• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • mięso konserwowe

Wyniki dla

Mięso konserwowe

FrancjaTuluza i Południe-PirenejeProducent/wytwórca
  1. SAS LE REVELOIS

    Francja

    Firma SAS LE REVELOIS, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Konserwy mięsne, wędliny i szynki w puszkach. Jest również obecna w dziedzinach Mięso konserwowe, Mięso konserwowe, Preserves, i Całe bloki foie gras. Ma siedzibę w Revel, Francja.

  2. ETABLISSEMENTS CANCE

    Francja

    Firma ETABLISSEMENTS CANCE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Mięso konserwowe, Wyroby masarskie konserwowe, Mięso konserwowe, i Wyroby masarskie konserwowe. Ma siedzibę w Villeneuve, Francja.

  3. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Francja

    Firma STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wędliny i mięso peklowane. Jest również obecna w dziedzinach Pasztety i pasztetówki, wędliny, produkty żywnościowe konserwowe, i Pasztety i pasztetówki. Ma siedzibę w Castres, Francja.