Republika Czeska
Producent/ Wytwórca
Firma JAROSLAVA PLUSKALOVÁ, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Płatki, chrupki zbożowe śniadaniowe. Ma siedzibę w Praha 10, Republika Czeska.
Inne przedsiębiorstwa w tym samym sektorze:
Producent/ Wytwórca
Minská 775/4
101 00 Praha 10 - Republika Czeska
Polska
Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Dzięki poddaniu obróbce termicznej można je bardzo łatwo i szybko przygotować. Mogą służyć jako osobny składnik potrawy ale także doskonale sprawdzają się jako dodatki do deserów, ciast oraz sałatek.
Poproś o wycenęPolska
Nasza Firma ma przyjemność zaoferować produkt Płatki Jęczmienne Błyskawiczne z koszyka produktów przeznaczonych dla hurtowni i sieci dystrybucji obsługujących sektor Horeca. Nasze produkty są oczyszczane i pakowane w naszym zakładzie, przykładamy szczególną uwagę do jakości produktów. Zapraszam do zapoznania się z pozostałymi produktami z naszej oferty. Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Dzięki poddaniu obróbce termicznej można je bardzo łatwo i szybko przygotować. Mogą służyć jako osobny składnik potrawy ale także doskonale sprawdzają się jako dodatki do deserów, ciast oraz sałatek.
Poproś o wycenęPolska
Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Dzięki poddaniu obróbce termicznej można je bardzo łatwo i szybko przygotować. Mogą służyć jako osobny składnik potrawy ale także doskonale sprawdzają się jako dodatki do deserów, ciast oraz sałatek.
Poproś o wycenęPolska
Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Doskonale sprawdzają się jako dodatki do do deserów, ciast oraz sałatek.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców