• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • topping

Wyniki dla

Topping - Francja

Francja
  1. MILLBAKER SAS

    Francja

    Verified by europages badge

    Millbäker to w 100% francuska firma z siedzibą w Szampanii specjalizująca się w opracowywaniu i produkcji składników dla profesjonalistów z branży piekarniczej i pozycjonująca się jako ekspert w zakresie mąki pszennej i chleba.\n\n Nasz cel: wydobyć potencjał i bogactwo smaku, żywieniowe i technologiczne aspekty każdego składnika. \n\n Odkryj naszą szeroką gamę produktów dla piekarni, ciastkarni i cukierni: dodatki do mąki, ulepszacze do pieczywa, miksy i premiksy, inkluzje. Wszystkie te produkty są opracowywane w Centrum Technicznym (Technical Centre), prawdziwym laboratorium innowacji. Zdecydowana większość tych produktów jest wykonana na zamówienie i spełnia określone specyfikacje. Firma tworzy również gamę produktów dla zdrowia i przyjemności, aby wyprzedzać potrzeby konsumentów jutra. \n\n Millbäker oddaje do Państwa dyspozycji swoje innowacyjne know-how w zakresie kiełkowania zbóż, by móc oferować pełną gamę kiełkujących nasion w zakwasie.

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Francja

    Verified by europages badge

    Od 1880 roku Sethness Roquette specjalizuje się w produkcji karmelków w różnych formach (płynnej, pasty, proszku lub kruszony) dla rzemieślników i przemysłu spożywczego. Dzięki obecności na całym świecie i 4 zakładom produkcyjnym, firma Sethness Roquette stała się wiodącym producentem karmelków. KARMELKI BARWIĄCE: Karmelki barwiące są najczęściej stosowanymi barwnikami w przemyśle spożywczym. Karmelki barwiące, znane ze swojej jakości, oferują szeroką gamę rozpuszczalnych rozwiązań do wszelkich zastosowań w celu ujednolicenia koloru. CUKRY PALONE: W postaci płynnej lub sproszkowanej, cukry palone są karmelizowanymi cukrami, które dodają produktom spożywczym smaku i/lub karmelowego koloru. KARMELKI AROMATYCZNE: Aromatyczny karmel powstaje w wyniku kontrolowanego działania ciepła na cukry jadalne. W postaci płynnej lub stałej zapewnia mniej lub bardziej wyraźny smak karmelu, w zależności od potrzeb. W zależności od sposobu przyrządzenia można znaleźć karmelki miodowe, tradycyjne lub mocne. KARMELKI SPECJALNE: Karmelki specjalne to duża rodzina karmelków, od karmelków mlecznych po karmelki z solonym masłem, karmelki wegańskie i karmelki o obniżonej zawartości cukru… Te karmelki, w formie pasty lub kruszone, oferują unikalną teksturę i smak każdego produktu. Można stosować różne składniki (miód, mleko, śmietanę, czekoladę, masło, tłuszcze roślinne itp...).

  3. GUSTONEO

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma GUSTONEO, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Żywność dietetyczna i zdrowa żywność. Jest również obecna w dziedzinach organic products. Ma siedzibę w Brignais, Francja.