• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • masło

Wyniki dla

Masło - Import eksport

Producent/wytwórca

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Masło shea to olej, który powstaje w procesie przetworzenia orzechów masłosza. Masłosz Parka rośnie w Afryce, a masło shea jest tam stosowane z powodzeniem już od wieków. Jest niezwykle bogate w nienasycone kwasy tłuszczowe. Są one kluczowym składnikiem przy odmładzaniu i nawilżaniu skóry. Masło Shea dostarcza również wszystkich najważniejszych witamin potrzebnych, aby skóra wyglądała młodo i gładko, a co najważniejsze, zdrowo. Witaminy te wspomagają aktywność ochrony skóry przed wiatrem, zimnem, ostrym słońcem oraz wspomagają gojenie się ran i oparzeń. Ponadto składniki zawarte w maśle, wspomagają aktywność komórek, walczą z efektem ich starzenia i widocznie poprawiają kondycję skóry. Dzięki swoim właściwościom pielęgnującym coraz bardziej popularne staje się i u nas. Natłuszcza i nawilża naskórek, regeneruje skórę, ma działanie przeciwzapalne, doskonale odżywia i regeneruje skórę, łagodzi procesy starzenia, wspomaga walkę z cellulitem i rozstępami, łagodzi obrzęki.

Poproś o wycenę

Holandia

Zweryfikowane przez Europages

Nasza margaryna FlevoTrade jest dostępna w wygodnych wiaderkach i tubach. Pyszna na chlebie, idealna do pieczenia, a nawet używana jako smaczna baza do sosów i dressingów. Wyjątkowość naszej margaryny polega na tym, że bardzo dobrze przechowuje się w ciepłych warunkach (poza lodówką). Dzięki wysokiej temperaturze topnienia zachowuje swoją konsystencję i smak nawet przy wzroście temperatury. Margaryna FlevoTrade jest produkowana w nowoczesnych fabrykach, które spełniają odpowiednie standardy bezpieczeństwa i jakości: -BRC (British Retail Consortium) -IFS (International Food Standard) -ISO 22000 (certyfikacja systemu bezpieczeństwa żywności)

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Pasta orzechowa, zwana również masłem orzechowym, w wersji “Crunchy”, czyli z kawałkami orzeszków. Przygotowana ze 100% orzechów arachidowych zwanych również ziemnymi, bez żadnych innych niepotrzebnych dodatków.Orzechy arachidowe, na tle innych orzechów, wyróżniają się największą ilością białka. Posiadają również dużo witaminy B3, błonnika i składników mineralnych, zwłaszcza potasu. Są źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych. Ich różowoczerwona skórka zawiera polifenole, tokoferole oraz flawonoidy, które mają zdolność do neutralizowania wolnych rodników.&nbsp;<strong>Skład:</strong> orzechy arachidowe prażone&nbsp;<strong>Wartości odżywcze w 100g</strong>Wartość energetyczna 2527kJ/609kcal - 30% RWS*Tłuszcz 49g - 70%w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,3g - 46%Węglowodany 16g - 6%w tym cukry 4g - 4%Białko 26g - 52%Sól 0,018g &lt;1%*RWS - Referencyjna Wartość Spożywcza&nbsp;<strong>Stosowanie</strong>Do smarowania kanapek, tostów, naleśników i gofrów.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Pasta orzechowa zwana również masłem orzechowym w wersji “Smooth”, czyli gładka. Przygotowana ze 100% orzechów arachidowych zwanych również ziemnymi, bez żadnych innych niepotrzebnych dodatków.Orzechy arachidowe, na tle innych orzechów, wyróżniają się największą ilością białka. Posiadają również dużo witaminy B3, błonnika i składników mineralnych, zwłaszcza potasu. Są źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych. Ich różowoczerwona skórka zawiera polifenole, tokoferole oraz flawonoidy, które mają zdolność do neutralizowania wolnych rodników.&nbsp;<strong>Skład:</strong> orzechy arachidowe prażone&nbsp;<strong>Wartości odżywcze w 100g</strong>Wartość energetyczna 2527kJ/609kcal - 30% RWS*Tłuszcz 49g - 70%w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,3g - 46%Węglowodany 16g - 6%w tym cukry 4g - 4%Białko 26g - 52%Sól 0,018g &lt;1%*RWS - Referencyjna Wartość Spożywcza&nbsp;<strong>Stosowanie</strong>Do smarowania kanapek, tostów, naleśników i gofrów. Pasta nadaje się jako przekąska, można np.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Pasta z orzechów laskowych, została przygotowana ze 100% orzechów laskowych, bez żadnych innych niepotrzebnych dodatków.Obecność dużej ilości witaminy E w orzechach laskowych o silnych właściwościach przeciwutleniających, wspomaga obronę organizmu przed szkodliwym wpływem wolnych rodników. Witamina E zawarta w orzechach laskowych chroni przed działaniem złego cholesterolu, zapobiegając powstawaniu zmian miażdżycowych, co jest istotne w profilaktyce zawału mięśnia sercowego. Ponadto orzechy laskowe zawierają spore ilości witamin z grupy B, które przyczyniają się do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego, witaminę C, A, K, kwas foliowy, potas, fosfor i wapń. Orzechy są źródłem zdrowych kwasów tłuszczowych i błonnika.&nbsp;<strong>Skład:</strong> orzechy laskowe prażone&nbsp;<strong>Wartości odżywcze w 100g</strong>Wartość energetyczna 2900kJ/702kcal - 35% RWS*Tłuszcz 63g - 90%w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,51g - 23%Węglowodany 14,9g - 6%w tym cukry 3,7g - 4%Białko 14,4g - 29%Bło

Poproś o wycenę

Sprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?

Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby

Dodaj moją firmę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Orzechy nerkowca swoją nazwę zawdzięczają specyficznemu kształtowi, który na myśl przywodzi właśnie nerkę. W odróżnieniu od innych orzechów, charakteryzują się one miękkością i wyraźną słodkością. Pasta z orzechów nerkowca, za sprawą prostego składu, jest w stanie dostarczyć do organizmu człowieka szereg cennych dla zdrowia witamin i minerałów. Na szczególna uwagę zasługują zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe. Ponadto, orzechy nerkowca zapewniają nam dawkę niezbędnych witamin: A, D, E i K, jak również minerałów takich jak: wapń, fosfor, potas, miedź oraz żelazo.Pasta z orzechów nerkowca to nie tylko doskonałe źródło energii, witamin i minerałów, ale również białka. Dlatego też, może okazać się ona cennym uzupełnieniem diety osób, które na co dzień rezygnują ze spożywania mięsa oraz produktów odzwierzęcych.Pasta z orzechów nerkowca doskonale nadaje się do smarowania pieczywa i naleśników, jako dodatek do deserów, ciast i ciasteczek.

Poproś o wycenę