Włochy, Palagonia
...Składniki: Karczochy 65%, olej 35%, (90% oleju słonecznikowego, 10% oliwy z oliwek extra virgin), sól, ocet, naturalne aromaty w zmiennych proporcjach, (czerwona papryka, mięta, czosnek, pietruszka). Kwas cytrynowy, kwas askorbinowy opakowania: 212g/620g/1kg/3kg...
Polska, Gdansk
...Rafinowany dezodoryzowany olej słonecznikowy wyprodukowany z naturalnych nasion słonecznika bez obróbki chemicznej. Kolorystyka oleju słonecznikowego to od przejrzystego jasnożółtego do złotego odcienia.
Włochy, Cicciano
Włochy, Paterno'
...Na Sycylii znane są jako "Funci di Ferla" ze względu na preferencyjne środowisko wzrostu, czyli obok Ferulae. Chrupiące i jędrne w smaku, są ręcznie przetwarzane i przyprawiane lokalnymi przyprawami, czosnkiem, pietruszką oraz oliwą z oliwek extra virgin, aby wydobyć ich smak.
Włochy, Fratta Todina
...Suszone na słońcu włoskie pomidory z szalotką i kaparami. Długi proces produkcji podkreśla smaki, czyniąc go unikalnym produktem. W oliwie z oliwek extra virgin.
Hiszpania, Cox (alicante)
...Papryczka chili to długa zielona papryka używana do kiszenia. Po ukiszeniu w wodzie, soli i occie winnym białym, kolor papryczki chili staje się łagodniejszy, skłaniając się ku żółtemu.
... zachowane dla Ciebie w całej prostocie. Wykonane tylko z świeżości sezonowych warzyw, blanszowane w wodzie, occie i białym winie, a następnie umieszczone w oliwie z oliwek extra virgin po wysuszeniu, w szklanym opakowaniu, które niczego nie ukrywa, ponieważ u nas nie ma nic do ukrycia.
...Sezonowe zielone końcówki szparagów, w oliwie z oliwek extra virgin, 100% naturalne, bez konserwantów.
Francja, Malataverne
...Ręcznie pakowane sardynki w puszce z Prowansji. Produkt bez barwników, konserwantów, GMO i produktów jonizowanych. Składniki: sardynki (sardina pilchardus walbaum) 70%, oliwa z oliwek extra virgin, cytryna, sól.
Włochy, Messina
...Konserwy w oliwie przygotowywane są ściśle ręcznie. POMIDORY SUSZONE W OLIWIE: pomidory suszone przez dni na blachach pod naszym wspaniałym słońcem. Doskonałe jako przystawka lub jako dodatek do makaronu. Pomidory suszone przez dni na blachach pod naszym wspaniałym słońcem. Doskonałe jako przystawka lub jako dodatek do makaronu. POMIDOREK CZEREŚNIOWY CAŁY W OLIWIE: u nas na Sycylii pomidorek...
TRUFAS PRODUCTOS Y SERVICIOS, S.L. to zespół dedykowany produkcji Trufli Czarnej "tuber melanosporum", znanej również jako Diament Czarny, Złoto Czarne itd., a także sprzedaży świeżych trufli, produktów spożywczych z truflami (aromatyzowanych truflą) oraz świadczeniu usług dla truficultury. Po 15 latach poświęconych uprawie i zbiorom tej gastronomicznej perełki, rozpoczynamy fazę sprzedaży dla kli...
...Nazwa pochodzi od Capone, który w tamtych czasach był łatwo dostępny w kuchniach sycylijskich ze względu na swoją obfitość. Capone podawano razem z pomidorem i bakłażanem. Na początku ubiegłego wieku danie stało się częścią tradycji kulinarnej i capone został zastąpiony innymi warzywami. Warzywa, starannie wybrane, są smażone osobno, a następnie gotowane z wyjątkowym sosem pomidorowym. Składniki: Smażony bakłażan w kostkach 37%, sos pomidorowy, olej z nasion słonecznika, oliwa z oliwek extra virgin, cebula, seler, oliwki, kapary, cukier, naturalne aromaty, ocet.
Włochy, S.spirito Di Bari
PugliaEat powstało z potrzeby stworzenia "sojuszu małych" w celu nawiązania współpracy. "Pochodzenie" i "typowość" to atuty naszych produktów, które należy traktować jako wartościowe narzędzia, z których można korzystać z dumą w tych trudnych czasach. Mała skala naszej działalności, umieszczona w globalnym rynku, może być w tej chwili błogosławieństwem, ponieważ pozwala nam na szybsze wyprzedani...
Agripantel "Jesteśmy lokalną firmą, która postawiła na gastronomiczne specjały regionu. Stworzyliśmy 200 przepisów z surowców, częściowo pochodzących z inicjatyw wspierających osoby w trudnej sytuacji życiowej. Obecnie część produkcji przetworów pomidorowych pochodzi z krótkiego łańcucha dostaw i jest wytwarzana z pól uprawianych przez Spółdzielnię Socjalną Rossa Sera". Tak opowiada Pino La Rosa, ...
...które nie zagraża delfinom. Ponadto zobowiązujemy się do zakupu tuńczyków tylko z obszarów zrównoważonych i zdrowych zasobów. Dla naszego tuńczyka MSC La Perla (łac. Katsuwonus pelamis lub „Skipjack”) już przed laty znaleźliśmy źródło zaopatrzenia z certyfikatem MSC. Praktykujemy zrównoważony rozwój z przekonania. W tym celu zainwestowaliśmy dużo czasu i znaczne wysiłki, aby w 2009 roku jako pierwszy importer tuńczyka w puszkach w Niemczech uzyskać certyfikację MSC. ROZMIARY: 3.000g MARKA: La Perla RECEPTURA: w oleju słonecznikowym...
Hiszpania, Finestrat
...Marynowany tuńczyk w oliwie z oliwek, oleju słonecznikowym, pomidorach lub w wodzie z solą. Różne rozmiary i jakości (Skipjack, Yellowfin) Dostępne są również inne marynowane produkty rybne (makrela, małże, sercówki, małże)...
...Młoda, pokrojona jackfruit w solance. Dzięki swojej mięsistej teksturze, niedojrzała jackfruit jest idealną bazą do wytrawnych dań wegańskich. Jackfruit Lotao pochodzi z małych gospodarstw rolnych na Sri Lance. Przygotowanie: Miąższ dobrze odsączyć, przyprawić według uznania i marynować w 2 łyżkach oleju przez 10-15 minut. Następnie smażyć na patelni przez co najmniej 4-5 minut, aż uzyska pożądany kolor, a następnie dodać warzywa sezonowe. Podawać z ryżem Lotao, kuskusem, w burgerze lub na sałatkach.
Hiszpania, El Viso Del Alcor
...Sprzedaż i doradztwo w zakresie używanej przemysłowej maszyny do konserwacji żywności. Zlokalizujemy maszynę, której potrzebujesz w zakresie konserw, butelkowania i końcowego pakowania (packaging). Wizyta bez zobowiązań. Specjalizujemy się w producentach konserw oliwek, marynowanych warzyw, soków, likierów, wody i oleju. Posiadamy szeroki wachlarz używanych maszyn w branży przemysłowej...
Hiszpania, Santoña-Cantabria
... Ponieważ jest to zestaw składający się z różnych konserw, wszystkie te produkty nie wymagają przechowywania w chłodzie, dlatego mogą być przechowywane w spiżarni, w preferowanym suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła. Ten wybór jest również wyjątkowy, ponieważ zawiera dwie puszki filetów z Rybaka w oliwie z oliwek, specjalną i niepowtarzalną edycję nowej konserwy, którą opracowaliśmy i udoskonaliliśmy przez prawie dwa lata.
Hiszpania, Cijuelas (granada)
...Konserwy Domowe Karczochy Sałatka z Papryki z karmelizowaną cebulą Smażona Papryka Lędźwie w Oleju Oliwnym Sofrito Nasze konserwy domowe są wytwarzane z najwyższej jakości produktów, które zostały starannie wybrane i poddane procesowi, aby zapobiec ich mikrobiologicznemu i enzymatycznemu zepsuciu, aby można je było spożywać później bez narażania zdrowia, a oczywiście zachowując jakość żywności.
...podwieczorki lub w dowolnym momencie. • Format: Słoik szklany 255 g. Dostępny również w innych smakach. Logistyka: • 6 jednostek w kartonie. • 250 kartonów na palecie europejskiej. • 1.500 jednostek na palecie europejskiej. Minimalne zamówienie: jedna paleta europejska. • Ceny nie zawierają podatków. • Zamówienie może być zróżnicowane z różnymi referencjami z gamy produktów producenta. Oferta tylko dla...
Francja, Arles
...Maison Lesage Kremowe i smakowite, te pasty do smarowania nie zawierają oleju palmowego, są na bazie oleju chia, bezglutenowe i bogate w omega 3. Składniki: ORZECHY LASKOWE z Piemontu 35%, cukier, MLEKO w proszku pełne, pasta kakaowa, masło kakaowe, olej chia, olej z otrębów ryżowych, olej słonecznikowy, kakao w proszku, emulgator lecytyna SOJOWA.
