Polska
Producent/ Wytwórca
Polska
Jaja od kury zielononóżki kuropatwianej są jajami o wysokiej jakości. Kury z tego rodzaju wymagają chowu na łąkach, trawnikach czy pastwiskach. W porównaniu do jaj z chowu klatkowego jaja te mają obniżoną zawartość cholesterolu. Są one źródłem aminokwasów, witamin A i E, związków mineralnych oraz kwasów tłuszczowych. Dzienne zapotrzebowanie na witaminę B12 pokrywa spożycie dwóch jaj od kury zielononóżki.
Poproś o wycenęPolska
Pasteryzowana masa jajowa -100% jaja,pakowana w bag-in-box 10 kg, z jaj klatkowych, ściółkowych, na wolnym wybiegu czy ekologicznych.
Poproś o wycenęPolska
Jaja gotowane,obrane pakowane w atmosferze w worki lub jaja w zalewie pakowane w wiadrka.
Poproś o wycenęProducent/ Wytwórca
Sokołowska 16 Sokołów
05-806 Komorów - Polska
Dania
Preferowana nazwa naukowa: Achatina fulica Bowdich 1822 Preferowana nazwa zwyczajowa: gigantyczny afrykański ślimak lądowy Inne nazwy naukowe: Lissachatina fulica (Bowdich) Międzynarodowe nazwy zwyczajowe surowe jaja ślimaków, nieprzetworzone ani konserwowane. • Ślimaki jabłkowe: 2-3 mm • Tajemnicze ślimaki/szpiczasty ślimak jabłkowy: 2,2 do 3,5 mm • Ślimak Ramshorn: 1 do 3 mm • Ślimak stawowy: średnica mniejsza niż 1 mm
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców