Węgry
Producent/ Wytwórca
Firma VITAFORT ELSO TAKARMANYGYARTO ES FORGALMAZO RT, jest Producent/ Wytwórca, założoną w 1988, roku i działającą w sektorze Pasze dla zwierząt hodowlanych. Ma siedzibę w Dabas, Węgry.
Inne przedsiębiorstwa w tym samym sektorze:
Producent/ Wytwórca
Szabadsag Ut 3.
2370 Dabas - Węgry
FOODCOM S.A.
Polska
Gluten kukurydziany to produkt uboczny uzyskiwany w procesie mielenia na mokro kukurydzy podczas produkcji skrobi kukurydzianej. Produkt końcowy jest jednorodnym, drobnym proszkiem o barwie żółto-pomarańczowej. Ma świeży zbożowy zapach. Mączka z glutenu kukurydzianego jest bogata w białko i dość bogata w metioninę, która jest cenna dla kur niosek. Stosunkowo wysoka zawartość żółtych ksantofili sprawia, że glutenowa mączka kukurydziana jest popularnym wyborem do pigmentacji drobiu.
Poproś o wycenęFOODCOM S.A.
Polska
Hydrolizowany gluten pszenny otrzymywany jest z mąki pszennej. W tym procesie białko glutenu jest oddzielane od skrobi pszennej. Białko to jest enzymatycznie hydrolizowane do małych rozpuszczalnych białek i peptydów przed suszeniem. Hydrolizowany gluten pszenny ma okres przydatności do spożycia 2 lata. Produkt należy przechowywać w suchych, chłodnych magazynach bez dostępu do ciepła i wody. Foodcom zaopatruje swoich partnerów biznesowych w hydrolizowany gluten pszenny w workach 20-25 kg, big bagach lub ciężarówkach luzem.
Poproś o wycenęFOODCOM S.A.
Polska
Lizyna (znana również jako L-lizyna) jest jednym z aminokwasów, który aktywuje reakcje enzymatyczne, syntezę białek i rozwój kości. Odgrywa również ważną rolę w metabolizmie węglowodanów i wchłanianiu wapnia. Na skalę przemysłową otrzymuje się go z kaprolaktamu. Lizyna zwykle występuje w postaci białego proszku. Okres trwałości L-lizyny 25 kg wynosi 2 lata. Produkt należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Foodcom zaopatruje swoich Partnerów Biznesowych w lizynę w opakowaniach 25 kg.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców