• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • migdały z kalifornii

Wyniki dla

Migdały z kalifornii - Import eksport

  1. DIVINE FOODS

    Holandia

    Firma DIVINE FOODS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Zdrowa żywność, naturalna, makrobiotyczna. Jest również obecna w dziedzinach Żywność - import-eksport, migdały z Kalifornii, owoce suszone, Żywność - import-eksport, i orzechy indyjskie. Ma siedzibę w Delft, Holandia.

  2. FICH MONDE, S.L.

    Hiszpania

    Firma FICH MONDE, S.L., jest Dystrybutor, roku i działającą w sektorze Oleje, oliwa i tłuszcze spożywcze. Jest również obecna w dziedzinach migdały z Kalifornii. Ma siedzibę w Barcelona, Hiszpania.

  3. ABDERRAHIM EZ ZAIRI

    Hiszpania

    Firma ABDERRAHIM EZ ZAIRI, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Suszone owoce. Jest również obecna w dziedzinach suche owoce, migdały z Kalifornii, i eksporter migdałów. Ma siedzibę w Murcia, Hiszpania.

  4. ALMENDRAS LLOPIS SA

    Hiszpania

    Verified by europages badge

    Początki firmy sięgają 1923 roku, kiedy Vicente Llopis Espinos rozpoczął działalność handlową w zakresie sprzedaży migdałów hiszpańskich w Alicante. Firma "Almendras Llopis", jak jest dzisiaj znana, została zarejestrowana w 1974 roku, wraz z przeniesieniem jej siedziby do dzielnicy przemysłowej Canastell w San Vicente del Raspeig. W latach 80. rozpoczęła eksport na cały świat, co trwa do dziś. Nasze standardy jakości i obsługi klienta są bardzo wysokie; To cechowało nas zawsze i, choć metody niewątpliwie się zmieniły podobnie jak wymagania dotyczące jakości i bezpieczeństwa rynkowego, nasza pasja dobrze wykonywanej pracy jest niezmienna. Produkty uprzemysłowione na bazie migdałów. Migdały suszone obrane i prażone. Inne suszone owoce. Eksporterzy. Dostarczamy migdały do największych międzynarodowych firm spożywczych. Jesteśmy wzorcem wysokiej jakości dla przemysłu spożywczego w dziedzinie przetwarzania migdałów.

  5. GRANOLA DI LAURA

    Francja

    Verified by europages badge

    Le Granola di Laura jest produkowana ze zdrowych składników w naszej paryskiej manufakturze. Jest własnego wyrobu i wegańska. Mój przepis na granolę zawiera płatki kukurydziane, orzechy, olej kokosowy i syrop z agawy. Chciałam stworzyć oryginalny przepis - taki, który mnie reprezentuje. Zamiast płatków owsianych postawiłam na naturalne, ekologiczne i przede wszystkim chrupiące płatki kukurydziane! To okazja na wielką przyjemność podczas codziennego uzupełniania energii dzięki różnym smakom, które przeniosą Cię na Korsykę, mój rodzinny kraj, gdzie szukam najlepszych lokalnych smaków. Oferujemy również bułkę tartą 2.0 o korsykańskich smakach, takich jak tymianek-rozmaryn, nepita i orzech laskowy z Cervione, idealną do dawania odrobiny chrupkości do potraw!