Włochy, Salerno
...Typowe przygotowanie gastronomiczne z naszego regionu. Macki gigasa, kałamarnice, mątwy, kalmary, gotowane w wodzie i aromatyzowane. Pakowane w oleju mieszanym, 20% oliwy z oliwek extra virgin, 80% oleju z nasion słonecznika z świeżymi aromatami. Pakowane w próżniowe pojemniki (w zmiennych proporcjach) Macki gigasa, kałamarnice, mątwy, 80% oleju z nasion słonecznika, 20% oliwy extra virgin...
Włochy, Imperia
...Firma Giuseppe Calvi & C. srl to stara olejarnia, założona w 1921 roku przez Giuseppe Calvi, a obecnie zarządzana przez Gianniego i Lucę Calvi, wraz z małą, ale wartościową grupą współpracowników. Siedziba znajduje się od zawsze pod numerem 56 przy via Garessio w Imperia Oneglia, podczas gdy zakład tłoczenia oleju znajduje się w Pontedassio, wśród gajów oliwnych doliny Oneglia. Nasza strategia biznesowa jest bardzo prosta: oferować dobre i naturalne produkty, przygotowane z wiedzą i elegancko zapakowane. Tak więc ...
Włochy, San Vito Dei Normanni
... na jakość i autentyczność jako swoje niezbędne filary. Od dziesięcioleci naszym głównym produktem jest karczoch brindisiński, pyszny na surowo, lub konserwowany w solance lub w oleju. Z biegiem lat postanowiliśmy z pasją zająć się także innymi produktami: cukinią, bakłażanem, pomidorami, grzybami, oliwkami i innymi warzywami. Nasze przetwory są owocem pasjonującej pracy na polach, mądrości...
Włochy, Salerno
... podkreślają znaczenie selekcji surowców, kontroli produktu, transformacji i przygotowania. Wszystkie etapy odbywają się pod czujnym okiem, aby zapewnić standardy produkcji zgodnie z obowiązującymi przepisami. Przyjdź i odkryj nasz nowy sklep, od dzisiaj także Lounge Bistrot, na Piazza Portanova w Salerno, korzystaj z naszej spiżarni, aby zabrać coś do domu, ale pozwól się doradzić mądrości naszego...
Włochy, Nocera Inferiore
... klientów. Celem naszej misji jest zapewnienie maksymalnej jakości produktu, a także gwarancja efektywności i wsparcia dla klienta. Ekspansja na całym terytorium kraju pozwoliła reprezentowanym przez nas firmom szybko stać się uznawanymi liderami w branży na poziomie światowym. Firmy te oczywiście posiadają wszystkie wymagane certyfikaty (ISO, IFS, BRC) w zakresie handlu międzynarodowego. Jesteśmy...
... MAŁOSOLNE,MAKRELE WĘDZONĄ NA ZIMNO,SŁODYCZE ZEFIR,CUKIERKI CZEKOLADOWE''MISZKA KOSOLAPYJ'',''BIELOCZKA'',HERBATE ROSYJSKĄ''KRASNODARSKIJ CZAJ'',HERBATE GRUZIŃSKĄ,POMIDORY KISZONE, CZOSNEK KISZONY,DZIKI CZOSNEK KISZONY,PASTY Z KABACZKÓW I BAKŁAŻAN, MEGA OSTRE MUSZTARDY,SOS DO MIĘS ADZIKA,SOS SACEBELI,SOS TKHEMALI, KAPUSTE MORSKĄ ,KONSERWY RYBNE TAKIE JAK SAJRA W SOSIE WLASNYM ALBO Z DODATKIEM OLEJU,BYCZKI,SZPROTKI,DUŻY WYBÓR PRZYPRAW TAKICJ JAK CHMELI-SUNELI,UCCHO -SUNELI,SÓL SWAŃSKA.
Włochy, Reino
Firma specjalizująca się w przetwarzaniu warzyw na konserwy w oleju. Produkty różnią się w wielu liniach, takich jak: Linia Faszerowane, Klasyczne, Pasztety i Przyprawy, Gotowe Sosy. Referencje są dostępne w różnych formatach i opakowaniach.
Włochy, Venetico
Produkujemy i pakujemy, Oliwki w oleju, Kapary, Sycylijskie pesto. Dostawcy hurtowi dla sklepów tradycyjnych, wędzarni, winiarni, pubów, barów, restauracji. Skontaktuj się z nami, aby otrzymać dedykowane ceny. GIURBA konserwy sycylijskie powstały w 1995 roku w Rometta, z rodzinnych tradycji rolniczo-gastronomicznych oraz przepisów przekazywanych przez pokolenia. Zakład, położony na wybrzeżu tyrrenu, stanowi ważny element przemysłu spożywczego Sycylii. Konserwy, w kulturze wiejskiej, były zasobem, ale także koniecznością, aby przetrwać zimę i przechować plony ziemi poza ich sezonowością.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania