• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • krem z wytłoczyn

Wyniki dla

Krem z wytłoczyn - Import eksport

  1. CLEMENT FAUGIER

    Francja

    Verified by europages badge

    Clément Faugier w Privas w Ardèche : produkcja i sprzedaż każdego rodzaju produktów na bazie kasztanów od 1882 roku: kasztany kandyzowane, kremy kasztanowe z regionu Ardèche. Produkcja i sprzedaż Marpom's, mieszanki kremu kasztanowego i puree z jabłek. Gama produktów BIO. Clément Faugier oferuje obecnie puree z mrożonych owoców i warzyw, naturalne puree mrożone porcjowane z kasztanów, w formie krążków po 8 lub 15.

  2. CONCEPT FRUITS

    Francja

    Verified by europages badge

    CONCEPT FRUITS z siedzibą w sercu Monts de l’Ardèche to firma specjalizująca się w przetwarzaniu kasztanów jadalnych od 1975 roku. Należy do grupy ROGER DESCOURS, francuskiego lidera i głównego europejskiego gracza w branży mrożonych owoców. Dzięki dostawom kasztanów od najlepszych producentów, Concept Fruits opiera się na zespole profesjonalistów będących ekspertami w przetwórstwie owoców. Oferujemy niezbędną gamę preparatów na bazie kasztanów przeznaczoną dla profesjonalistów z branży gastronomicznej i dla przemysłu spożywczego: • Kreme z kasztanów • Pasta z kasztanów • Puree z kasztanów • Kasztany w syropie - CONCEPT FRUITS oferuje przepisy na kremy i przeciery z kasztanów o autentycznym smaku, według tradycyjnych przepisów z Ardèche, dla tradycyjnej i smacznej kuchni. - Składniki w 100% naturalne, bez aromatów, bez konserwantów, bez barwników - 100% krem kasztanowy « CLEAN LABEL » bez syropu glukozowego - Pasta z kasztanów o wyraźnym smaku kasztanów, mało słodzona i nie waniliowa - Puree z kasztanów w saszetkach Doypack do łatwego i szybkiego użytku - Naturalne kasztany w syropie do różnorodnego użytku: jako dekoracja, w kawałkach, jako dodatek. Do przetwarzania kasztanów pochodzących z rolnictwa ekologicznego firma otrzymała certyfikat ECOCERT FR-BIO-01. Concept Fruits ma także certyfikat IFS i BRC.

  3. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

    Francja

    Verified by europages badge

    Założona w 1972 roku w Vence przez François Roméo, olejarnia o tej samej nazwie przez lata stworzyła i rozwinęła różne gamy oliwy z oliwek. Dzięki harmonijnej równowadze między słodyczą i owocowością, żywością i nutami ziołowymi, oliwa François Roméo zdobyła uznanie u szerokiego grona odbiorców. Marka François Roméo jest uznawana przez konsumentów za gwaranta odpowiedzialności i jakości, dzięki oliwie pochodzącej z najlepszych obszarów produkcji w rejonie basenu Morza Śródziemnego. Kondycjonowana wyłącznie w Lucca, w Toskanii we Włoszech, nasza oliwa podlega rygorystycznym kontrolom jakości, zarówno chemicznym, jak i organoleptycznym. Nasza oliwa jest regularnie sprawdzana przez niezależne laboratoria zatwierdzone przez Międzynarodową Radę Oliwy z Oliwek. Jako właściciel wyłącznej receptury oliwy z oliwek produkowanej od 1972 roku, marka François Roméo cieszy się szerokim uznaniem. Wybierają ją największe sieci handlowe, wiele osób prywatnych, a także znakomite restauracje, które ufają jakości oliwy François Roméo. Prosimy skontaktować się z nami, aby uzyskać więcej informacji!

  4. L'ÂNE QUI BULLE

    Francja

    Verified by europages badge

    W naszym asortymencie znajdują się różnorodne mydła z oślim mlekiem zmydlane na zimno, a także ziołowe olejki, balsamy i kremy. Olejki i balsamy są wytwarzane w naszym laboratorium na farmie, natomiast kremy są produkowane przez małe laboratorium partnerskie, z użyciem świeżego, ekologicznego mleka od naszych oślic z l'Âne Qui Bulle.