FERME DE GREZELADE - Production de conserves de canards et de foie gras du Lot

Francja

Factory icon Producent/ Wytwórca

FERME DE GREZELADE
Web icon

La Ferme de Grezelade znajduje się w jednym z regionów gwarantujących najlepszą tradycję kulinarną, Quercy-Périgord. Firma rodzinna specjalizuje się w produkcji konserw na bazie foie gras. Firma wytwarza produkty świeże i konserwy domowego wyrobu. Oferuje pasztety foie gras (blok foie gras, całe foie gras z kaczki i foie gras półgotowane), piersi z kaczki, kacze nóżki i potrawy gotowane. Sprzedaje także przystawki takie jak smalec z kaczki i pasztety na bazie foie gras, a także specjały takie jak kacze nóżki w pomarańczach i fasolkę cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade oferuje także szeroki asortyment koszyków i kuferków z produktami regionalnymi. Produkty są w sprzedaży w naszych własnych sklepach, delikatesach i restauracjach. W budowie jest sala konferencyjna i restauracja, których zakończenie przewidziano na rok 2016.

Dokumenty

Domain icon Producent/ Wytwórca

FERME DE GREZELADE

Ferme de Grezelade

46200 Lanzac - Francja

N° VAT
Skontaktuj się

Dane firmy

Kluczowe cyfry

  • Ilość pracowników
    1 – 10

Organizacja

  • Typ przedsiębiorstwa
    Siedziba – Firma macierzysta
  • Działalność podstawowa
    Producent/ Wytwórca

Dane działalności

Obsługiwane strefy

  • Check Circle Outline icon Europejski

Adres dostawy

Działalność FERME DE GREZELADE

  • Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras
  • Żywność - import-eksport
  • Import-eksport artykułów rolno-spożywczych
  • Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej
  • Specjalności żywnościowe
Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo