• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • kiełbaski

Wyniki dla

Kiełbaski - Producent Wytwórca - Francja

FrancjaProducent/wytwórca
  1. LA BONNE ÉPICE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma LA BONNE ÉPICE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Przyprawy. Jest również obecna w dziedzinach Korzenie, aromaty, Żywność - import-eksport, Rzemiosło, flaki naturalne, Korzenie, aromaty, Spożywczy - Import/Eksport, Żywność - import-eksport, offal, i Rzemiosło. Ma siedzibę w Maubeuge, Francja.

  2. HENRI RAFFIN

    Francja

    Firma HENRI RAFFIN, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Kiełbasy i parówki, kiełbasa, szynka surowa, kiełbaski, i Kiełbasy i parówki. Ma siedzibę w LA ROCHETTE, Francja.

  3. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS G. BORIES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach wędliny, szynka, i kiełbaski. Ma siedzibę w Plaisance, Francja.

  4. CHARCUTERIE DE LA VALLEE DE LA BRUCHE

    Francja

    Firma CHARCUTERIE DE LA VALLEE DE LA BRUCHE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach kiszona kapusta, i kiełbaski. Ma siedzibę w Obernai, Francja.

  5. GROUPE RIVIERE

    Francja

    Verified by europages badge

    Mając silne lokalne korzenie na południu Francji, Grupa Rivière od trzech pokoleń tworzy innowacyjne i smaczne dania gotowe, oparte na tradycyjnych francuskich recepturach. Wykonane z naturalnych składnikó receptury są wolne od barwników, konserwantów i sztucznych aromatów. Grupa Rivière poprzez swoje marki pokazuje przywiązanie do jakości swoich produktów oraz zaangażowanie w działania CSR. Maison Rivière podkreśla tradycyjne francuskie przepisy na gotowane dania mięsne z południowo-zachodniej Francji. Les Mets de Provence wnosi słońce na talerzu dzięki kulinarnym pomocom, przyprawom, smarowidłom do aperitifu oraz gotowanym potrawom i warzywom z prowansalskimi nutami. Aroma One to specjalista od przecierów ziołowych i przyprawowych w tubach, do praktycznego i smacznego gotowania. Solvia przenosi kubki smakowe i 5 zmysłów za granicę dzięki ekologicznym przyprawom, sosom i gotowanym warzywom. Nasze zaangażowanie w jakość produktów: - produkowane we Francji - mięso i warzywa z Francji - czysta etykieta i odżywczo zbilansowane receptury - certyfikacja SME+ naszych zakładów produkcyjnych (CSR) - wysokowydajne narzędzia produkcyjne i akredytacja na międzynarodowe standardy (IFS, BRC, Organic)

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. CÔTE2BOEUF

    Francja

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, producent rzemieślniczych wyrobów peklowanych w Aveyron, uszlachetnia symbol francuskiej gastronomii: kiełbasę! Jej produkcja odbywa się tak, jak dawniej, tylko z 3 składnikami: mięso, wyselekcjonowane w fermowych hodowlach Aveyron, sól z Guerande, pieprz Kampot PGI. Żadnych konserwantów, barwników, azotynów! Tylko 3 składniki, jak dawniej. Coppa, lonzo, szynka kulka suszona, suszona wołowina z Aubrac, chorizo, guanciale, suszone kiełbaski, kiełbasa tworzą naszą gamę wędlin bez azotynów, wytwarzaną we własnym zakładzie w Laissac w Aveyron. COTE2BOEUF jest również wynalazcą Popines: cienko krojonej wędliny w szklanym słoiku, 100% nadającym się do recyklingu i kaucjonowanym. Po zapakowaniu próżnowym, Popine przechowuje się przez 3 miesiące w temperaturze otoczenia. Dostępny w 3 formatach (Popine, Marmite, Chaudron), produkt będzie dodatkiem do Twoich zimowych raclette i na tacach wędlin w ciepłym sezonie.