• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • konserwy spożywcze

Wyniki dla

Konserwy spożywcze

FrancjaMontpellier i Langwedocja-Roussillon
  1. GROUPE RIVIERE

    Francja

    Verified by europages badge

    Mając silne lokalne korzenie na południu Francji, Grupa Rivière od trzech pokoleń tworzy innowacyjne i smaczne dania gotowe, oparte na tradycyjnych francuskich recepturach. Wykonane z naturalnych składnikó receptury są wolne od barwników, konserwantów i sztucznych aromatów. Grupa Rivière poprzez swoje marki pokazuje przywiązanie do jakości swoich produktów oraz zaangażowanie w działania CSR. Maison Rivière podkreśla tradycyjne francuskie przepisy na gotowane dania mięsne z południowo-zachodniej Francji. Les Mets de Provence wnosi słońce na talerzu dzięki kulinarnym pomocom, przyprawom, smarowidłom do aperitifu oraz gotowanym potrawom i warzywom z prowansalskimi nutami. Aroma One to specjalista od przecierów ziołowych i przyprawowych w tubach, do praktycznego i smacznego gotowania. Solvia przenosi kubki smakowe i 5 zmysłów za granicę dzięki ekologicznym przyprawom, sosom i gotowanym warzywom. Nasze zaangażowanie w jakość produktów: - produkowane we Francji - mięso i warzywa z Francji - czysta etykieta i odżywczo zbilansowane receptury - certyfikacja SME+ naszych zakładów produkcyjnych (CSR) - wysokowydajne narzędzia produkcyjne i akredytacja na międzynarodowe standardy (IFS, BRC, Organic)

  2. LE COUSTELOUS

    Francja

    Verified by europages badge

    Le Coustelous z dumą prezentuje Ci swoje produkty gastronomiczne, zwracając szczególną uwagę na słynne cassoulet de Castelnaudary. Dbamy o wysoką jakość naszych składników i współpracujemy z lokalnymi producentami, aby zaoferować Ci to, co najlepsze. Wysyłamy nasze produkty na terenie Europy, do Stanów Zjednoczonych i we Francji, do delikatesów, sklepów winiarskich, a także sklepów wyspecjalizowanych w sztuce kulinarnej i innych wyszukanych produktach spożywczych. Francja słynie ze swojej gastronomii, a nasz południowo-zachodni region jest jednym z najbardziej renomowanych z uwagi na swoje zróżnicowane i i wyborne potrawy. Od 1993 roku, nasza rodzina z zaangażowaniem podchodzi do przygotowywania pysznych dań dla swoich klientów. Zależy nam na promowaniu produktów z naszego regionu, świeżych i własnego wyrobu. Foie gras, kaszanka, piersi z kaczki... Jednak, przede wszystkim, nasze słynne cassoulet, przygotowywane według tradycji rodzinnej z białej fasoli Castelnaudary i mięsa od regionalnych producentów. Jesteśmy do dyspozycji celem udzielenia jakichkolwiek informacji na temat naszych produktów. W "Le Coustelous", rodzina znajduje się w centrum naszej wytwórni konserw. Jesteśmy dumni z dzielenia się Tobą naszym zamiłowaniem do gastronomii w służbie południowego zachodu. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!