• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso kaczki

Wyniki dla

Producent Wytwórca - Mięso kaczki

Producent/wytwórca
  1. ETABLISSEMENTS SUDREAU

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS SUDREAU, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Całe bloki foie gras, mięso kaczki, dostawcy potraw cassoulet, i dostawcy confit de canard. Ma siedzibę w Cahors, Francja.

  2. GRENIER DES GASTRONOMES

    Francja

    Firma GRENIER DES GASTRONOMES, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Całe bloki foie gras, dostawcy confit de canard, mięso kaczki, i pasztety z kaczki. Ma siedzibę w Hagetmau, Francja.

  3. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Francja

    Firma MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby masarskie konserwowe, Szynka, Wyroby masarskie konserwowe, Szynka, mięso kaczki, i Całe bloki foie gras. Ma siedzibę w Saint-Jean-Le-Vieux, Francja.

  4. LA FERME UHARTIA

    Francja

    Firma LA FERME UHARTIA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach mięso kaczki, Całe bloki foie gras, zestawy upominkowe, i dostawcy confit de canard. Ma siedzibę w Barcus, Francja.

  5. FAMILLE DUMECQ

    Francja

    Firma FAMILLE DUMECQ, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach dostawcy confit de canard, Całe bloki foie gras, mięso kaczki, i pasztety z kaczki. Ma siedzibę w Pomarez, Francja.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. JEAN LARNAUDIE

    Francja

    Firma JEAN LARNAUDIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze, Całe bloki foie gras, mięso kaczki, regional dishes and specialities, i Dania gotowe, delikatesowe wyroby spożywcze. Ma siedzibę w Figeac, Francja.

  2. SCA COOP FOIE GRAS DE CHALOSSE

    Francja

    Firma SCA COOP FOIE GRAS DE CHALOSSE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach mięso kaczki, pasztety z kaczki, dostawcy confit de canard, i wątróbka. Ma siedzibę w Montfort En Chalosse, Francja.

  3. DELMOND FOIES GRAS

    Francja

    Firma DELMOND FOIES GRAS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Pasztety z tłustych wątróbek gęsich i kaczych, foie gras. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kaczki, Świeże kaczki, mięso kaczki, i Całe bloki foie gras. Ma siedzibę w Vezac, Francja.

  4. AYDOGDU GROUP

    Turcja

    Firma AYDOGDU GROUP, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Świeże kaczki. Jest również obecna w dziedzinach Mięso mrożone, wątróbka, mięso kaczki, i Mięso mrożone. Ma siedzibę w Adana, Turcja.

  5. LUCANARD

    Meksyk

    Firma LUCANARD, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Świeże kaczki. Jest również obecna w dziedzinach żywność mrożona - produkcja, i mięso kaczki. Ma siedzibę w Zapopan, Meksyk.

  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francja

    Verified by europages badge

    Dzięki ponad stuletniemu doświadczeniu i unikalnej wiedzy fachowej Conserverie du Sud wyróżnia się jako wiodący producent terrin na bazie wieprzowiny i jedyny o krajowej i międzynarodowej renomie. Conserverie du Sud zawarła lokalne porozumienie i pozyskuje wieprzowinę od miejscowego dostawcy znanego w regionie z mięs jakości Label Rouge. Klucze do naszego sukcesu to: smak, zrównoważone proporcje i apetyczna konsystencja! Dzięki wiedzy i umiejętnościom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, nasze wyroby są wytwarzane według receptur zgodnych z najczystszą tradycją. Firma z dumą oferuje konsumentom swoje naturalne produkty. Od 2021 roku Conserverie du Sud posiada cetryfikat IFS wersja 8. IFS FOOD to międzynarodowy standard stosowany do oceny zgodności produktów i procesów pod względem bezpieczeństwa i jakości żywności. Conserverie du Sud ma kilka gam produktów: -Label Rouge: świeże, soczyste, wyjątkowo smaczne mięso wieprzowe od świń hodowanych na wolnym powietrzy, z wolnego wybiegu. - ABio jest dowodem metody produkcji rolnej, która szanoje naturalne systemy i cykle. -VPF świnie rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane we Francji. -IGP Porc du Sud-Ouest potwierdza, że świnie są urodzone, hodowane, poddawane ubojowi i przetwarzane w południowo-zachodniej Francji.

  2. HEMO GEFLÜGELPRODUKTION GMBH

    Niemcy

  1. CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA

    Francja

    Firma CONSERVERIE ARTISANALE LARROQUE SA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Mięso z rzeźni i świeży drób. Jest również obecna w dziedzinach Świeże kaczki, i Świeże kaczki. Ma siedzibę w Montauban, Francja.