Polska
Producent/ Wytwórca
Ciesząca się pozytywnymi opiniami firma "Agrovis" - Wiśniewscy Sp.j. to miejsce, w którym coś dla siebie znajdą prawdziwi miłośnicy mlecznych wyrobów spożywczych. Firma zajmuje się sprzedażą produktów powstających na estońskiej farmie ekologicznej Andre Farm. Przedsiębiorstwo rozprowadza przede wszystkim sery gouda w różnych odmianach. Dostępne są rozmaite warianty smakowe. Można wybierać pomiędzy klasycznymi rodzajami oraz ekskluzywnymi, wyróżniającymi się m.in. orzechowym posmakiem i kremową konsystencją. Sery mają charakter dojrzewający, dlatego nie zawierają laktozy i mogą być spożywane przez osoby cierpiące na nietolerancję tego składnika. Oprócz serów, przedsiębiorstwo sprzedaje także jogurty naturalne, maślanki, kefiry, twarożki i wiele innych artykułów mlecznych. Klienci mogą robić zakupy w stacjonarnych punktach handlowych lub złożyć zamówienie w sklepie internetowym. Katalog został podzielony na kategorie, które ułatwiają przeglądanie asortymentu. Doświadczona obsługa oferuje profesjonalne porady i pomaga dobrać odpowiedni rodzaj do preferencji smakowych kontrahentów.
Producent/ Wytwórca
Markajmy 6
11-100 Markajmy - Polska
Grecja
Ser roślinny o smaku goudy Z olejem kokosowym Równomiernie się topi Nie zawiera nabiału Bez laktozy Bezglutenowy Bez soi
Poproś o wycenęGrecja
Vegan Parmesan to roślinna alternatywa sera o smaku parmezanu. Ten parmezan bez laktozy jest idealny do przygotowywania dań wegańskich
Poproś o wycenęGrecja
Wegański ser o smaku edamskim bezmleczny ser o smaku edamskim w plastrach i blokach na kanapki i tosty Edam bez laktozy
Poproś o wycenęPolska
Gouda to holenderski żółty ser wytwarzany z mleka krowiego. Jest to ser dojrzewający (pół)twardy. Produkt dostępny w postaci bloku lub kostki owiniętej folią w kolorze żółtym lub czerwonym. Gouda charakteryzuje się łagodnym smakiem, który wzmacnia się wraz z długością procesu dojrzewania. Smak jest łagodny, delikatny i aromatyczny z delikatnym posmakiem pasteryzacji, który może być lekko kwaśny lub pikantny. Ma jędrną, gładką konsystencję i konsystencję. Możemy również zaoferować Goudę z niską zawartością soli, co zapewnia bardziej pikantny smak. Okres trwałości Gouda 45-48% wynosi około 3-12 miesięcy. Produkt należy przechowywać w temperaturze od 2°C do 10°C. Foodcom zaopatruje swoich Partnerów Biznesowych w Goudę 45-48% w blokach 3 kg lub euroblokach 15 kg.
Poproś o wycenęUtwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców