• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • jakość - certyfikaty iso

Wyniki dla

Podwykonawca - Jakość - certyfikaty iso

Podwykonawca
  1. QUALITY BY DESIGN

    Belgia

    Firma QUALITY BY DESIGN, jest Multi-Category, roku i działającą w sektorze Jakość - certyfikaty ISO. Ma siedzibę w Wilrijk, Belgia.

  2. BSM TESTINGS

    Singapur

    Firma BSM TESTINGS, jest Podwykonawca, roku i działającą w sektorze Jakość - certyfikaty ISO. Ma siedzibę w Singapore, Singapur.

  3. STUDI RICERCHE E VALUTAZIONI AMBIENTALI GIOVANNI MISASI

    Włochy

    Firma STUDI RICERCHE E VALUTAZIONI AMBIENTALI GIOVANNI MISASI, jest Podwykonawca, roku i działającą w sektorze Kontrola jakości i certyfikacja ISO. Jest również obecna w dziedzinach Jakość - certyfikaty ISO, Laboratoria kontroli sanitarnej, Jakość - certyfikaty ISO, i Laboratoria kontroli sanitarnej. Ma siedzibę w Cosenza, Włochy.

  4. SHENZHEN CERTIFICATION TECHNOLOGY SERVICE CO.,LTD

    Chiny

    Firma SHENZHEN CERTIFICATION TECHNOLOGY SERVICE CO.,LTD, jest Podwykonawca, roku i działającą w sektorze Jakość - certyfikaty ISO. Ma siedzibę w Shenzhen, Chiny.

  5. F.P. CONSULTANCY

    Włochy

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. CERTIFER ITALIA S.R.L.

    Włochy

  2. MICROCOSMO S.N.C. DI BARBAGLI ELISA & CIONI LAURA

    Włochy

  3. QUALITY ASSURANCE POLAND

    Polska

    Systemy bezpieczeństwa żywności. Wdrożenia, audyty, szkolenia HACCP ISO 22000, certyfikacja BRC i IFS w przemyśle gastronomii oraz handlu żywnością. Dokumentacja GHP GMP procedury instrukcje. System HACCP (analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli). System HACCP jest wymaganiem prawnym określonym w przepisach rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych. Zakres systemu obejmuje cały łańcuch żywnościowy od produkcji rolnej poprzez magazynowanie, produkcję i handel żywnością w tym żywnością pochodzenia zwierzęcego oraz sektor produkcji opakowań do kontaktu z żywnością. Systemy bezpieczeństwa pasz. Wdrożenia, audyty, szkolenia HACCP ISO 22000, certyfikacja GMP+ i FAMI-QS w przemyśle paszowym. Dokumentacja GMP procedury instrukcje, certyfikacja.Systemy zrównoważonego rozwoju. Wdrożenia i szkolenia z zakresu systemów zrównoważonego rozwoju biomasy (zbóż), olejów roślinnych i biokomponentów. Zgodność z wymogami nowych przepisów prawa (dyrektywa 2009/28 oraz ustawa o biopaliwach i biokomponentach ciekłych) oraz systemów KZR INiG, ISCC, REDcert, 2Bsvs, NTA 8080. Wyliczenia emisji gazów cieplarnianych (GHG). Znakowanie środków spożywczych. Jeżeli poszukujecie Państwo profesjonalnych konsultacji w zakresie oznakowania środków spożywczych / suplementów diety / nowej żywności specjalizujemy sie w tej dziedzinie.Prowadzimy weryfikację etykiet produktów spożywczych oraz opakowań na zgodność z wymaganiami prawa polskiego, wymaganiami prawa krajów EU.