• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • czekolada

Wyniki dla

Czekolada

FrancjaMarsylia, Monako i Prowansja-Alpy-Lazurowe WybrzeżeProducent/wytwórca
  1. SOMEXPORT

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma SOMEXPORT powstała w 1994 r. Zaopatrujemy centrale handlowe, dystrybutorów, a przede wszystkim Afrykę, Indie Zachodnie, klientów na Oceanie Indyjskim i Pacyfiku, a także Bliski Wschód. Jesteśmy firmą zajmującą się importem-eksportem produktów suchych, świeżych i mrożonych współpracując z ponad 300 dostawcami francuskimi i europejskimi. Specjalizujemy się w następujących produktach spożywczych: - Produkty mleczne (sery, jogurty, mleko, śmietana ...), - Wędliny i produkty peklowane, - Ciasta i wyroby cukiernicze (viennoiseries), - Produkty Halal, - Artykuły spożywcze, - Produkty morza, - Mrożonki. Możemy zaoferować Państwu różne gamy produktów spożywczych. SOMEXPORT jest Państwa partnerem w eksporcie. Istotnie, towarzyszymy Państwu w poznawaniu najlepszych produktów z każdego regionu świata, aby zadowolić Państwo potrzeby i wymagania Państwa klientów. Od ponad 20 lat podróżujemy po świecie w poszukiwaniu regionalnych produktów, lokalnych specjałów i tradycyjnych receptur. Na życzenie naszych klientów zaopatrujemy się również w określone składniki i produkty. Wszystko to dzięki spotkaniom z producentami, hodowcami, szefami kuchni, dystrybutorami, konsumentami i wieloma innymi podmiotami sektora rolnego i rolno-spożywczego. Prosimy bez wahania kontaktować się z nami, aby uzyskać więcej informacji!

  2. BLOOM&CIE

    Francja

    Verified by europages badge

    Firma BLOOM&CIE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Ciasteczka suche, słone i słodkie. Jest również obecna w dziedzinach cukierki, czekolada, ciasta, i herbatniki. Ma siedzibę w Nice, Francja.

  3. SARL MANON

    Francja

    Firma SARL MANON, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kakao i czekolada. Jest również obecna w dziedzinach czekolada produkcji rzemieślniczej, czekolada, czekoladki luksusowe, i słodycze. Ma siedzibę w Peyruis, Francja.

  4. KAOKA

    Francja

    Firma KAOKA, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Zdrowa żywność, naturalna, makrobiotyczna. Jest również obecna w dziedzinach Kakao i czekolada, Czekolada, Wyroby czekoladowe, Kakao i czekolada, Czekolada, i Wyroby czekoladowe. Ma siedzibę w Carpentras, Francja.

  5. SAS CHOCOLATERIE DE PUYRICARD

    Francja

Office Building Outline icon
Strona dla Twojej firmy
Widzisz to? Twoi potencjalni klienci też Dołącz do nas, by stać się widocznym na stronie europages.
  1. CHOCOLATERIE LE MOULIN DU CACAOEYNARD

    Francja

    Firma CHOCOLATERIE LE MOULIN DU CACAOEYNARD, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kakao i czekolada. Jest również obecna w dziedzinach produkcja rzemieślnicza cukierków czekoladowych. Ma siedzibę w Venelles, Francja.

  2. CONFISERIE AZUREENNE STE NOUVELLE

    Francja

    Firma CONFISERIE AZUREENNE STE NOUVELLE, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kakao i czekolada. Jest również obecna w dziedzinach Wyroby cukiernicze, Wyroby cukiernicze, Krem kasztanowy, kasztany smażone w cukrze, i słodycze. Ma siedzibę w Collobrieres, Francja.

  3. CORSIGLIA FACOR

    Francja

    Firma CORSIGLIA FACOR, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Wyroby cukiernicze. Jest również obecna w dziedzinach Kakao i czekolada, i Kakao i czekolada. Ma siedzibę w Aubagne, Francja.

  4. CHOCOLATERIE DE PUYRICARD

    Francja

    Firma CHOCOLATERIE DE PUYRICARD, jest Producent/ Wytwórca, roku i działającą w sektorze Kakao i czekolada. Ma siedzibę w Aix En Provence, Francja.

  5. CONFISERIE MAUREL

    Francja

  1. DRAGEES REYNAUD

    Francja

    Specjały w polewie czekoladowej (czarna, mleczna, krem nugatowy, karmel, nadziewana…) oraz perły dekoracyjne (srebrne, złote, wielokolorowe, w środku cukrowe lub czekoladowe), serduszka czekoladowe wielokolorowe. Pracujemy z wyselekcjonowanymi migdałami: Avola, migdały francuskie i hiszpańskie, wybrane ze względu na ich oryginalność i na ich smak. Jeżeli chodzi o nasze specjały czekoladowe, pracujemy z czekoladą ekstra wykwintną. Surowcem do naszych drażetek czekoladowych jest kakao 70%