• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • dodatki naturalne dla przemysłu spożywczego oraz konserwowego

Wyniki dla

Dodatki naturalne dla przemysłu spożywczego oraz konserwowego - Niemcy

Niemcy
  1. WILLY BENECKE GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Serdecznie witamy w Willy Benecke. Przedsiębiorstwo zostało założone w roku 1954 przez Willy Benecke. Zajmuje się handlem i produkcją naturalnych gum i żywic dla przemysłu spożywczego oraz rożnych innych zastosowań. Znajduje się centralnie w mieście hanzeatyckim Hamburg, dysponuje globalną siecią logistyczną oraz ponad 20 przedstawicielstwami zagranicznymi. 7 000 m2 powierzchni magazynowej, własne laboratorium oraz produkcja i uszlachetnianie gwarantują stałą, najwyższą jakość. Przedsiębiorstwo zostało przejęte w roku 1982 przez Dietmar Hauser i jest prowadzone w trzeciej generacji przez Thorstena i Soeren Hauser. Właściciel dzięki wieloletniemu doświadczeniu i zastosowaniu najnowocześniejszych technologii ręczy osobiście za jakość, ciągłość i niezawodność. Świadczy o tym niezależna certyfikacja według uznanych światowych norm IFS i FSSC 22000.

  2. SCHEID AG & CO KG

    Niemcy

    Firma SCHEID AG & CO KG, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Przyprawy. Jest również obecna w dziedzinach Korzenie, aromaty, Korzenie, aromaty, dodatki naturalne dla przemysłu spożywczego oraz konserwowego, przyprawy i wzmacniacze smaku, i barwniki. Ma siedzibę w Überherrn, Niemcy.

  3. A. SCHMIDT & CO GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Kompetentny partner przemysłu spożywczego. Firma A. Schmidt & Co. GmbH tworzy od ponad 65 lat specjalne systemy stabilizacyjne do artykułów spożywczych i przemysłu delikatesowego. Nastawiamy się na indywidualne wymagania i tworzymy wysokofunkcjonalne systemy stabilizacyjne. Dzięki elastyczności naszej produkcji możemy zagwarantować stałą, wysoką jakość. Nasze portfolio obejmuje: środki do fermentacji enzymatycznej ryb (z ziołami i przyprawami lub bez) do np. śledzi i łososi, zastrzyków rybnych, farszu rybnego, kotletów rybnych, kiełbasy rybnej, pasztetów, surimi, produkcji ikry i krewetek, majonezów, sosów sałatkowych, dresingów, dipów produkowanych na gorąco i zimno (z dodatkiem żółtka/ białka mlecznego, lub bez), sosów i kremów, konserw trwałych, zup zagęszczanych, ketchupu, marynat, dodatkowych do panierowania, potraw słodkich, dodatków spożywczych, usługowe mieszanie kontraktowe