indyka i kurczaka. Swą wyjątkowość zawdzięcza unikalnej technologii produkcji wyrobów drobiowych, których skład stanowi 100% mięsa drobiowego. Wytwarzanie produktów oparte jest na recepturach własnych i stosowaniu tylko naturalnych przypraw smakowych. Specjalizacją zakładu jest produkcja wysokogatunkowych mięs kulinarnych, całych, zmielonych i przyprawionych oraz gotowych farszy do produkcji półproduktów, szczególnie poszukiwanych w gastronomii, takich jak: de volaille, kotlety, klopsy, hamburgery, itp. Renomę firmy stanowią głównie wyroby tradycyjne i regionalne z gęsi.

  2. MEATOLOGIA - WOŁOWINA NA STEKI

    Polska

    Niewiele jest osób, które oddają się w pełni swojej pracy, tworząc coś zupełnie nowego i pokazując, że zwykłe gotowanie czy dostarczanie składników wcale nie musi być nudne. Oto Meatologia - grupa specjalistów i pasjonatów mięsa, którzy postanowili stworzyć prawdziwy azyl zarówno dla restauratorów, właścicieli burgerowni i zwykłych domowych pasjonatów gotowania i miłośników idealnego steka. Współpracując z Meatologią, każdy ma możliwość zamówienia wybranej ilości mięsa z dostawą - zawsze świeże, odpowiednio przechowywane i oczywiście przygotowane tak, aby zaspokoić każde podniebienie.

  3. GROS JERZY GROBAREK

    Polska

    Zapraszamy na nasz profil: http: //www.europages.pl/GROS-JERZY-GROBAREK/00000003631131-89171001.html Please visit our profile at: http: //www.europages.pl/GROS-JERZY-GROBAREK/00000003631131-89171001.html

  4. VERBANA

    Polska

    Bazując na doświadczeniu zdobywanym od 1997 roku, dostarczamy naszym Klientom mrożone surowce do dalszej produkcji, takie jak mięso wieprzowe, wołowe, drób oraz owoce i warzywa. Dla zapewnienia najlepszej obsługi swoich Odbiorców, poza Polską współpracujemy również z Producentami surowców w pozostałych krajach UE oraz w Ameryce Południowej i Azji.

  5. STARMEAT S.C.

    Polska

    Starmeat jest prężną firmą, zajmującą się produkcją mięsa drobiowego odkostnionego mechanicznie MDM, MDM baader czerwony 3mm i MDM baader jasny 4mm. Zapewniamy niską cenę i najwyższą jakość. Posiadamy nowoczesną linię produkcyjną, która pozwala na wydajniejszą i szybszą produkcję z zachowaniem wszelkich norm. Produkujemy 300 ton tygodniowo.

  6. INTER-NATURAL

    Polska

    Zakład rozbioru drobiu położony na południu Polski specjalizujący się w mięsie z nogi kurczaka oraz elementach skrzydła. Oferujemy towar świeży oraz mrożony o najwyższej jakości, zgody z wymogami prawa krajowego, a także unijnych instytucji. Nasza firma posiada uprawnienia do eksportu na kraje Unii Europejskiej, rynki zachodniej Afryki (Benin, Ghana, Liberia, Gabon) oraz Azji (Hong Kong) .

  7. UBOJNIA ZWIERZAT RZEZNYCH "MIR-KAR"

    Polska

    Jesteśmy, firmą rodzinną, zajmującą się ubojem, obróbką pozyskanego surowca oraz sprzedażą gotowych produktów. Nasze mięso jest wysokiej jakości, ponieważ posiadamy wysoko wykwalifikowaną kadrę pracowniczą, a także zaufanych hodowców, z którymi współpracujemy od wielu lat. Oferujemy świeże mięso z kością lub bez kości, a także bogaty asortyment elementów mrożonych. Posiadamy wdrożony system HACCP, GPP, GHP.

  8. FPUH AMCIU

    Polska

    Ubój i sprzedaż drobiu i królików rzeźnych

  1. PPHU GRETA PLUS

    Polska

    Jestesmy producentem mdm drobiowego

  2. POLSKAMP S.A.

    Polska

    Firma POLSKAMP S.A., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso i wyroby masarskie. Jest również obecna w dziedzinach mięso odkostnione mechanicznie, mięso drobiowe mrożone, i mięso indycze. Ma siedzibę w Wiązowna, Polska.

  3. MICHNA FOOD SP. Z O.O. SP. K.

    Polska

    Firma MICHNA FOOD SP. Z O.O. SP. K., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Pelplin, Polska.

  4. NIFICO

    Polska

    Firma NIFICO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kury i kurczaki, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, drób, Świeże kury i kurczaki, i Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Ma siedzibę w Goczalkowice Zdroj, Polska.

  5. FIRMA Y.M. BSD INTERNATIONAL TRADE SP. Z O.O.

    Polska

    Firma FIRMA Y.M. BSD INTERNATIONAL TRADE SP. Z O.O., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wołowina - mięso z rzeźni. Jest również obecna w dziedzinach przetwórstwo mięsa, certyfikacja halal, ubój wołowy, i certyfikacja koszerna. Ma siedzibę w Andrespol, Polska.

  6. AVALON FOODS SP. Z O.O.

    Polska

    Firma AVALON FOODS SP. Z O.O., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso mrożone. Jest również obecna w dziedzinach eksport. Ma siedzibę w Rumia, Polska.

  7. GOBARTO DZICZYZNA SP. Z O.O.

    Polska

    Firma GOBARTO DZICZYZNA SP. Z O.O., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Ma siedzibę w Jutrosin, Polska.

  8. Z.P.M. MAXPOL

    Polska

    Firma Z.P.M. MAXPOL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Świeże indyki. Jest również obecna w dziedzinach mięso indycze. Ma siedzibę w Kuźnia Raciborska, Polska.

  9. ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS

    Polska

    Firma ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso konserwowe. Jest również obecna w dziedzinach kurczaki, i mączki mięsne. Ma siedzibę w Wolbórz, Polska.

  10. PROSIACZEK SP. Z O.O.

    Polska

    Firma PROSIACZEK SP. Z O.O., jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Wędliny i mięso peklowane, Wieprzowina - mięso z rzeźni, Wędliny i mięso peklowane, i Wieprzowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Jezewo, Polska.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo