Millbäker to w 100% francuska firma z siedzibą w Szampanii specjalizująca się w opracowywaniu i produkcji składników dla profesjonalistów z branży piekarniczej i pozycjonująca się jako ekspert w zakresie mąki pszennej i chleba.\n\n Nasz cel: wydobyć potencjał i bogactwo smaku, żywieniowe i technologiczne aspekty każdego składnika. \n\n Odkryj naszą szeroką gamę produktów dla piekarni, ciastkarni i cukierni: dodatki do mąki, ulepszacze do pieczywa, miksy i premiksy, inkluzje. Wszystkie te produkty są opracowywane w Centrum Technicznym (Technical Centre), prawdziwym laboratorium innowacji. Zdecydowana większość tych produktów jest wykonana na zamówienie i spełnia określone specyfikacje. Firma tworzy również gamę produktów dla zdrowia i przyjemności, aby wyprzedzać potrzeby konsumentów jutra. \n\n Millbäker oddaje do Państwa dyspozycji swoje innowacyjne know-how w zakresie kiełkowania zbóż, by móc oferować pełną gamę kiełkujących nasion w zakwasie.

Strony internetowe przedsiębiorstwa

  • Strona główna
  • Site en espagnol
  • Site en anglais

Portale społecznościowe firmy

Przegląd katalogu wyrobów

Nie ma katalogu w tej wersji. Ale firma posiada katalogi w następujących wersjach:

  • Zobacz katalog

    Katalog po FRANCUSKU

Najnowsze wiadomości o firmie

Branża

Zdjęcia umieszczone przez przedsiębiorstwo

  • Correcteurs de farine
  • Améliorants de panification
  • Création de Mixes et Prémixes

Słowa kluczowe związane z przedsiębiorstwem

  • Żywność - import-eksport
  • składniki do wyrobów piekarniczych i cukierniczych
  • organiczne składniki do wypieku chleba
  • składniki do pieczywa
  • polepszacze do wyrobu pieczywa
  • roztwory i składniki do wyrobu pieczywa
  • korektory do mąki
  • polepszacze rzemieślnicze i przemysłowe
  • mieszanki i premiksy do pieczywa specjalnego
  • mieszanki i premiksy do wypieku ciast
  • surowce dla branży piekarniczej, ciastkarskiej i cukierniczej
  • odżywianie dietetyczne i ekologiczne
  • składniki prażone, toryfikowane i słód
  • składniki do optymalizacji procesów przemysłowych
  • doradztwo, analiza i diagnostyka w zakresie pszenicy i mąki
  • składniki wegańskie
  • emulgatory i enzymy
  • kiełki nasion i kiełkowanie
  • optymalizacja miękkości i objętości
  • pączki, ciasteczka, brownie i babeczki muffinki
  • optymalizacja wartości odżywczych i składników odżywczych
  • chleby, pieczywo kanapkowe i bagietki
  • bułka brioche wiedeńska na burgery
  • materiały zastępcze tłuszczu i jajek
  • chleby tradycyjne, ciasta i wypieki
  • ziarna do posypywania wypieków
  • mieszanki mąki
  • gotowe ciasto do chleba, ciastek i wypieków
  • formuły składników bezglutenowych
  • składniki do wyrobów cukierniczych
Powiększ listę

 Dodatkowe informacje

Wideo

Kluczowe cyfry

  • 11 – 50
    Ilość pracowników

Organizacja

  • Typ przedsiębiorstwa Typ przedsiębiorstwa Siedziba, Firma macierzysta
  • Działalność podstawowa Działalność podstawowa Producent/ Wytwórca

Rynki i strefy wymiany

Obsługiwane strefy

Regionalny
Krajowy
Europejski
Międzynarodowy
obszar w zasięgu
obszar poza zasięgiem

Informacje handlowe

Incotermes

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Sposoby płatności

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

Banki

Przedsiębiorstwo nie podało tych informacji.

4051 p v