• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • konfitury i konserwowe przetwory owocowe

Wyniki dla

Konfitury i konserwowe przetwory owocowe - Import eksport

  1. CLEMENT FAUGIER

    Francja

    Clément Faugier w Privas w Ardèche : produkcja i sprzedaż każdego rodzaju produktów na bazie kasztanów od 1882 roku: kasztany kandyzowane, kremy kasztanowe z regionu Ardèche. Produkcja i sprzedaż Marpom's, mieszanki kremu kasztanowego i puree z jabłek. Gama produktów BIO. Clément Faugier oferuje obecnie puree z mrożonych owoców i warzyw, naturalne puree mrożone porcjowane z kasztanów, w formie krążków po 8 lub 15.

  2. MAISON NIALÉ

    Francja

  3. COMME UN ZEST DE GOURMANDISE

    Francja

  4. BIOSOLNATURA SRL

    Włochy

    Biosol Natura jest firmą specjalizującą się w produkcji i wyrobie konserw marmolady, dżemów i konfitur organicznych ekologicznych. Surowce lokalne wybierane odpowiednio do pory roku. Bez dodaktu konserwantów i środków zagęszczających, obecne są wyłącznie naturalne pektyny owoców. Nasza ekologiczna produkcja została potwierdzona certyfikatem kontroli IT BIO 006 upraw UE/NON UE jako podmiot kontrolowany D09Q.

  5. CONSERVAS RAJOPE

    Hiszpania

    Jesteśmy firmą rodzinną zajmującą się odwadnianiem, przetwarzaniem i sprzedażą owoców i warzyw, rodzynków, moreli i papryczek chili. Ponadto produkujemy konserwy warzywne, takie jak konserwowane szparagi, brzoskwinie w syropie i papryczki piquillo. Nasza oferta zawiera nowe smaki powstałe na bazie tradycyjnych produktów, takich jak przyprawione papryką mięso chorizo, mięso przyprawione czerwoną papryką, kompot z owoców i renklody marynowane w brandy.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. VIDECA

    Hiszpania

    Od 1965 roku, przedsiębiorstwo VIDECA specjalizuje się w produkcji i sprzedaży szerokiej gamy owoców w konserwach. Wyróżnia się różnorodnością i wysoką jakością swoich ekskluzywnych produktów: nieszpułki, figi, gruszki baby, winogrona bez skórki i bez ziarenek, winogrona moscatel oraz kulki melona i gruszek. Owoce cytrusowe. Czerwone owoce. Ananasy.

  2. INDIVIDUAL ENTREPRENEUR MASLOV DENIS VIKTOROVICH

    Rosja

    Indywidualny przedsiębiorca (IE) Maslova S.V. jest producentem przetworów owocowych i dżemów, słodyczy, sosów, karmelu solonego oraz cukierków specjalnych "Shishka v shubke" pod marką "S okhotki". Asortyment jest bardzo szeroki. Asortyment dżemów obejmuje konfitury z szyszek, żurawinę w syropie sosnowym, maliny z imbirem itp. Producent produkuje wyłącznie naturalną żywność bez konserwantów, wzmacniaczy smaku, barwników czy GMO. Wszystkie produkty firmy są wykonywane wyłącznie ręcznie.

  3. ANTALYA RECELLERI

    Turcja

  4. SAFRUNAT SL

    Hiszpania

  5. HANDS ON EARTH LDA.

    Portugalia

  1. SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L.

    Hiszpania

  2. ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX

    Hiszpania

  1. BIOLOKLOCK

    Francja

  2. DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES

    Francja

  3. BIONERICA LLC

    Ukraina

  4. IP BORODIN ALEXANDR ALEXANDROVICH

    Rosja

  5. FRUITIER DES CEVENNES

    Francja

  6. UNISTAR TREJD

    Macedonia Północna

  7. SUN & FRUITS

    Hiszpania

  8. DEZEUTTER

    Belgia

  1. BRUNIA

    Włochy

  2. LES CONFITURES DU CLOCHER

    Francja

  3. ERGÜL ŞEKERLEME SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    Turcja

  4. ORGANIKADAN

    Turcja

  5. TIENDAS CASA ALONSO

    Hiszpania

  6. MND KAHVALTILIK GIDA SAN VE TIC AS

    Turcja

  7. VARANLAR

    Turcja

  8. PRISCA - JOSE.CADIMA@CASADAPRISCA.COM

    Portugalia

  9. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

    Rumunia

  10. CESARIN SPA

    Włochy