• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej

Wyniki dla

Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej

FrancjaTuluza i Południe-PirenejeProducent/wytwórca
  1. FERME DE GREZELADE

    Francja

    La Ferme de Grezelade znajduje się w jednym z regionów gwarantujących najlepszą tradycję kulinarną, Quercy-Périgord. Firma rodzinna specjalizuje się w produkcji konserw na bazie foie gras. Firma wytwarza produkty świeże i konserwy domowego wyrobu. Oferuje pasztety foie gras (blok foie gras, całe foie gras z kaczki i foie gras półgotowane), piersi z kaczki, kacze nóżki i potrawy gotowane. Sprzedaje także przystawki takie jak smalec z kaczki i pasztety na bazie foie gras, a także specjały takie jak kacze nóżki w pomarańczach i fasolkę cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade oferuje także szeroki asortyment koszyków i kuferków z produktami regionalnymi. Produkty są w sprzedaży w naszych własnych sklepach, delikatesach i restauracjach. W budowie jest sala konferencyjna i restauracja, których zakończenie przewidziano na rok 2016.

  2. MAISON BAUMONT

    Francja

    Firma MAISON BAUMONT, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Ma siedzibę w Blagnac, Francja.

  3. LE CAPRICE ARIÉGEOIS

    Francja

    Firma LE CAPRICE ARIÉGEOIS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Jest również obecna w dziedzinach wątróbka. Ma siedzibę w Pamiers, Francja.

  4. TRUFFEFRANCE

    Francja

    Firma TRUFFEFRANCE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Gastronomia - specjalności sztuki kulinarnej. Ma siedzibę w Millau, Francja.