Organiczna pasta z czarnego czosnku

Opis

Nasza pasta z czarnego czosnku może być spożywana w postaci zwykłej na tostach lub w przetworach. Czarny czosnek dobrze komponuje się ze wszystkimi rodzajami mięsa, wędlinami, foie gras, delikatnymi rybami (sola, żabnica, labraks) i skorupiakami. Dla miłośników słodyczy jest idealny w połączeniu z czekoladą i owocami cytrusowymi. Zainspiruj się naszymi pomysłami na przepisy składniki pasty czosnkowej Organiczny czarny czosnek z regionu Gers (90%) Organiczny olej słonecznikowy z Gers (10%). JAK PRZECHOWYWAĆ PASTĘ CZOSNKOWĄ Przechowywać w temperaturze pokojowej z dala od światła. Po użyciu szczelnie zamknąć słoik. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 6 miesięcy. Okres trwałości: 18 miesięcy.

Pełna wersja tego produktu dostępna w FR.
  • Czosnek
  • czarny czosnek
  • czosnek ekologiczny
  • pasta czosnkowa

Domain icon Producent/ Wytwórca

32380 Cadeilhan - Francja

Skontaktuj się