• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • nugat z orzeszkami

Wyniki dla

Nugat z orzeszkami - Import eksport

  1. NOUGAT TOLLERON

    Francja

    Verified by europages badge

    Fabryka nugatów TOLLERON, zlokalizowana w pięknej wiosce CRESTET w Vaucluse, specjalizuje się w wyrobie miękkich nugatów, wykorzystując do tego tradycyjną wiedzę fachową przodków. Wytwarzamy nasze nugaty w sposób rzemieślniczy, ręcznie. Proponujemy bogaty asortyment smakowitych nugatów. Szczególną wagę przywiązujemy do doboru składników. Oferujemy szeroki wybór smacznych nugatów. Nasze pyszne nugaty można zamówić on-line na naszej stronie internetowej.

  2. ALMENDRAS LLOPIS SA

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Początki firmy sięgają 1923 roku, kiedy Vicente Llopis Espinos rozpoczął działalność handlową w zakresie sprzedaży migdałów hiszpańskich w Alicante. Firma "Almendras Llopis", jak jest dzisiaj znana, została zarejestrowana w 1974 roku, wraz z przeniesieniem jej siedziby do dzielnicy przemysłowej Canastell w San Vicente del Raspeig. W latach 80. rozpoczęła eksport na cały świat, co trwa do dziś. Nasze standardy jakości i obsługi klienta są bardzo wysokie; To cechowało nas zawsze i, choć metody niewątpliwie się zmieniły podobnie jak wymagania dotyczące jakości i bezpieczeństwa rynkowego, nasza pasja dobrze wykonywanej pracy jest niezmienna. Produkty uprzemysłowione na bazie migdałów. Migdały suszone obrane i prażone. Inne suszone owoce. Eksporterzy. Dostarczamy migdały do największych międzynarodowych firm spożywczych. Jesteśmy wzorcem wysokiej jakości dla przemysłu spożywczego w dziedzinie przetwarzania migdałów.

  3. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

    Francja

    Verified by europages badge

    NOUGAT DIANE DE POTIERS to serce francuskiego rzemiosła, firma specjalizująca się w produkcji wyjątkowych nugatów celebrujących historię i rodowe know-how Montélimar, niekwestionowanej stolicy nugatu. Nasze produkty: Oferujemy szeroką gamę nugatów, od klasycznego nugatu z Montélimar, bogatego w migdały i miód, po nugat bio dla tych, którzy preferują produkty z upraw ekologicznych. Nasze czekoladowe nugaty i małe nugaty doskonale oddają równowagę między tradycją a innowacją, podczas, gdy nugat miękki oferuje niezrównaną konsystencję. Nasze rzemieślnicze nugaty i calissons ucieleśniające duszę naszego rzemiosła urzekną wszystkich miłośników autentyczności. Nasze zaangażowanie w rzemiosło znajduje odzwierciedlenie w skrupulatnej dbałości o szczegóły, od wyboru najlepszych składników, takich jak migdały w czekoladzie z Montélimar, po delikatne przygotowanie każdego kawałka naszych słodyczy. Rozszerzamy naszą ofertę o czekoladowe i nieczekoladowe wyroby cukiernicze i słodycze, a także unikalne pasty, które zmienią Twoje śniadania w chwile czystej przyjemności. Dołącz do nas w tym kulinarnym doświadczeniu i daj się porwać bogactwu tradycyjnych francuskich wyrobów cukierniczych.