• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • pasztety z kaczki

Wyniki dla

Pasztety z kaczki

FrancjaTuluza i Południe-PirenejeProducent/wytwórca
  1. FERME DE GREZELADE

    Francja

    La Ferme de Grezelade znajduje się w jednym z regionów gwarantujących najlepszą tradycję kulinarną, Quercy-Périgord. Firma rodzinna specjalizuje się w produkcji konserw na bazie foie gras. Firma wytwarza produkty świeże i konserwy domowego wyrobu. Oferuje pasztety foie gras (blok foie gras, całe foie gras z kaczki i foie gras półgotowane), piersi z kaczki, kacze nóżki i potrawy gotowane. Sprzedaje także przystawki takie jak smalec z kaczki i pasztety na bazie foie gras, a także specjały takie jak kacze nóżki w pomarańczach i fasolkę cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade oferuje także szeroki asortyment koszyków i kuferków z produktami regionalnymi. Produkty są w sprzedaży w naszych własnych sklepach, delikatesach i restauracjach. W budowie jest sala konferencyjna i restauracja, których zakończenie przewidziano na rok 2016.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  3. LA FERME DU ROC

    Francja

    Firma LA FERME DU ROC, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach produkty żywnościowe konserwowe, i kaczki. Ma siedzibę w Cambiac, Francja.

  4. JEAN LARNAUDIE

    Francja

    Firma JEAN LARNAUDIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze, Całe bloki foie gras, mięso kaczki, regional dishes and specialities, i Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze. Ma siedzibę w Figeac, Francja.

  5. ETABLISSEMENTS SUDREAU

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS SUDREAU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Całe bloki foie gras, mięso kaczki, dostawcy potraw cassoulet, i dostawcy confit de canard. Ma siedzibę w Cahors, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. CHARCUTERIE ROUCH

    Francja

    Firma CHARCUTERIE ROUCH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, i Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Ma siedzibę w Foix, Francja.

  2. SAS MICOULEAU

    Francja

    Firma SAS MICOULEAU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Pasztety i pasztetówki, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, i dostawcy potraw cassoulet. Ma siedzibę w Beaumont De Lomagne, Francja.

  3. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

    Francja

    Firma GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety i pasztetówki. Jest również obecna w dziedzinach Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Całe bloki foie gras, i dostawcy gotowych dań. Ma siedzibę w Tournay, Francja.