STEAK ROCK

Polska

Factory icon Producent/ Wytwórca

STEAK ROCK
Web icon
Skontaktuj się

Czym jest STEAK ROCK Sposób podawania dań na rozgrzanym kamieniu lawowym. Idealnie nadaje się do potraw takich jak steki, owoce morza, ryby i warzywa. Grillowanie na kamieniu lawowym można spotkać na całym świecie i cieszy się ogromną popularnością w hotelach, restauracjach, klubach golfowych i typowych steak house. Ta niezwykle zdrowa metoda smażenia wydobywa z potraw niespotykane smaki i aromaty, wprawiając w zadowolenie nawet najbardziej wymagających klientów. Wystarczą trzy kroki do przygotowania wyśmienitej potrawy: Rozgrzać kamień Położyć na kamieniu kawałek mięsa Całość podać na stół Sekret STEAK ROCK: Najważniejszym elementem całego zestawu jest specjalnie dobrany kamień z lawy wulkanicznej. Wydobywany z południowego zbocza, jednego z pięciu najniebezpieczniejszych wulkanów świata, położonego na Półwyspie Apeńskim

Dane firmy

Kluczowe cyfry

  • Ilość pracowników
    1 – 10

Organizacja

  • Działalność podstawowa
    Producent/ Wytwórca

Słowa kluczowe związane z przedsiębiorstwem

  • Wyposażenie kuchni dla gastronomii
  • grill
  • Grillowanie na kamieniu
  • maszyny do steków
  • Steak na lawie wulkanicznej
Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.