• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mieso i wyroby masarskie

Wyniki dla

Mieso i wyroby masarskie

PolskaKraków i Małopolski
  1. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

    Polska

    Jesteśmy niewielką firmą wędliniarską położoną w miejscowości Budzyń, gmina Liszki. Nasze wyroby produkowane są według starych receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Starannie dobrane składniki oraz przyprawy sprawiają, że wszystkie nasze wędliny mają bardzo wyrazisty smak oraz aromat, są kruche i bardzo smaczne. Wędzenie odbywa się w tradycyjnych wędzarniach opalanych drewnem bukowo-olchowym. Produkujemy kiełbasy, szynki, boczki, wędzonki, polędwice, balerony, wyroby podrobowe. Mamy nadzieję, że dzięki przywiązaniu do tradycji i trosce o zachowanie doskonałego smaku nasze wyroby wędliniarskie przypadną Państwu do gustu.

  2. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

    Polska

    Zakład Mięsny Rolmat powstał w 1997 roku. Jest firmą rodzinną, która poświęca bardzo dużo uwagi na każdy szczegół w funkcjonowaniu Zakładu. Dbałość o wysoką jakość produktów, to misja która jest realizowana od początku działalności firmy. Wędliny produkowane są metodą tradycyjną w oparciu o sprawdzone receptury, dlatego cieszą się dużym uznaniem klientów. Wędzenie wyrobów w tradycyjnej wędzarni przy użyciu drzewa, powoduje ich niepowtarzalny smak i zapach. Szczególnie polecamy Państwu wędzonki, kabanosy, kiełbasy suche, kiełbasy cienkie, boczki, wędliny podrobowe.Ubojnia trzody chlewnej i bydła to kolejny krok w rozwoju firmy.Oferta ubojni dostosowana jest do potrzeb małych i średnich zakładów mięsnych.Oferta: półtusze wieprzowe, elementy mięsa wieprzowego , wędliny

  3. AL-EM MIERNIK S.C.

    Polska

    Zakład Rozbioru Mięsa AL-EM Od 30 lat jako firma rodzinna zajmujemy się produkcją mięsa wieprzowego, wołowego cielęcego i drobiowego. Codziennie rozbieramy około 60 ton mięsa. Zaopatrujemy hurtownie, zakłady mięsne, sklepy, restauracje i hotele jak również stołówki, szkoły czy szpitale. Dla gastronomii proponujemy porcjowane elementy mięsa o odpowiedniej gramaturze, co znacznie usprawni pracę w Państwa kuchni. Prowadzimy również sprzedaż detaliczną w wyspecjalizowanych punktach. Dysponujemy dwoma zakładami rozbioru mięsa pod Krakowem skąd zaopatrujemy swoich klientów. Posiadamy własne chłodnie oraz sieć transportową. Możemy dostarczyć każdą ilość mięsa w wybranej przez Ciebie obróbce. Zapraszamy do współpracy!

  4. FPUH AMCIU

    Polska

    Ubój i sprzedaż drobiu i królików rzeźnych

  5. PARKUR

    Polska

    Firma PARKUR, jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Wołowina - mięso z rzeźni. Ma siedzibę w Tylicz, Polska.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE MARKAM ANDRZEJ SKOLARUS

    Polska

  2. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO ROL-PEK (LESCZEK ROLESKI)

    Polska