• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • winogrona stołowe

Wyniki dla

Hurtownik - Winogrona stołowe

Hurtownik
  1. PERUZZO GROUP

    Włochy

    Firma PERUZZO GROUP, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Warzywa i owoce - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach owoce cytrusowe, i winogrona stołowe. Ma siedzibę w Comiso, Włochy.

  2. TREA FRUIT SRL

    Włochy

    Firma TREA FRUIT SRL, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Warzywa i owoce - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach klementynki, brzoskwinie, winogrona stołowe, i morele. Ma siedzibę w San Ferdinando Di Puglia, Włochy.

  3. PRIONIDIS GOLDEN FRUITS

    Grecja

    Firma PRIONIDIS GOLDEN FRUITS, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Owoce. Jest również obecna w dziedzinach Winogrona, Owoce tropikalne, Warzywa i owoce - import-eksport, winogrona stołowe, Winogrona, Owoce tropikalne, i Warzywa i owoce - import-eksport. Ma siedzibę w Kavala, Grecja.

  4. SYNETAIRISTIKI DIATROFIKI A.S.E.

    Grecja

    Firma SYNETAIRISTIKI DIATROFIKI A.S.E., jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Alkohole, fenole i pochodne. Jest również obecna w dziedzinach destylatory do wytłoczyn winogron, winogrona stołowe, alkohol dla przemysłu napojów, i destylatory dla przemysłu napojów. Ma siedzibę w Soufli, Grecja.

  5. GRAPE EXPORT & IMPORT AGENT

    Hiszpania

    Firma GRAPE EXPORT & IMPORT AGENT, jest Hurtownik, roku i działającą w sektorze Warzywa i owoce - import-eksport. Jest również obecna w dziedzinach winogrona stołowe. Ma siedzibę w Alicante, Hiszpania.

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. AGROFORNITURE SRL

    Włochy

    Utworzone w 2008 roku, przedsiębiorstwo Agroforniture Srl braci Picarella produkuje i sprzedaje winogrona stołowe i winogrona IGP. Firma przestrzega norm ścieżki produktów, a także norm europejskich dotyczących ochrony środowiska i regularnego stosowania zabiegów agrotechnicznych, przestrzegając przy tym maksymalnych dopuszczonych pozostałości śladowych i ściśle stosując normę HACCP, aby zapobiec wszelkiemu ryzyku skażenia produktu.