• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • czosnek

Wyniki dla

Czosnek - Import eksport

Holandia

Zweryfikowane przez Europages

Czosnek (Allium sativum) należy do rodziny Allium. Jest szeroko stosowaną i lubianą rośliną oraz kluczowym składnikiem kuchni na całym świecie. Dzięki naszej współpracy z oddanymi hodowcami, zbudowaliśmy globalne powiązania i możemy zaoferować czosnek, który spełnia wymagania klientów i krajów.

Poproś o wycenę

Francja

Zweryfikowane przez Europages

Oszczędność czasu podczas przygotowywania czarnego czosnku. Nasze ząbki czarnego czosnku mogą być używane w szerokiej gamie potraw, dodając im wyjątkowego smaku. W sosach, marynatach, purée lub pokrojony w cienkie plasterki w daniach z makaronu, czarny czosnek dobrze komponuje się ze wszystkimi rodzajami mięs, wędlin, foie gras, delikatnymi rybami (sola, żabnica, okoń morski) i skorupiakami. Doskonale komponuje się również z czekoladą i owocami cytrusowymi. Znajdź inspirację dzięki naszym pomysłom na przepisy CZARNY CZOSNEK LECZY Dzięki swoim właściwościom i korzyściom zdrowotnym, czarny czosnek może być przyjmowany do kuracji w ilości pół ząbka dziennie przez miesiąc. SKŁADNIKI W 100% organiczne ząbki czarnego czosnku z Gers. JAK PRZECHOWYWAĆ ZĄBKI CZOSNKU

Poproś o wycenę

Francja

Zweryfikowane przez Europages

Nasza pasta z czarnego czosnku może być spożywana w postaci zwykłej na tostach lub w przetworach. Czarny czosnek dobrze komponuje się ze wszystkimi rodzajami mięsa, wędlinami, foie gras, delikatnymi rybami (sola, żabnica, labraks) i skorupiakami. Dla miłośników słodyczy jest idealny w połączeniu z czekoladą i owocami cytrusowymi. Zainspiruj się naszymi pomysłami na przepisy składniki pasty czosnkowej Organiczny czarny czosnek z regionu Gers (90%) Organiczny olej słonecznikowy z Gers (10%). JAK PRZECHOWYWAĆ PASTĘ CZOSNKOWĄ Przechowywać w temperaturze pokojowej z dala od światła. Po użyciu szczelnie zamknąć słoik. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 6 miesięcy. Okres trwałości: 18 miesięcy.

Poproś o wycenę

Francja

Zweryfikowane przez Europages

Czarny czosnek w postaci całej główki (znanej jako główka czarnego czosnku) jest dobrym sposobem spożywania czosnku, ponieważ każdy ząbek czarnego czosnku pozostaje chroniony w swojej naturalnej otoczce i nie wymaga niczego innego do przechowywania i konserwacji. Cała główka czosnku to najprostszy i najbardziej naturalny sposób spożywania czarnego czosnku: masz główkę czosnku w dłoni, zrumienioną po wyjęciu z parowaru, przekształconą w wyniku reakcji Maillarda. Organiczny czarny czosnek może być stosowany w szerokiej gamie potraw, ale może być również spożywany samodzielnie. Sos z czarnego czosnku, marynata z czarnego czosnku, purée z czarnego czosnku lub po prostu pokrojony w cienkie paski do dań z makaronu. Czarny czosnek dobrze komponuje się ze wszystkimi rodzajami mięsa, wędlinami, foie gras, delikatnymi rybami (sola, żabnica, okoń morski) i skorupiakami. Dla miłośników słodyczy, czarny czosnek doskonale komponuje się z czekoladą i owocami cytrusowymi.

Poproś o wycenę

Polska

Sprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?

Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby

Dodaj moją firmę

Polska

Polska

Filtry

Wyniki dla

Czosnek - Import eksport

Liczba wyników

8 Produkty

Rubryki