Kompetentny partner przemysłu spożywczego. Firma A. Schmidt & Co. GmbH tworzy od ponad 65 lat specjalne systemy stabilizacyjne do artykułów spożywczych i przemysłu delikatesowego. Nastawiamy się na indywidualne wymagania i tworzymy wysokofunkcjonalne systemy stabilizacyjne. Dzięki elastyczności naszej produkcji możemy zagwarantować stałą, wysoką jakość. Nasze portfolio obejmuje: środki do fermentacji enzymatycznej ryb (z ziołami i przyprawami lub bez) do np. śledzi i łososi, zastrzyków rybnych, farszu rybnego, kotletów rybnych, kiełbasy rybnej, pasztetów, surimi, produkcji ikry i krewetek, majonezów, sosów sałatkowych, dresingów, dipów produkowanych na gorąco i zimno (z dodatkiem żółtka/ białka mlecznego, lub bez), sosów i kremów, konserw trwałych, zup zagęszczanych, ketchupu, marynat, dodatkowych do panierowania, potraw słodkich, dodatków spożywczych, usługowe mieszanie kontraktowe
Dodatkowe informacje
Kluczowe cyfry
Organizacja
Rynki i strefy wymiany
Informacje handlowe
Branża
Słowa kluczowe związane z przedsiębiorstwem
- Stabilizatory żywności, środki utrwalające
- Dodatki i środki stymulujące do napojów
- Emulgatory spożywcze
- mieszanki spożywcze
- zagęszczacze
- opracowywanie produktów
- konfekcjonowanie kontraktowe proszku
- hydrokoloidy
- zagęszczacze dla przemysłu spożywczego
- koncentraty warzywne
- proszki warzywne
- wzmacniacze smaku
- stabilizatory
- dodatki chemiczne dla przemysłu spożywczego oraz konserwowego
- domieszki barwniki i pigmenty do użytku spożywczego
- substancje zbrylające dla przemysłu spożywczego oraz konserwowego
- mąka chleba świętojańskiego
- naturalne substancje aromatyzujące dla przemysłu spożywczego oraz konserwowego
- konserwanty chemiczne dla przemysłu spożywczego
- fosforany
- Chemia organiczna - kwasy i bezwodniki
- sproszkowana guarana
- składniki spożywcze
- aromaty dla przemysłu spożywczego.
- balastowanie
- carrageenan
- stabilizatory chemiczne do przemysłu spożywczego
- corektory kwaśności
- krochmale
- dodatki dla przemysłu spożywczego
4254 p v