• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • maszyny do konfekcjonowania

Wyniki dla

Maszyny do konfekcjonowania

NiemcyMonachium, Norymberga i Bawaria
  1. SCHWAB MASCHINENBAU TECHNIK GMBH

    Niemcy

    Firma SCHWAB MASCHINENBAU TECHNIK GMBH, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Przemysł kosmetyczny - maszyny i urządzenia. Jest również obecna w dziedzinach Maszyny do obciskania, maszyny do butelkowania, maszyny do konfekcjonowania, i Maszyny do obciskania. Ma siedzibę w Hohenpeißenberg, Niemcy.

  2. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

    Niemcy

    Verified by europages badge

    LoeschPack jest specjalistą w dziedzinie maszyn pakujących, kompletnych instalacji do pakowania czekolady, gumy do żucia, słodyczy, wypieków i innych artykułów spożywczych i niespożywczych. opracowujemy i produkujemy innowacyjne koncepcje opakowań, rozwiązania systemowe i serwisowe, robiąc to z najwyższym profesjonalizmem i elastycznością. Naszym celem jest zapewnienie klientom wartości dodanej jako ważny partner strategiczny oraz lider w zakresie technologii i innowacji.

  3. TVI GMBH

    Niemcy

    Verified by europages badge

    Czy chodzi o steki, sznycle, rolady, kotlety, kebaby czy szaszłyki – klienci na całym świecie korzystają z naszych potężnych rozwiązań wydajnie, ekonomicznie, higienicznie i bezpiecznie. W handlu detalicznym, jak i w gastronomii. Dzień po dniu i bezkompromisowo dobre. Od momentu powstania w 2004 roku specjalizujemy się w porcjonowaniu mięsa – jesteśmy czołowym producentem maszyn do porcjonowania mięsa oraz kompletnych linii porcjujących. Nasza szeroka gama produktów obejmuje wydajne, dostosowane do potrzeb rozwiązania w zakresie prawidłowej regulacji temperowania i mrożenia, sprasowywania, porcjowania, automatyzacji, owijania kebabów oraz szybiej produkcji szaszłyków. Zaawansowane technologicznie systemy firmy TVI obejmują zakres od kontroli temperatury mięsa produktu wyjściowego do prawie każdego rodzaju porcjonowania, ręcznego lub automatycznego umieszczania na tackach z późniejszą kontrolą wagi, aż po przeniesienie gotowej porcji do maszyny pakującej.