• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • wędliny i mięso peklowane

Wyniki dla

Wędliny i mięso peklowane - Producent Wytwórca - Francja

FrancjaProducent/wytwórca
  1. SOMEXPORT

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SOMEXPORT powstała w 1994 r. Zaopatrujemy centrale handlowe, dystrybutorów, a przede wszystkim Afrykę, Indie Zachodnie, klientów na Oceanie Indyjskim i Pacyfiku, a także Bliski Wschód. Jesteśmy firmą zajmującą się importem-eksportem produktów suchych, świeżych i mrożonych współpracując z ponad 300 dostawcami francuskimi i europejskimi. Specjalizujemy się w następujących produktach spożywczych: - Produkty mleczne (sery, jogurty, mleko, śmietana ...), - Wędliny i produkty peklowane, - Ciasta i wyroby cukiernicze (viennoiseries), - Produkty Halal, - Artykuły spożywcze, - Produkty morza, - Mrożonki. Możemy zaoferować Państwu różne gamy produktów spożywczych. SOMEXPORT jest Państwa partnerem w eksporcie. Istotnie, towarzyszymy Państwu w poznawaniu najlepszych produktów z każdego regionu świata, aby zadowolić Państwo potrzeby i wymagania Państwa klientów. Od ponad 20 lat podróżujemy po świecie w poszukiwaniu regionalnych produktów, lokalnych specjałów i tradycyjnych receptur. Na życzenie naszych klientów zaopatrujemy się również w określone składniki i produkty. Wszystko to dzięki spotkaniom z producentami, hodowcami, szefami kuchni, dystrybutorami, konsumentami i wieloma innymi podmiotami sektora rolnego i rolno-spożywczego. Prosimy bez wahania kontaktować się z nami, aby uzyskać więcej informacji!

  2. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.

  3. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Sarrola-Carcopino, Francja.

  4. MAISON VOISINE

    Francja

    Firma MAISON VOISINE, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby masarskie konserwowe, ser wyrabiany metodą rzemieślniczą, Wyroby masarskie konserwowe, szynka surowa, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Auros, Francja.

  5. LE BATISTOU SA

    Francja

    Firma LE BATISTOU SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Przetwory mięsne wędzone i peklowane, Przetwory mięsne wędzone i peklowane, kiełbasa, handel surowymi szynkami, i sucha kiełbasa. Ma siedzibę w Saint-André-Le-Puy, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. HENRI RAFFIN

    Francja

    Firma HENRI RAFFIN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, kiełbasa, szynka surowa, kiełbaski, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w LA ROCHETTE, Francja.

  2. SACOR

    Francja

    Firma SACOR, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny - hurt, eksport szynki, sucha kiełbasa, i kiełbasa. Ma siedzibę w Villefranche De Rouergue, Francja.

  3. CHARCUTERIE BERNIER

    Francja

    Firma CHARCUTERIE BERNIER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Bressuire, Francja.

  4. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Francja

    Firma STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny, produkty żywnościowe konserwowe, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Castres, Francja.

  5. ETS PIERRE OTEIZA

    Francja

    Firma ETS PIERRE OTEIZA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Żywność - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Wędliny i mięso peklowane, Sery, Kiełbasy i parówki, Wędliny i mięso peklowane, wątróbka, i Sery. Ma siedzibę w Les Aldudes, Francja.

  1. VARACHAUX SAS

    Francja

    Firma VARACHAUX SAS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach urządzenia i sprzęt do przetwarzania mięsa oraz pakowania produktów. Ma siedzibę w Wissous Cedex, Francja.

  2. SALAISONS LABORIE FILS

    Francja

    Firma SALAISONS LABORIE FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, wędliny wieprzowe, Szynka, Kiełbasy i parówki, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Parlan, Francja.

  1. LE SECHOIR DES ALPES

    Francja

    Firma LE SECHOIR DES ALPES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Manosque, Francja.

  2. SA SEIGNEURIE & FILS

    Francja

    Firma SA SEIGNEURIE & FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny - hurt, Pasztety i pasztetówki, i produkty mięsne świeże. Ma siedzibę w Fonsorbes, Francja.

  3. CHARCUTERIE FASSIER

    Francja

    Firma CHARCUTERIE FASSIER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach kiełbasa, i wędliny - hurt. Ma siedzibę w Vibraye, Francja.

  4. MAISON MILHAU

    Francja

    Firma MAISON MILHAU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny, Pasztety i pasztetówki, i Składniki spożywcze do mieszanek peklujących. Ma siedzibę w Lacaune, Francja.

  5. SAS MICOULEAU

    Francja

    Firma SAS MICOULEAU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Pasztety i pasztetówki, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, i dostawcy potraw cassoulet. Ma siedzibę w Beaumont De Lomagne, Francja.

  6. CHARCUTERIE ADER

    Francja

    Firma CHARCUTERIE ADER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wieprzowe, i artykuły dla kateringu. Ma siedzibę w Trie Sur Baise, Francja.

  7. OBERTI

    Francja

    Firma OBERTI, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Szynka, Kiełbasy i parówki, i Szynka. Ma siedzibę w Lacaune, Francja.

  8. STE QUILLARD ET FILS

    Francja

    Firma STE QUILLARD ET FILS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Carquefou, Francja.

  1. CHARCUTERIE ROUCH

    Francja

    Firma CHARCUTERIE ROUCH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, i Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Ma siedzibę w Foix, Francja.

  2. CANTAL SALAISONS TEIL

    Francja

    Firma CANTAL SALAISONS TEIL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Szynka, Pasztety i pasztetówki, Kiełbasy i parówki, Szynka, Pasztety i pasztetówki, Kiełbasy i parówki, i eksport szynki. Ma siedzibę w Aurillac Cedex, Francja.

  3. CHARCUTERIE COMMENGES

    Francja

    Firma CHARCUTERIE COMMENGES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, wędliny wieprzowe, i regionalne wyroby rzeźnicze. Ma siedzibę w Pamiers, Francja.

  4. MAS SA

    Francja

    Firma MAS SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, Kiełbasy i parówki, wędliny wieprzowe, fabryki szynki, Pasztety i pasztetówki, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w Le Rouget, Francja.

  5. BERJAC VIANDES

    Francja

    Firma BERJAC VIANDES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, Mięso konserwowe, Wyroby masarskie konserwowe, Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach, Mięso konserwowe, i Wyroby masarskie konserwowe. Ma siedzibę w Nantes, Francja.

  6. MAISON ALPIN

    Francja

    Firma MAISON ALPIN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny wieprzowe, i handel szynkami gotowanymi. Ma siedzibę w Amancy, Francja.

  7. ETS RANDY

    Francja

    Firma ETS RANDY, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach babka drożdżowa na maśle. Ma siedzibę w Chaponost, Francja.

  8. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS G. BORIES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, szynka, i kiełbaski. Ma siedzibę w Plaisance, Francja.

  9. LES SALAISONS DIJONNAISES A.SABATIER

    Francja

    Firma LES SALAISONS DIJONNAISES A.SABATIER, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Ma siedzibę w Dijon, Francja.

  10. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

    Francja

    Firma SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Przetwory mięsne wędzone i peklowane, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, Szynka, Przetwory mięsne wędzone i peklowane, Kiełbasy i parówki, Pasztety i pasztetówki, i Szynka. Ma siedzibę w Saint Amour, Francja.

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo